Dădaca soților Ceaușescu a dezvăluit comportamentul Elenei Ceaușescu față de angajați. “Venea acasă, se schimba și…”

Bona soților Ceaușescu, Cserey Ilona sau Ilus Néni așa cum era cunoscută printre cei apropiați, a împărtășit publicului experiența ei din casa fostului dictator român. Intrând în familia Ceaușescu la doar 15 ani, Ilus era deja angajată înainte ca cei doi copii ai cuplului să se nască.

Recent, într-un interviu acordat presei din Ungaria, Ilona și-a amintit de perioada petrecută în casa soților Ceaușescu, într-o vreme când Nicolae Ceaușescu nu era încă șeful statului, dar era deja un nume de mare importanță în Partidul Comunist Român.

Ilus a descris pe cei doi soți drept foarte amabili și extrem de generoși, amintindu-și cu căldură de doamna Ceaușescu, care, în calitate de tânără soție și mamă, a încurajat-o să rămână în casa lor dacă știe să gătească. Ilus a comparat viața în casa Ceaușescu cu cea din strada Londra, unde a locuit inițial, spunând că era mult mai bine să fie într-o casă mare decât să trăiască în sărăcie.

De-a lungul timpului, Ilus s-a ocupat nu doar de îngrijirea copiilor – Valentin și apoi Zoia s-au născut imediat după ce ea a fost angajată – ci și de menajul casei, curățenie și spălarea rufelor. Ea a subliniat că Elena Ceaușescu nu i-a dat niciodată ordine, ci întotdeauna îi cerea lucruri folosind formularea „te rog”.

În timp ce relata despre viața din casa Ceaușescu, Ilus a evidențiat rigurozitatea și corectitudinea lui Ceaușescu ca individ, menționând că acesta insista asupra unei discipline stricte. Ea povestea cum trebuia să pregătească masa chiar și atunci când Nicolae Ceaușescu ajungea acasă noaptea, așteptându-l până când termina de mâncat pentru a putea strânge masa.

Leave a Comment

Anca Țurcașiu, mesaj pentru fostul ei soț, la aproape un an de la divorț. Iată ce i-a transmis artista bărbatului pe care l-a iubit timp de 22 de ani.

La aproape un an de când Anca Țurcașiu a anunțat că a divorțat de bărbatul care i-a fost alături timp de 22 de ani,medicul Cristian

Georgescu, artista revine în lumina reflectoarelor și face un anunțat neașteptat.

După mai bine de 20 ani, Anca Țurcașiu și-a uimit fanii cu un nou videoclip. Artista a lansat o nouă melodie, intitulată „Vreau sa dau reset”, în care își strigă povestea, despre cum s-a reinventat la vârsta de 50 de ani și și-a luat viața de la capăt.

„E primul videoclip după 20 de ani. M- am axat foarte mult pe teatru în ultimii ani și mi -era dor de muzica. Am lansat o nouă melodie ca să spun o povestea. Povestea mea. Da, vreau să dau reset. Vreau să schimb totul. Indiferent ce ți se întâmplă în viață trebuie să mergi mai departe ”, a spus Anca la Neatza cu Răzvan și Dani.

Noua ei melodie, un mesaj pentru fostul soț
Artista a recunoscut că a început procesul de vindecare prin a se iubi mai mult, dar a mărturisit că este pregătită să iubească din nou. În ciuda faptului că a suferit cumplit după divorț, ea mai vrea să dea o șansă iubirii. „Trăiesc pentru iubire”, a spus Anca.

Prin noua melodie „Vreau să dau reset” , Anca Țurcașiu îi transmite soțului ei un mesaj, în care îi spune că a trecut peste durerea despărțirii și că, în sfârșit, e pregătită să lase totul în trecut și să-și vadă de viața ei. Mai mult, ea a ținut să precizeze că a pierdut-o definitiv.

„Ștіі, ѕе zісе сă nіmіс nu е întâmрlătоr. Șі са іntоtdеаunа lа fіnаl, avеm о lесtіе dе іnvаtаt. Аlеg ѕа rаmаn сu се-а fоѕt frumоѕ іntrе nоі, mеrg mаі dераrtе fаrа ѕа mаі рrіvеѕс іnароі. Ѕрunе-mі оrісе vrеі, pot ѕ-о іаu іаr dе lа-nсерut. Роаtе-і un сlіѕеu, nu mаі dоаrе tоt се-а durut, a trесut. Сu ѕuflеtul rесе ѕі mut, șі un ultіm ѕаrut, m-аі ріеrdut”, spune Anca în noul ei cântec.

Leave a Comment