Alex Ciucu este cel mai consecvent… amant. Soțul Alinei Sorescu se află într-o relație cu aceeași femeie ca și acum 11 ani.

Alexandru Ciucu a ascuns cu grijă un secret timp îndelungat, dar recent a fost dezvăluit. Încă fiind într-o relație oficială cu Alina Sorescu, designerul a fost surprins recent în compania unei femei cu care părea să aibă o legătură încă din urmă cu 11 ani.

Deși este încă soțul Alinei Sorescu, Ciucu nu mai caută să își ascundă sentimentele. Creatorul de modă a fost observat alături de o brunetă atrăgătoare, care în trecut a fost co-prezentatoare alături de Marina Almășan.

În ciuda faptului că este încă căsătorit cu Alina Sorescu, Ciucu nu pare să mai dorească să ascundă faptul că își trăiește sentimentele. Sau, mai bine spus, același sentiment pe care l-a avut de mai bine de 10 ani. Imaginile surprinse de Cancan.ro indică faptul că designerul nu a uitat-o pe femeia care îl fascina și acum 11 ani. La acea vreme, nu s-a pus problema vreunei aventuri, mai ales că Alina era gravidă cu primul lor copil.

Acum, aproape 11 ani mai târziu, Alex Ciucu și bruneta misterioasă au fost surprinși din nou împreună, de data aceasta în circumstanțe mult mai sugestive. Creatorul de modă aștepta aparent femeia la aeroport, după premiera documentarului “Nasty”, apoi au petrecut întreaga noapte la apartamentul său din Pipera, de unde presupusa sa iubită a plecat singură a doua zi.

Bruneta misterioasă este de fapt Oana Vlădescu, care a fost co-prezentatoare alături de Marina Almășan la TVR. În urmă cu doi ani, în 2022, Oana apărea pe internet cu o burtică de gravidă, fapt care indica o sarcină, dar nu se cunoaște nimic despre tatăl copilului, mai ales că se știa că este căsătorită. La momentul nașterii, bruneta era divorțată.

Este interesantă coincidența dintre Oana Vlădescu și Alex Ciucu, iar speculațiile cu privire la paternitatea copilului sunt în plină desfășurare: fie copilul este al designerului, fie al altui bărbat, dar conceput în timp ce Ciucu și Oana aveau o relație. Cu toate acestea, este puțin probabil ca adevărul să fie dezvăluit vreodată.

Leave a Comment

Grațiela Corduneanu, aproape de a ajunge la închisoare. Un scandal imens provocat de soția interlopului din Iași.

După dispariția lui Costel Corduneanu, se vorbește despre faptul că afacerile interlopului ar fi rămas sub supravegherea soției sale, Gratiela Corduneanu. Cei doi au fost căsătoriți timp de aproape 20 de ani și au împreună trei copii. Fiind partenera celui mai temut și influent individ din Moldova, femeia nu a fost ferită de necazuri. Problemele penale ale văduvei lui Corduneanu au început în urma unui incident – o bătaie petrecută într-o cafenea din Iași.

Gratiela Corduneanu, o femeie puternică în umbra unui interlop influent

După decesul lui Costel Corduneanu, liderul interlop din Moldova, soția sa, Gratiela Corduneanu, a preluat responsabilitatea afacerilor sale. Ea a fost alături de el timp de aproape două decenii și au avut împreună trei copii. În ciuda statutului său de parteneră a unui personaj controversat, Gratiela a fost implicată în mai multe situații conflictuale care au avut repercusiuni penale.

Implicarea penală a Gratiela Corduneanu și dosarele în care a fost implicată

Fiind asociată cu numele lui Costel Corduneanu, Gratiela nu a putut scăpa de problemele legale. Unul dintre cele mai notorii incidente a avut loc într-o cafenea din Iași, unde au fost implicate mai multe persoane, inclusiv văduva lui Corduneanu. Conform rechizitoriului din dosar, incidentul a avut consecințe legale, iar Gratiela Corduneanu a fost trimisă în judecată alături de o prietenă pentru săvârșirea infracțiunii de încăierare. Cu toate acestea, dosarul a fost prelungit până când faptele au fost prescrise, eliminând astfel răspunderea penală a inculpatelor.

În concluzie, viața Gratiela Corduneanu a fost marcată de evenimente dramatice și situații conflictuale care au avut consecințe legale. Ca soție a unuia dintre cei mai influenți interlopi din Moldova, a trebuit să facă față unei vieți pline de provocări și controverse. Chiar dacă afacerile lui Costel Corduneanu au rămas în grija ei după moartea acestuia, Gratiela a trebuit să se confrunte cu propriile probleme penale, dovedindu-se a fi o femeie puternică în umbra unui personaj controversat.

Leave a Comment