Delia Matache a fost trădată. „E mai bine să ne despărțim decât să ne certăm”.

Delia Matache a trăit relații romantice cu mai mulți bărbați faimoși înainte de a se căsători cu Răzvan Munteanu. Chiar dacă părea să fie într-o relație fericită, artista a dezvăluit că a fost înșelată și că a decis să pună capăt acelei relații.

Înainte de a se căsători cu Răzvan Munteanu, Delia Matache a avut o relație stabilă cu Matteo. Prima lor întâlnire a avut loc în studio, unde Delia trebuia să compună o piesă pentru el. Matteo a mărturisit: „Eu trebuia să-i compun o piesă. Terminasem de înregistrat şi nu înţelegeam de ce tot continua să vină la studio să mai schimbăm câte ceva la melodia respectivă. Aproape că mă exasperase. Ulterior, a început să aibă gesturi din ce în ce mai tandre, să mă ia de gât.” Cu toate că au format un cuplu admirat timp de doi ani, relația lor s-a încheiat când Matteo a fost surprins cu o altă femeie blondă. Delia a decis să pună punct relației, spunând: „Am fost puțin mai matură și am hotărât că e mai bine să ne despărțim decât să ne certăm. Nu s-a întâmplat nimic urât, ba chiar lucrăm împreună la noul album.”

Întâlnirea cu Răzvan Munteanu a condus la căsătoria lor în 2012. Delia a dezvăluit că secretul unei căsnicii fericite constă în echilibru și înțelegere reciprocă. Despre soțul său, ea a spus: „Înseamnă foarte mult, înseamnă familia mea, înseamnă extrem de multe. Răzvan are multiple calități, funcționăm foarte bine împreună din toate punctele de vedere. Nu prea avem conflicte în familie, nu apar, suntem mereu pe pace și echilibru.”

Delia a subliniat importanța timpului petrecut împreună cu Răzvan, chiar și în contextul unui program aglomerat: „Ne vedem, nu avem mai mult de 2 seri nedormite împreună, doar pe motiv că eram eu plecată cu concertele. Maxim 3. Nu suntem departe unul de altul, nu am călătorit separat niciodată, de când suntem împreună. Nu cred că mi-ar plăcea. Mi se pare că suntem unul singur, mergem împreună.”

Leave a Comment

Ce a făcut Vulpița de când s-a întors din Germania?! Veronica Stegaru a fost surprinsă în poze fără să-și dea seama..

Reîntoarcerea Vulpiței din Germania a fost subiectul principal al discuțiilor după ce aceasta a petrecut o perioadă scurtă acolo, plecând în căutarea unui nou început. Decizia ei a stârnit interesul fanilor, iar rețelele de socializare au fost inundate de speculații și întrebări legate de motivele întoarcerii sale.

Vulpița s-a întors din Germania: Ce s-a întâmplat?
La începutul lunii februarie, Vulpița a surprins pe toată lumea anunțând că pleacă în Germania pentru a lucra. Motivele acestei decizii nu au fost clar explicate, dar fanii au fost cu ochii pe ea, urmărind fiecare pas al călătoriei sale. Recent, Veronica Stegaru a postat o fotografie din casa părintească pe Instagram, confirmând întoarcerea ei în România.

Această revenire a ridicat multe semne de întrebare cu privire la experiența ei în Germania și la motivele care au determinat-o să se întoarcă atât de repede. Cu toate acestea, Vulpița a preferat să păstreze tăcerea în ceea ce privește detaliile acestei călătorii.

Viorel nu mai vrea să audă de Vulpița
Viorel Stegaru, fostul soț al Vulpiței, a rămas neimpresionat de întoarcerea acesteia și a făcut declarații dure pe rețelele de socializare. Cu toate că cei doi s-au separat acum un an, procesul de divorț nu a fost finalizat, iar tensiunile între ei rămân la cote înalte.

Viorel a acuzat-o pe Veronica că nu își asumă responsabilitatea față de copiii lor și că nu cooperează în procesul de divorț. Totodată, el a subliniat faptul că Vulpița a lăsat în urmă o serie de probleme nerezolvate, iar el se simte neglijat în procesul de separare.

Această situație delicată a adus în prim-plan o serie de dispute și acuzații reciproce între cei doi foști parteneri, iar viitorul lor comun rămâne incert în contextul actual.

Leave a Comment