Echipele pentru noul sezon „Chefi la cuțite” s-au format deja! Cine este juratul care nu are NICIUN CONCURENT

Lupta pentru supremație în bucătăria celui mai recent sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite” intră într-o etapă foarte intensă, odată cu formarea echipelor și selecția concurenților de către cei patru jurați. În episodul de aseară, pasionații de gastronomie au putut urmări cum se conturează echipele și cum sunt aleși cei mai promițători aspiranți la titlul de chef.

Însă, în acest sezon 13, a apărut și o schimbare neașteptată în regulament, care l-a scutit pe unul dintre jurați de competiție directă. Astfel, Ștefan Popescu rămâne în postura de jurat, fără să aibă vreun concurent în echipa sa. Această decizie a fost anunțată încă de la începutul sezonului de către Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii, precum și de regulile impuse de competiție.

Selecia concurenților a fost făcută cu mare atenție, iar fiecare jurat și-a ales cu grijă echipa în speranța de a-i ghida pe aceștia către marea finală. Astfel, fiecare concurent se va alătura uneia dintre echipele conduse de chefi, urmărind să își demonstreze abilitățile și să ajungă în etapele superioare ale competiției.

În privința echipelor, Orlando Zaharia a adunat sub umbrela sa nume precum Alexandru Săbădeanu, Mihai Dragomir, Tatiana Găman, Lucica Susanu, Bogdan Năstase și Alexandra Veber, toți aceștia reprezentând culoarea verde în competiție.

Chef Richard Abou Zaki a optat pentru Antonio Ștefănescu, Claudia Sauliuc, Andrea Recaldin, Geanina Crăciun, Dumitru Arun Vasile și Adnana Irimia în echipa sa, recunoscută prin culoarea roz.

Alexandru Sautner și-a aliniat trupa cu Mario Mădălin Dumitru, Vlad Niculici, Iulia Maria Creangă, Ancuța Pop, Nicoleta Sima, Gabriela Lucuțar și Cătălin Țoci, toți purtând culorile galbene în cadrul competiției.

Cu echipele stabilite și concurenții pregătiți să-și demonstreze talentul în bucătărie, competiția se anunță a fi una extrem de acerbă și plină de momente spectaculoase pentru telespectatori.

Leave a Comment

Anunțul surprinzator al Silviei Chifiriuc despre căsnicia cu Petre Roman! El a împlinit 75 de ani, iar ea… Da, este adevărat.

Silvia Chifiriuc și Petre Roman, fostul prim-ministru al României, și-au unit destinele în anul 2009, într-o căsătorie care a surprins mulți. Despre căsnicia lor, puțini credeau că va rezista, însă din această uniune s-a născut chiar și un băiețel pe nume Petrus.

Pe 22 iulie, fostul premier a împlinit 75 de ani, un moment de sărbătoare pentru el și pentru cei apropiați. La acest eveniment, a primit numeroase urări din partea familiei și a prietenilor, printre care și soția sa, Silvia, și fiica lor, Oana Roman.

Silvia Chifiriuc a făcut un anunț pe rețelele de socializare care a surprins pe mulți. Ea a dorit să își exprime dragostea pentru Petre Roman, subliniind puterea și stabilitatea căsniciei lor, în ciuda criticilor și zvonurilor care au însoțit de-a lungul timpului relația lor.

„Te iubesc cu aceeași pasiune și dorință, iubirea mea! La mulți ani!”, a scris Silvia Chifiriuc pe rețelele de socializare.

Pentru Oana Roman, ziua de 22 iulie a fost una dublă de sărbătoare, deoarece pe lângă ziua tatălui ei, este și ziua surorii sale, Catinca. Ea a povestit despre legătura specială dintre părinții săi și cum întâlnirea lor a coincis cu ziua de naștere a surorii ei.

„La mulți ani, Catinca! La mulți ani, tati, să fii sănătos și minunat și îmi e dor de tine! Sunt născuți în aceeași zi și este o poveste foarte frumoasă, pentru că părinții mei când s-au cunoscut, tata a invitat-o pe mama la masă, iar ea a spus ‘îmi pare rău, nu pot să vin că este ziua fetei mele’. Și tata i-a zis: ‘Da, dar este și ziua mea. Cum facem?’. Astăzi este o zi specială. Să fii cool ca până acum”, a declarat Oana Roman.

Deși nu a reușit să îl contacteze personal pe tatăl său în ziua aniversării, Oana Roman i-a transmis urări de sănătate și vitalitate, remarcând disciplina și stilul de viață activ al acestuia.

Leave a Comment