Secretara lui Andrei iese din tăcere. Ce dezvăluie despre artist și despre tatăl ei: „Sunt niște oameni foarte…” Andrei va fi mișcat până la lacrimi când va auzi aceste cuvinte tocmai din partea ei.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Libertatea.ro, Ami a dezvăluit cum a reușit să-și asigure existența când s-a mutat în București, la vârsta de 18 ani, provenind din Baia Mare.

Decizia ei de a nu rămâne la facultate cu banii părinților și de a deveni independentă a fost una hotărâtă. “Am împlinit 18 ani și m-am mutat în București. Eram în clasa a 12-a.

Era o lume nouă pentru mine. Mă întreb adesea ce m-a determinat să fac acest pas chiar în clasa a 12-a, când trebuia să dau bacul, cu profesori noi, un mod nou de predare, colegi noi, totul nou…

Nu cunoșteam pe nimeni. Cu toate acestea, mi-am dorit să vin la București cu un an înainte de a intra la Facultate, la Conservator, ca să mă acomodez puțin cu această lume.

Eram într-o oarecare măsură obișnuită cu Bucureștiul, pentru că mai venisem la concursuri, așa că nu mi-a fost foarte greu. Mai dificil a fost să mă despart de casă, de prieteni, de locurile familiare”, a povestit AMI, mărturisind că primul ei loc de muncă i-a fost oferit de către una dintre jurațele de la “Românii au talent”: Andra.

“A fost o perioadă în care am lucrat ca asistent manager. Adică, primul meu job a fost ca asistent manager la Andra Măruță. Inițial, am fost la un casting pentru backing vocals la ea. Am cântat la vioară și cu vocea și am fost acceptată, astfel că am participat la concerte cu ea.

Dar apoi, tatăl ei, Mihai Alexandru, mi-a propus să îl ajut și pe el la firmă. Așa am devenit asistent manager. Am învățat totul pe parcurs, pentru că nu aveam cunoștințe de calculator, nu știam să fac absolut nimic. Dar într-o lună, am devenit cea mai bună secretară, cel mai bun asistent manager!”.

După ce și-a început cariera solo, AMI a fost nevoită să renunțe la job, însă își amintește cu plăcere de perioada în care Andra și tatăl ei, Mihai Alexandru, au avut grijă de ea și au tratat-o ca pe un membru al familiei.

“După ce am plecat de acolo, au fost tristați. Fiind și ardeleni – ei sunt din Turda -, ne-am legat de ei ca de niște prieteni adevărați. Mă simțeam ca acasă, așa mă simțeam. Sunt niște oameni extraordinari și foarte calzi”, a mai spus AMI, adăugând că, deși jobul era destul de solicitant, s-a descurcat de minune.

“Așa mi-am câștigat primii bani. Mă duceam la facultate, la concerte și răspundeam și la telefoane. Acea perioadă m-a ajutat foarte mult, am învățat multe”.

Leave a Comment

O recunoști? Acum este o mare vedetă în România, aranjată de la cap până la picioare și solicită 100.000 de euro pentru o noapte de dragoste.

Bianca Pop captează atenția tuturor când apare, însă aspectul ei era complet diferit înainte de intervențiile estetice.

Ea a devenit una dintre cele mai discutate figuri din lumea showbiz-ului românesc după ce a participat la emisiunea Insula Iubirii.

Într-un interviu, a dezvăluit că prețul unei nopți petrecute alături de ea este de 100.000 de euro.

Aspectul lui Bianca Pop înainte de intervențiile estetice

În timpul emisiunii, Bianca nu ezita să își expună implanturile de sân pentru a-i ispitii pe ceilalți concurenți. Cu 13 ani în urmă, ca o brunetă naturală, nu avusese nicio operație estetică, iar hainele pe care le purta la acea vreme îi ascundeau decolteul, de care nu era prea încântată.

Odată ce și-a îmbunătățit situația financiară, Bianca a decis să își modifice și aspectul fizic. Astfel, și-a mărit sânii, buzele și și-a corectat forma nasului. În plus, și-a tatuat sprâncenele, folosește extensii de gene și se bronzează intens. Cu aspectul actual, ea atrage atenția pe Insula Iubirii și nu are nicio problemă să recunoască că este o femeie care își știe valoarea și are așteptări ridicate de la bărbații din viața ei.

Leave a Comment