Cântăreața a fost scuipată, insultată și alungată de la filmările pentru Paște.

Laura Bondari a fost implicată într-un incident de proporții la filmările unei emisiuni de Paște, unde a fost tratată în mod inacceptabil și dată afară din platou de către unul dintre cameramani. În prezent, artista își caută dreptatea prin intermediul mai multor instituții, unde a depus plângeri.

Cântăreața a fost invitată să participe la emisiunea “Petreceți cu noi”, condusă de Octavian Sandu la Inedit TV. Însă, potrivit relatărilor, experiența ei a fost una traumatizantă, fiind înjurată și alungată din platou în timp ce își desfășura actul artistic. Laura Bondari a declarat că momentul filmării a fost oprit brusc de realizator sub pretextul că îi strălucea fața, deși ea susține că acest lucru nu era motivul real al întreruperii.

“Am fost duminică să filmez de Florii și Paște la Inedit TV, la emisiunea Petreceți cu noi, realizator Octavian Sandu. În timp ce filmam piesa, s-a oprit filmarea brusc de către realizator deoarece îl sunase cineva să caute nu știu ce prin studio. Iar mie mi-a găsit motiv să-mi spună că am transpirat pe față. I-am spus că nu este ok să mă întrerupă din filmare, mai ales că eram în live și pe pagina mea de Facebook, vă plătesc și nu semnez nicio chitanță… La care un operator, nici nu pot să reproduc, am fost înjurată și scuipată să ies afară din studio. Mi-a zis: du-te, fă, în p#&@ mea, ieși afară din studio, să nu te mai prind pe aici și m-a scuipat.”, a relatat Laura Bondari pentru Star Popular.

Artista a subliniat că a sesizat autoritățile competente, inclusiv Poliția și ANAF, pentru a reclama situația și pentru a cere eliberarea chitanțelor pentru plățile efectuate. De asemenea, a exprimat indignarea sa față de modul în care a fost tratată în cadrul emisiunii și de lipsa de reacție a realizatorului.

Laura Bondari a fost prezentă anterior la aceeași emisiune și a fost tratată cu respect. Totuși, această experiență neplăcută a determinat-o pe artistă să caute justiția pentru incidentul traumatizant pe care l-a trăit.

Leave a Comment

“Ruşine să vă fie!” Acesta este meniul pe care l-a primit o tânără mamă într-o maternitate publică din România.

Problema condițiilor din spitalele românești a fost întotdeauna un subiect de dezbatere în țara noastră. Cu toate acestea, unul dintre aspectele care provoacă cel mai mult indignarea românilor în legătură cu unitățile medicale este calitatea mâncării.

Scandalul legat de porțiile de mâncare din spitalele românești
Un nou scandal a izbucnit pe internet după ce o proaspătă mamă a postat imagini cu porțiile de mâncare pe care le-a primit într-un spital de stat din România. Fotografiile au declanșat reacții furioase din partea utilizatorilor online, care s-au identificat cu situația și au împărtășit propriile lor experiențe neplăcute legate de alimentația din spitalele românești.

Femeia a primit doar câteva felii de salam, o bucată de unt și un pachet de dulceață la una dintre mese, lipsind cu desăvârșire fructele și legumele necesare unei alimentații echilibrate. Această situație a provocat reacții dure din partea celor care au văzut imaginile, mulți observând că porțiile de mâncare oferite în spitale nu asigură necesarul de nutrienți de care pacienții au nevoie.

Experiența unei românce într-o maternitate din Germania
În contrast cu experiența neplăcută a femeii din spitalul românesc, o româncă care a născut într-o maternitate din Germania a povestit despre meniul variat și bogat în vitamine și nutrienți pe care l-a primit acolo. Micul dejun conținea o varietate de alimente sănătoase, iar pacientele aveau posibilitatea de a alege între mai multe opțiuni pentru masa de prânz, inclusiv meniuri standard, vegane sau light.

Conform relatării Alexandrei, tânăra româncă, mâncarea oferită în maternitatea din Germania era pregătită în mod sănătos, fără prăjeli, iar personalul ținea cont de nevoile speciale ale proaspetelor mămici. Această comparație între experiențele din spitalele românești și cele străine subliniază discrepanțele evidente în ceea ce privește calitatea serviciilor și a alimentației oferite pacienților.

Românii continuă să reclame condițiile precare din spitalele din țară, iar scandalurile legate de mâncarea insuficientă și de proasta calitate rămân în atenția publicului. Este important ca autoritățile să ia în considerare astfel de aspecte și să îmbunătățească condițiile din unitățile medicale pentru a asigura pacienților o îngrijire corespunzătoare și o alimentație adecvată.

Leave a Comment