E gata, se căsătorește! Jador se pregătește pentru nuntă. Manelistul are totul aranjat perfect. Detalii uimitoare despre marele eveniment.

Jador și-a cerut iubita, Oana Ciocan, în căsătorie în timpul emisiunii “Survivor All Stars”, iar acum cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Deși în timpul competiției Oana nu a primit inelul de logodnă, când s-a întors acasă, a fost surprinsă de iubitul ei cu o bijuterie care să simbolizeze dragostea lor nemărginită.

Acum, toată lumea este curioasă să afle când au decis cei doi să programeze nunta și cum vor organiza evenimentul. Într-un interviu pentru Spectacola, Jador a dezvăluit cine va cânta la acest eveniment deosebit din viața lor și cum își imaginează petrecerea.

“Trebuie să ne decidem cum o să fie la nuntă, dacă o să facem cu petrecere sau nu. Mie nu-mi place să stau să salut pe toată lumea, dacă nu o să invit pe cineva la nuntă o să se supere, nici nu știu. Dacă fac nuntă, văd eu cine își dorește, clar o să-mi cânte unchiul meu. Asta îmi doresc. Datorită lui sunt astăzi în muzică.”, a precizat Jador în exclusivitate pentru Spectacola.

Relația lor este extrem de serioasă, ceea ce este confirmat și de faptul că amândoi și-au întâlnit deja viitorii socri. Deși Oana s-a integrat rapid în familia lui Jador, acesta a avut unele emoții mai mari când a venit momentul întâlnirii. Cu toate acestea, artistul crede că totul a decurs bine, chiar dacă nu a aflat prea multe detalii de la partenera sa de viață.

“Nu știu ce părere și-a făcut despre mine (n.r. viitoarea soacră). Nu mi-a zis Oana, dar a întrebat de mine, deci e de bine”, a mai mărturisit Jador, în exclusivitate pentru Spectacola.

Chiar dacă eliminarea lui Jador din “Survivor All Stars” în acest sezon a venit într-un moment total neașteptat pentru toți, deoarece a fost descalificat din emisiune pentru încălcarea regulamentului, el nu regretă participarea la show. Mai presus de experiența în sine, Jador consideră că a câștigat enorm din punct de vedere personal și a revenit acasă mult mai “bogat”.

“Survivor All Stars mi-a dat o nevastă, un naș, Cătălin Moroșanu, și un prieten, Cătălin Zmărăndescu. Oana are foarte multe calități. Este foarte frumoasă, în primul rând, este foarte răbdătoare, foarte sufletistă și identifică foarte ușor oamenii care au alte intenții. Eu nu am calitatea asta. Eu nu știu cum e omul, bun sau rău. Oamenii își bat joc de mine în general”, a spus Jador, în exclusivitate pentru Spectacola.

Leave a Comment

Pro TV este acuzat că a schimbat regulile Survivor All Stars pentru a o elimina pe Alexandra Duli.

În episodul de joi, 18 aprilie 2024, al emisiunii “Survivor All Stars”, Ana Porgras și Alexandra Duli au fost desemnate de colegii lor de trib pentru a se confrunta într-un duel crucial pentru eliminare. Tensiunea a fost cu atât mai palpabilă cu cât, în trecut, s-a sugerat că Zanni ar avea o afecțiune pentru ambele concurente. Astfel, “rivalitatea” dintre ele a atins apogeul în momentul decisiv al duelului, iar cel care a părăsit definitiv competiția a fost Duli.

Pro TV, în centrul unor acuzații de modificare a regulilor în Survivor All Stars

Eliminarea Alexandrei Duli din competiție a stârnit un val de “scandal” pe internet. Mai precis, pe pagina oficială de Facebook a emisiunii Survivor All Stars, telespectatorii și-au exprimat nemulțumirea, acuzând producătorii de la Pro TV că au schimbat regulile pentru a o elimina pe Alexandra Duli și, implicit, pentru a menține în competiție pe Ana Porgras.

Pe platformele de socializare au apărut numeroase comentarii critice la adresa producătorilor emisiunii. Unii susțin că duelul a fost manipulat pentru a favoriza o anumită concurentă, în timp ce alții consideră că totul este doar un spectacol menit să atragă audiența și să mențină suspansul în competiție.

Controversele în jurul emisiunii

Această eliminare a generat o serie de controverse printre fanii emisiunii, unii considerând că decizia a fost injustă și că regulile ar fi trebuit aplicate cu mai multă strictețe. Cu toate acestea, Survivor All Stars rămâne unul dintre cele mai populare show-uri TV din România, iar admiratorii vor continua să fie alături de concurenți în fiecare săptămână.

Pe măsură ce competiția avansează, este de așteptat să mai asistăm la momente tensionate și la decizii controversate, care vor evidenția pasiunea și hotărârea celor care luptă pentru supraviețuire în condiții extreme. Indiferent de discuțiile online, Survivor All Stars continuă să fie un fenomen mediatic captivant care captivează publicul și stârnește dezbateri aprinse.

Leave a Comment