Știrea pe care Simona Halep o aștepta cu nerăbdare. “Managerul, avocatul și Darren Cahill au semnat.”

Simona Halep se pregateste sa revina in circuitul WTA si isi indreapta privirea catre Jocurile Olimpice de vara de la Paris, unde isi doreste sa participe cu ajutorul unui wild-card oferit de Federația Româna de Tenis.

Sprijin total din partea Federației Române de Tenis

Simona Halep, cea care a reusit sa castige titluri majore precum Roland Garros si Wimbledon, isi pune toate sperantele in participarea la Jocurile Olimpice de vara de la Paris. Suportul total al Federației Române de Tenis vine in ajutorul ei, aceasta institutie demarand deja procedurile necesare pentru a obtine un wild-card pentru sportiva din Constanța. Gabriel Moraru, directorul FRT, a precizat ca formularele pentru participarea Simonei Halep au fost completate in colaborare cu managerul, avocatul si Darren Cahill, iar dosarul a fost pregatit cu atentie pentru a nu rata termenul limita.

Ana Bogdan, Jaqueline Cristian si Monica Niculescu sunt deja confirmate la Olimpiada, insa atat Halep, cat si Irina Begu, au apelat la un wild-card pentru a putea participa. Moraru a mentionat ca Irina Begu are un clasament protejat si ca exista sanse ca aceasta sa primeasca o derogare pentru a participa.

Antrenorul Carlos Martinez are incredere in Simona Halep

Noul antrenor al Simonei Halep, Carlos Martinez, este convins ca jucatoarea romana poate avea succes la Roland Garros si chiar crede ca poate castiga turneul de Mare Șlem. Halep s-a intors pe teren la Miami, dupa o pauza indelungata, si se pregateste pentru sezonul pe zgura, incepand cu turneul de la Madrid. Martinez este increzator ca Simona va primi un wild-card pentru Roland Garros si ca are toate sansele sa se impuna, asa cum a facut-o si in trecut.

Intr-un interviu acordat Digi Sport, Simona Halep a marturisit ca isi doreste sa joace la Roland Garros, insa pentru aceasta are nevoie de un wild-card pe care nu este sigura ca il va primi: „Sunt nationalista!”. Martinez sustine ca Halep va fi prezenta la Paris si ca poate castiga competitia, avand in spate o pregatire si o determinare de neegalat.

Noul sezon de tenis se anunta plin de emotie si incertitudine, iar fanii asteapta cu sufletul la gura participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de vara de la Paris, cu speranta ca aceasta va reusi sa isi indeplineasca visul si sa aduca Romania pe podium.

 

Leave a Comment

Conexiunea necunoscută între Cristina Ciobănașu și David Pușcaș: “Îmi place foarte mult de ea, îmi aduce aminte de acea perioadă”.

În spatele cortinei vieții lor publice, există o conexiune neștiută între Cristina Ciobănașu și David Pușcaș. În trecut, în vremea adolescenței, fiul talentatei Luminița Anghel a fost cunoscut ca fiind un adolescent problematic pentru artista sa de mamă. Totuși, odată cu trecerea timpului și ajungerea la vârsta de 30 de ani, lucrurile s-au schimbat semnificativ pentru el.

David Pușcaș a fost coleg de liceu cu Cristina Ciobănașu și mărturisește că o admiră foarte mult pe aceasta. El și-a exprimat dorința fermă de a-și urma visul de a deveni actor și, pentru aceasta, își dorește să primească sprijinul Ruxandrei Ion, cunoscută producătoare care a susținut și promovat numeroși tineri actori care astăzi își fac numele în industria filmului românesc.

“Vreau să revin în fața publicului, să mă vădă și să mă înțeleagă. Îmi doresc enorm să joc într-un serial și am început deja să mă pregătesc în acest sens. Îmi doresc un job stabil și am început să fac pași concreți pentru a-l obține.

Intenționez să îi scriu doamnei Ruxandra Ion, pentru că știu că este mereu în căutare de noi talente. Așa cum a susținut-o și încurajat-o pe Cristina Ciobănașu, sper că și eu voi reuși să o impresionez. Bineînțeles, vorbesc despre impresionat prin talentul meu, poate că va aprecia.

Am fost coleg de clasă cu Cristina Ciobănașu și o admir foarte mult, ea este parte din copilăria mea. În liceu am interacționat cu majoritatea actorilor din La La Band și îi cunosc pe mulți dintre ei. Îmi amintesc acea perioadă și întotdeauna mi-am dorit să am oportunitatea să joc într-un serial.

Am un mare respect pentru doamna Ruxandra și sunt convins că, fiind sub “aripa” ei, lucrurile s-ar putea schimba radical în bine”, a declarat David Pușcaș, conform informațiilor de pe Cancan.ro.

Această poveste ne arată că viața și cariera pot aduce persoanele împreună în moduri neașteptate și că pasiunea și determinarea pot fi catalizatori puternici pentru îndeplinirea visurilor.

Leave a Comment