În locuință nu vei mai avea muște, țânțari, sau gândaci – soluția naturală care îi alungă pe vecie –

Există numeroase soluții disponibile în comerț pentru combaterea insectelor, însă majoritatea conțin o mulțime de substanțe chimice.

Astăzi, vă prezentăm o soluție simplă și la îndemâna oricui – iată cum să o pregătiți! Pentru această soluție, aveți nevoie doar de jumătate de cană de ulei vegetal, șampon și oțet.

Instrucțiuni și mod de utilizare: Adăugați toate ingredientele într-o sticlă cu pulverizator și amestecați bine până când se omogenizează complet cele trei ingrediente. Apoi, nu vă rămâne decât să pulverizați această soluție pe suprafețele din casă unde observați insecte.

Acest amestec este non-toxic și sigur de utilizat în preajma copiilor și a animalelor de companie, fiind eficient împotriva insectelor. Pulverizați în fiecare zonă a casei și veți observa muste și țânțari căzuți în doar câteva ore! În același timp, veți scăpa și de gândacii de bucătărie.

O altă soluție: Ulei esențial de lavandă: Uleiul esențial de lavandă are un miros puternic și alungă insectele. Chiar dacă este folosit de obicei în terapiile alternative împotriva stresului și a anxietății, îl poți utiliza și pentru a scăpa de muștele care ți-au invadat casa.

Cu ajutorul unei sticle cu pulverizator, aplică ulei esențial de lavandă în casă pentru a alunga insectele. Astfel, vei scăpa de insecte și vei avea un miros plăcut în casă.

Leave a Comment

Câte zile de vacanță au românii de Paște? Avem vești bune, este prima minivacanță atât de lungă din 2024.

Apropiindu-se de celebrarea Paștelui ortodox în 2024, românii se pregătesc pentru o minivacanță generoasă. Această sărbătoare importantă, care marchează Învierea lui Iisus Hristos, va avea loc pe 5 mai și va fi precedată de o serie de zile libere, începând cu 1 Mai și încheindu-se pe 6 Mai, când este celebrată a doua zi de Paște.

Perioada de sărbătoare de Paște pentru români se întinde pe o durată de șase zile, oferindu-le posibilitatea de a se bucura nu doar de semnificația religioasă a sărbătorii, ci și de timpul petrecut alături de familie și prieteni, într-un cadru relaxant.

Elevii vor beneficia, de asemenea, de o vacanță prelungită, conform deciziei Ministerului Educației, care a stabilit perioada de 27 aprilie până pe 7 mai ca fiind vacanța de Paște pentru aceștia. Prin această decizie, elevii vor avea 10 zile libere și se vor întoarce la cursuri pe 8 mai.

Anul 2024 aduce numeroase oportunități de odihnă și relaxare pentru români.

Pe lângă sărbătoarea de Paște, se vor bucura și de alte zile libere în cursul anului. Printre acestea se numără 1 Mai (Ziua Muncii), 3 Mai (Vinerea Mare), 6 Mai (a doua zi de Paște), 24 Iunie (a doua zi de Rusalii), 15 August (Adormirea Maicii Domnului), precum și 25 și 26 Decembrie (Crăciunul).

De asemenea, există și zile libere care cad în timpul săptămânii, dar acestea vor fi recuperate prin prelungirea programului de lucru. Astfel, zilele de 2 Mai, 16 August și 27 Decembrie vor fi compensate ulterior.

Leave a Comment