Tatăl lui Sebi a ajuns la limita răbdării… După 8 luni de la îngrozitorul accident de la 2 Mai, omul și-a exprimat deziluzia la ultima ședință a procesului:.

Ultimul termen al procesului lui Vlad Pascu, implicat în tragicul accident de la 2 Mai, în care doi studenți și-au pierdut viața, a fost un moment încărcat de tensiune și emoție. Începând la ora 10:00, ședința a fost dominată de strategiile avocatului familiilor victimelor, care a căutat să amâne procesul până când situația judecătoarei va fi clarificată.

Înainte de a intra în sala de judecată, tatăl lui Sebi, unul dintre studenții decedați în accident, a exprimat o durere profundă și o lipsă de încredere în sistemul de justiție. Cu ochii în lacrimi, a mărturisit că nu mai are speranțe.

„Sincer, nu am venit cu niciun gând. Nu mai am nicio speranță, nu mai am nimic. Am venit cu gândul să nu o mai găsesc pe doamna judecător”, a spus tatăl lui Sebi, copleșit de tristețe.

Vlad Pascu ar trebui să facă cel puțin 22 de ani de închisoare, exact câți ani avea Sebi când viața i-a fost luată în accidentul de la 2 Mai, a declarat tatăl lui Vlad, conform Antena 3 CNN.

Hotărât să lupte pentru dreptate în memoria fiului său
Întrebat dacă este îngrijorat că procesul se va încheia, tatăl lui Sebi a subliniat că este convins că se va amâna, considerând că este cea mai bună decizie într-un dosar marcat de incompetență și indiferență.

„Totul a fost o bătaie de joc împotriva familiei, împotriva mea. Oricum, eu nu mai simt nimic în momentul de față. Pot să duc. I-am promis lui Sebi că o să duc totul până la capăt”, a mai spus bărbatul.

Cu toate acestea, judecătoarea a continuat să judece dosarul, chiar și după ce Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a amânat o decizie în privința suspendării sale. La Judecătoria Mangalia, este programat un nou termen în procesul lui Vlad Pascu, acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală și alte infracțiuni legate de accidentul tragic.

Familiile victimelor au solicitat înlocuirea judecătoarei
Avocatul familiilor victimelor a anunțat că va cere amânarea acestui termen, așteptând decizia CSM cu privire la situația judecătoarei. Inspectorii judiciari au cerut suspendarea acesteia pe durata anchetei disciplinare, însă decizia a fost amânată pentru a-i oferi posibilitatea de a se apăra.

Familiile victimelor au solicitat înlocuirea judecătoarei, însă cererile lor au fost respinse până în prezent. Între timp, procesul continuă să fie marcat de tensiune și incertitudine, iar dorința de justiție pentru cei afectați rămâne nesatisfăcută.

Leave a Comment

Bogdan de la Ploiești a împărtășit marele anunț! Nu mai este pe cont propriu: „Ea este noua mea iubită…” Fanii nu se așteptau la asta!.

După ce au surprins pe mulți cu anunțul unei presupuse despărțiri, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au revenit în atenția publicului cu o nouă veste: s-au împăcat. Cei doi îndrăgostiți, care au trecut prin multe împreună timp de doi ani, și-au acordat o a doua șansă la fericire, punând capăt zvonurilor și speculațiilor care au încercat să le submineze relația.

În urmă cu câteva săptămâni, Bogdan de la Ploiești dezvăluia public că relația cu Cristina Pucean a luat sfârșit. „Ne-am despărțit când eram pe locul 1 în România și tot eu sunt de aproape o lună cu piesa ‘Guli guli’! De data aceasta chiar am avut probleme ca orice cuplu, iar Dumnezeu știe mai bine ce va urma”, spunea Bogdan de la Ploiești.

„Ea este noua mea iubită”
Totuși, recent, cei doi au surprins pe toată lumea cu un gest neașteptat de împăcare. Nu doar că și-au anunțat revenirea în cuplu, dar au sărbătorit acest moment cu o escapadă romantică în Egipt. Ca să fie sigur că își va surprinde fanii de pe rețelele de socializare, BDLP a publicat două fotografii cu Cristina Pucean, iar la descriere a menționat că: „Ea este noua mea iubită”.

Imaginile proaspete cu cei doi îndrăgostiți au provocat o avalanșă de reacții în mediul online. Deși unele voci au fost sceptice, acuzând că întreaga situație ar putea fi o manevră de marketing, altele au fost pline de bucurie și entuziasm pentru cuplul reunit.

Comentariile din mediul online au variat de la îndoieli și suspiciuni, până la expresii sincere de sprijin și urări de fericire pentru cei doi. Cu toate acestea, Bogdan și Cristina au primit și încurajări și mesaje de susținere din partea fanilor lor, care și-au exprimat speranța că relația lor reînnoită va fi una de durată și fericită.

În final, indiferent de speculații și comentarii, cei doi îndrăgostiți par să fi găsit calea către fericire alături unul de celălalt, iar fanii lor rămân alături, urmărind cu interes evoluția relației lor.

Leave a Comment