Femeia din fotografie este bunica unei celebrități de la Pro TV. Încearcă să ghicești a cui. Se poate vedea că se aseamănă cu ea.

Andreea Esca, o prezență constantă la Pro TV de aproximativ 26 de ani, este recunoscută pentru prezentarea regulată a buletinului de știri de la ora 19 încă din anii ’90. În decursul carierei sale, a avut oportunitatea de a participa la stagii de pregătire atât în țară, cât și în străinătate.

Despre Andreea Esca circulă o poveste emoționantă legată de o ofertă tentantă de a lucra pentru CNN și de a se stabili în afara țării. Cu toate acestea, a refuzat această oportunitate, preferând să rămână aproape de familie și de țară.

Recent, Andreea Esca a împărtășit pe Instagram o fotografie de colecție, ce a stârnit interesul și curiozitatea urmăritorilor săi. Imaginea surprinde doi oameni cu o semnificație specială: bunicii săi. În fotografia respectivă, se remarcă o uimitoare similaritate între Andreea și bunica sa, numită Margot, având aceleași trăsături la ochi, buze și bărbie.

Reacția internauților nu a întârziat să apară, aceștia observând și ei asemănările uluitoare dintre Andreea și bunica sa. Unii au remarcat chiar că bunicul său, Dr. Athanasios Fragkos, are trăsături similare cu un cunoscut medic grec.

Într-un răspuns prompt, Andreea Esca a explicat că asemănarea dintre bunicul său și medicul grec se datorează originilor grecești comune și trăsăturilor fizice caracteristice.

De curând, vedeta a mai împărtășit o fotografie emoționantă pe rețelele de socializare, de data aceasta surprinzându-i pe părinții săi în tinerețe, aflați într-o vacanță la Marea Neagră. Într-o postare dedicată zilei de naștere a mamei sale, Andreea a dezvăluit o întâmplare cutremurătoare din copilăria acesteia, legată de absența tatălui său în viața lor.

Leave a Comment

Dădaca soților Ceaușescu a dezvăluit comportamentul Elenei Ceaușescu față de angajați. “Venea acasă, se schimba și…”

Bona soților Ceaușescu, Cserey Ilona sau Ilus Néni așa cum era cunoscută printre cei apropiați, a împărtășit publicului experiența ei din casa fostului dictator român. Intrând în familia Ceaușescu la doar 15 ani, Ilus era deja angajată înainte ca cei doi copii ai cuplului să se nască.

Recent, într-un interviu acordat presei din Ungaria, Ilona și-a amintit de perioada petrecută în casa soților Ceaușescu, într-o vreme când Nicolae Ceaușescu nu era încă șeful statului, dar era deja un nume de mare importanță în Partidul Comunist Român.

Ilus a descris pe cei doi soți drept foarte amabili și extrem de generoși, amintindu-și cu căldură de doamna Ceaușescu, care, în calitate de tânără soție și mamă, a încurajat-o să rămână în casa lor dacă știe să gătească. Ilus a comparat viața în casa Ceaușescu cu cea din strada Londra, unde a locuit inițial, spunând că era mult mai bine să fie într-o casă mare decât să trăiască în sărăcie.

De-a lungul timpului, Ilus s-a ocupat nu doar de îngrijirea copiilor – Valentin și apoi Zoia s-au născut imediat după ce ea a fost angajată – ci și de menajul casei, curățenie și spălarea rufelor. Ea a subliniat că Elena Ceaușescu nu i-a dat niciodată ordine, ci întotdeauna îi cerea lucruri folosind formularea „te rog”.

În timp ce relata despre viața din casa Ceaușescu, Ilus a evidențiat rigurozitatea și corectitudinea lui Ceaușescu ca individ, menționând că acesta insista asupra unei discipline stricte. Ea povestea cum trebuia să pregătească masa chiar și atunci când Nicolae Ceaușescu ajungea acasă noaptea, așteptându-l până când termina de mâncat pentru a putea strânge masa.

Leave a Comment