Ce au descoperit în cavoul unei tinere, la 21 de ani de la înmormântare? Tânăra decedase de SIDA, dar la exhumare, au avut parte de o surpriză uluitoare…

Într-o localitate din județul Vâlcea a avut loc o întâmplare șocantă care a zguduit comunitatea. Rudele unei fete care a pierit acum 21 de ani au fost profund șocate când au exhumat trupul ei.

Conform informațiilor furnizate de bzi.ro, corpul tinerei, care a decedat din cauza SIDA, nu se mai afla în mormânt.

Descoperirea a avut loc atunci când membrii familiei au dorit să îngroape tatăl fetei lângă ea. Însă, în timpul pregătirilor, aceștia și-au amintit că în momentul decesului, trupul fetei a fost așezat în sicriu încă de la spital, iar medicilor li s-a cerut să nu deschidă coșciugul.

„În sicriu erau doar șosete, lenjerie intimă de femei, o bucată de pânză întinsă și doi papuci. Nu mai era niciun os…”, a relatat stupefiată unul dintre membrii familiei.

Soții Dumitrașcu aveau cinci copii. Cea mai mică, Flori, a fost dusă la Spitalul Victor Babeș din București de către mama ei, care ulterior i-a comunicat soțului că fata suferă de SIDA. Câteva luni mai târziu, bărbatul a fost chemat în Capitală să preia trupul fiicei sale. A primit un sicriu sigilat.

Însă povestea pare să ascundă un secret și mai înfiorător.

Cu 21 de ani în urmă, un cuplu de americani a apărut în satul lor cu intenția de a adopta un copil. La acea vreme, copila pe nume Flori trebuia să facă o serie de analize la spital.

Medicii le-au comunicat că micuța lor suferă de SIDA și că trebuie să rămână internată. Rudele fetei acum își pun întrebări tulburătoare. Există teama că fiica lor ar fi putut fi „vândută” americanilor care căutau să adopte un copil, în timp ce lor li s-a spus că fetița lor a murit pe patul de spital.

Politiștii au solicitat o fotografie cu fata. Intenționează să o proceseze digital pentru a încerca să afle cum ar arăta acum, în speranța că ar putea fi identificată și localizată.

Leave a Comment

Am descoperit că Adela Popescu a angajat o bonă din Filipine. Veți fi uimiți să aflați cât de mare este salariul lunar pe care i-l oferă. Suma este pur și simplu incredibilă.

Adela Popescu, cunoscuta vedetă de la Pro TV, a decis să angajeze o bonă pentru cel de-al treilea copil al său și al lui Radu Vâlcan. Această decizie a stârnit interesul și curiozitatea publicului, care a început să speculeze cât de generoasă va fi remunerația lunară a acestei bone.

Vedeta a mărturisit că bonă care va ajuta la creșterea micuțului va fi tratată cu respect și că va locui în cea mai frumoasă cameră din vila lor. De asemenea, Adela și Radu sunt nerăbdători să își întâlnească “prințul” peste aproape două luni, odată ce bona va sosi în țară.

În perioada actuală, în contextul pandemiei de COVID-19, cererea pentru bone filipineze a rămas constantă în România. Potrivit unui oficial, salariul pe care îl câștigă o bonă lunar începe de la 500 de euro și poate crește în funcție de responsabilitățile pe care le are. Cu toate acestea, este important de menționat că o parte semnificativă din veniturile bonei ajung să fie trimise familiilor lor din Filipine.

“Avem sute de bone și menajere care au devenit indispensabile în această perioadă. În Filipine, conceptul de familie este extrem de important, iar aceste femei își ajută extins familiile: părinți, frați, surori. În aceste momente dificile, ele resimt o presiune și mai mare. Sunt extrem de flexibile, muncitoare, blânde și responsabile. Au o natură caldă și sunt foarte răbdătoare cu copiii”, a declarat Magdalena Peisakh, directoarea unei agenții de bone de renume, conform informațiilor Mediafax.

Adela Popescu se află în cea de-a 31-a săptămână de sarcină și se pregătește să efectueze morfologia din ultimul trimestru de sarcină. Bona care va fi angajată pentru a o ajuta cu cel de-al treilea copil al său va ajunge în România în aproximativ o lună și câteva zile.

“Într-o lună și ceva, bona din Filipine ar trebui să ajungă la noi. Am finalizat toate formalitățile necesare. Am pregătit două pătuțuri pentru bebeluș, nu doar unul. Unul dintre acestea va fi amplasat lângă patul matrimonial.

Avem o singură cameră liberă în casă, iar aceasta va fi destinată filipinezei. Ne-am propus să izolăm această cameră special pentru ea. Bona va avea cea mai frumoasă cameră din casă, situată la etajul doi, cu vedere la lac. Am dorit să angajăm o doamnă cu experiență, nu una tânără”, a dezvăluit Adela Popescu în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Leave a Comment