Este incredibil câte proprietăți deține Dan Negru și ce reședință are. A realizat totul cu bani cash, refuzând să apeleze la împrumuturi bancare.

Conform informațiilor furnizate de apropiații săi, Dan Negru alocă suma de 150.000 de euro pentru fiecare clădire în care investește.

Ulterior, el închiriază aceste proprietăți cu tarife de 25 de euro pe metru pătrat și își recuperează investiția inițială în timp, din veniturile generate de închirieri. Potrivit raportului publicat de viva.ro, Dan Negru a optat să construiască toate clădirile fără să apeleze la împrumuturi bancare, preferând să investească doar din propriile resurse financiare.

Conform aceleiași surse, Dan Negru obține un venit lunar de peste 15.000 de euro în calitate de prezentator la Antena 1. Din închirierea proprietăților, el câștigă aproximativ 50.000 de euro lunar. De asemenea, Dan Negru și-a extins afacerile imobiliare și în Timișoara, orașul său natal, unde realizează un venit lunar de aproximativ 20.000 de euro.

Dan Negru s-a stabilit în București de peste două decenii. De-a lungul timpului, el a avut numeroase emisiuni de succes și a devenit un nume cunoscut în industria televiziunii. De zece ani, el prezintă concursul cu premii “DA sau NU” la postul de televiziune Prime TV din Republica Moldova, în timp ce la Antena 1 a fost gazda unor emisiuni de succes precum “Te pui cu blondele?”, competiția “Next Star” sau celebrul Revelion, unde a obținut cote ridicate de audiență.

În plus față de activitatea sa în televiziune, Dan Negru deține și o vilă în valoare de 400.000 de euro, construită din veniturile sale. Proprietatea sa din Ghencea este considerată un adevărat colț de rai în mijlocul agitației urbane a Bucureștiului.

“Doru Negru, o vilă în Ghencea de 400.000 de euro
În plus, prezentatorul tv şi-a făcut un real colţ de rai în Bucureşti. Dan Negru are o vilă în valoare de 400.000 de euro pe care şi-a ridicat-o din veniturile sale.

‘Dan şi-a dorit o grădină mare, ca să poată cultiva legume, e pasiunea lui. Toată vara are castraveţi, ardei şi roşii, nici că îi mai trebuie să meargă la piaţă. Copiii se pot juca în voie, dar şi câinele familiei, Google, un ciobănesc mioritic. A fost şef de şantier, a stat cu gura pe muncitori, i-a grăbit, nu i-a lăsat să lenevească, el a ales şi materialele de construcţii, la preţuri bune’, l-au lăudat prietenii.”

Aceste informații evidențiază succesul profesional și financiar al lui Dan Negru, atât în industria televiziunii, cât și în sectorul imobiliar, ilustrând parcursul său impresionant și abilitatea sa de a gestiona eficient investițiile și afacerile.

Leave a Comment

El are 19 ani, ea 72, dar iubirea lor este nebună. S-au căsătorit și își povestesc tuturor despre prima lor noapte împreună! Vor ca toată lumea să știe: “Este o iubită…”.

Bunica Almeda a împărtășit cu sinceritate gândurile ei despre iubire și vârstă, afirmând că atunci când iubești pe cineva, vârsta nu mai reprezintă decât un simplu număr. Ea a recunoscut că a găsit sufletul său pereche și că niciodată nu s-a simțit intimidată de diferența de vârstă.

Cu toate că fiul ei a ales să nu mai comunice cu ea odată ce a aflat despre relația ei neobișnuită, acest lucru nu a descurajat-o pe bunica Almeda să-și trăiască fericirea alături de noul ei partener.

Un aspect remarcabil este că prima lor intimitate a avut loc chiar în noaptea nunții, iar Gary a fost extrem de încântat de această experiență. El susține că există o conexiune specială între el și Almeda, o legătură pe care nu ar dori să o piardă niciodată. În plus, cei doi au un canal de YouTube pe care îl gestionează împreună, având o audiență impresionantă de aproape 50.000 de urmăritori. Misiunea lor este să transmită lumii întregi că vârsta nu ar trebui să fie un impediment în dragoste și că este doar un detaliu lipsit de importanță în comparație cu legătura și compatibilitatea sufletească.

Gary a dezvăluit că în momentul în care l-a întâlnit pe Almeda, tocmai se despărțise de o altă bunicuță în vârstă de 77 de ani, cu care avusese o relație de lungă durată. El consideră că este mult mai matur pentru vârsta sa de 19 de ani, adăugând că nu a fost niciodată atras de femei mai tinere. Cu privire la noaptea nunții, Gary a descris-o ca fiind o experiență minunată, evidențiind calitățile de iubită ale partenerei sale.

Leave a Comment