Soția lui Michael Schumacher a luat o decizie extremă! Sacrificiul pe care Corrina îl face în fiecare săptămână. Anunț major despre primele imagini cu Schumacher după accident.

Noile informații despre starea lui Michael Schumacher ies la iveală, dezvăluind eforturile supraomenești pe care familia depune pentru a-i asigura tratamentul necesar în încercarea de a-l readuce la o viață normală.

În urmă cu aproape 7 ani și jumătate, Michael Schumacher a suferit un accident tragic la schi. Încă de atunci, el a fost în comă și a fost supus unor multiple intervenții chirurgicale. În prezent, este tratat la domiciliu, într-o vilă din Mallorca.

Costul tratamentului lui Michael Schumacher este uriaș, familia sa fiind nevoită să plătească 191.000 de euro pe săptămână pentru îngrijirea sa. Pentru a face față acestor cheltuieli imense, familia a fost nevoită să vândă diverse active de-a lungul anilor. Inițial, au vândut un avion privat pentru suma de 35 de milioane de euro, apoi au renunțat la o casă din Norvegia pentru 3 milioane de euro.

Recent, soția lui Michael Schumacher, Corrina, a pus la vânzare o casă din Elveția pentru suma exorbitantă de 60 de milioane de euro, demonstrând determinarea lor de a face tot ce le stă în putință pentru a asigura tratamentul continuu al soțului lor.

În timp ce Michael Schumacher a împlinit 52 de ani la începutul anului 2021, fanii au rămas alături de el în această perioadă dificilă, oferindu-i sprijinul lor necondiționat în lupta sa pentru recuperare.

În curând, fanii vor avea ocazia să descopere imagini inedite și documente private din viața și cariera lui Michael Schumacher, într-un documentar intitulat „Schumacher”. Această producție va fi regizată de doi germani, Michael Wech și Hanns-Bruno Kammertons, și va prezenta perspectivele familiei sale, inclusiv pe soția Corinna, tatăl Rolf, fiica Gina și fiul Mick. Așteptările cresc înainte de lansarea acestui documentar care promite să ofere o incursiune profundă în viața și legenda lui Michael Schumacher.

Leave a Comment

Daniela Gyorfi a mărturisit adesea că a avut o copilărie săracă. Acum, posedă numeroase proprietăți și duce o viață fără griji materiale. Surprinzător ce înțelegere a ajuns cu tatăl copilului ei.

Daniela Gyorfi a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit cu George Tal, partenerul ei de viață de mulți ani, în ciuda relației stabile și a faptului că au o fetiță împreună, pe nume Maria.

Cuplul format din Daniela Gyorfi și George Tal a atras atenția de-a lungul timpului datorită stabilității și armoniei lor, însă, cu toate acestea, nu au oficializat relația prin căsătorie.

În cadrul unei emisiuni online prezentate de Cristina Siscanu, Daniela Gyorfi a explicat motivele care au stat în calea căsătoriei cu George Tal. Motivul principal invocat de cântăreață a fost legat de circumstanțe neprevăzute, care au intervenit în momentele în care au considerat că ar fi fost momentul potrivit să facă acest pas important în relația lor.

“Motivul pentru care nu sunt căsătorită cu George este că, prima dată când am avut intenția să facem acest pas, divorțul lui din Germania nu era finalizat. Apoi, a doua oară, mama lui s-a internat în spital. Consider că dacă mama lui a fost de acord cu căsătoria noastră și dacă el m-a cerut de la mama lui, asta a fost un semn suficient de clar pentru noi. Personal, nu consider că este absolut necesar să ne căsătorim. Maria știe că noi nu suntem căsătoriți. Pe mine mă cheamă Gyorfi, pe el Tal, iar pe ea o numim Gyorfi Tal”, a mărturisit Daniela Gyorfi, conform declarațiilor oferite pentru wowbiz.ro.

În ceea ce privește aspectul material și financiar al relației lor, Daniela Gyorfi a subliniat că nu s-au gândit niciodată la avere și la aspectele materiale atunci când au luat în considerare viitorul lor împreună. Ea a menționat că, deși există clar o separare a bunurilor, totul este tratat ca și cum ar fi la comun atâta timp cât sunt împreună.

“George mai are trei copii în afara de Maria, dar niciodată nu am luat în considerare aspectul financiar. Aceste lucruri sunt clare pentru noi: ce este al meu, este al meu! Casele îmi aparțin! Totuși, totul este la comun atâta timp cât suntem împreună, nu există nicio discuție cu privire la cine este proprietarul casei”, a mai adăugat ea.

Astfel, relația lor, bazată pe încredere reciprocă și înțelegere profundă, continuă să fie una solidă și stabilă, indiferent de statutul lor marital oficial.

Leave a Comment