“Ruşine să vă fie!” Acesta este meniul pe care l-a primit o tânără mamă într-o maternitate publică din România.

Problema condițiilor din spitalele românești a fost întotdeauna un subiect de dezbatere în țara noastră. Cu toate acestea, unul dintre aspectele care provoacă cel mai mult indignarea românilor în legătură cu unitățile medicale este calitatea mâncării.

Scandalul legat de porțiile de mâncare din spitalele românești
Un nou scandal a izbucnit pe internet după ce o proaspătă mamă a postat imagini cu porțiile de mâncare pe care le-a primit într-un spital de stat din România. Fotografiile au declanșat reacții furioase din partea utilizatorilor online, care s-au identificat cu situația și au împărtășit propriile lor experiențe neplăcute legate de alimentația din spitalele românești.

Femeia a primit doar câteva felii de salam, o bucată de unt și un pachet de dulceață la una dintre mese, lipsind cu desăvârșire fructele și legumele necesare unei alimentații echilibrate. Această situație a provocat reacții dure din partea celor care au văzut imaginile, mulți observând că porțiile de mâncare oferite în spitale nu asigură necesarul de nutrienți de care pacienții au nevoie.

Experiența unei românce într-o maternitate din Germania
În contrast cu experiența neplăcută a femeii din spitalul românesc, o româncă care a născut într-o maternitate din Germania a povestit despre meniul variat și bogat în vitamine și nutrienți pe care l-a primit acolo. Micul dejun conținea o varietate de alimente sănătoase, iar pacientele aveau posibilitatea de a alege între mai multe opțiuni pentru masa de prânz, inclusiv meniuri standard, vegane sau light.

Conform relatării Alexandrei, tânăra româncă, mâncarea oferită în maternitatea din Germania era pregătită în mod sănătos, fără prăjeli, iar personalul ținea cont de nevoile speciale ale proaspetelor mămici. Această comparație între experiențele din spitalele românești și cele străine subliniază discrepanțele evidente în ceea ce privește calitatea serviciilor și a alimentației oferite pacienților.

Românii continuă să reclame condițiile precare din spitalele din țară, iar scandalurile legate de mâncarea insuficientă și de proasta calitate rămân în atenția publicului. Este important ca autoritățile să ia în considerare astfel de aspecte și să îmbunătățească condițiile din unitățile medicale pentru a asigura pacienților o îngrijire corespunzătoare și o alimentație adecvată.

Leave a Comment

Delia Matache a fost trădată. „E mai bine să ne despărțim decât să ne certăm”.

Delia Matache a trăit relații romantice cu mai mulți bărbați faimoși înainte de a se căsători cu Răzvan Munteanu. Chiar dacă părea să fie într-o relație fericită, artista a dezvăluit că a fost înșelată și că a decis să pună capăt acelei relații.

Înainte de a se căsători cu Răzvan Munteanu, Delia Matache a avut o relație stabilă cu Matteo. Prima lor întâlnire a avut loc în studio, unde Delia trebuia să compună o piesă pentru el. Matteo a mărturisit: „Eu trebuia să-i compun o piesă. Terminasem de înregistrat şi nu înţelegeam de ce tot continua să vină la studio să mai schimbăm câte ceva la melodia respectivă. Aproape că mă exasperase. Ulterior, a început să aibă gesturi din ce în ce mai tandre, să mă ia de gât.” Cu toate că au format un cuplu admirat timp de doi ani, relația lor s-a încheiat când Matteo a fost surprins cu o altă femeie blondă. Delia a decis să pună punct relației, spunând: „Am fost puțin mai matură și am hotărât că e mai bine să ne despărțim decât să ne certăm. Nu s-a întâmplat nimic urât, ba chiar lucrăm împreună la noul album.”

Întâlnirea cu Răzvan Munteanu a condus la căsătoria lor în 2012. Delia a dezvăluit că secretul unei căsnicii fericite constă în echilibru și înțelegere reciprocă. Despre soțul său, ea a spus: „Înseamnă foarte mult, înseamnă familia mea, înseamnă extrem de multe. Răzvan are multiple calități, funcționăm foarte bine împreună din toate punctele de vedere. Nu prea avem conflicte în familie, nu apar, suntem mereu pe pace și echilibru.”

Delia a subliniat importanța timpului petrecut împreună cu Răzvan, chiar și în contextul unui program aglomerat: „Ne vedem, nu avem mai mult de 2 seri nedormite împreună, doar pe motiv că eram eu plecată cu concertele. Maxim 3. Nu suntem departe unul de altul, nu am călătorit separat niciodată, de când suntem împreună. Nu cred că mi-ar plăcea. Mi se pare că suntem unul singur, mergem împreună.”

Leave a Comment