Anca Țurcașiu, mesaj pentru fostul ei soț, la aproape un an de la divorț. Iată ce i-a transmis artista bărbatului pe care l-a iubit timp de 22 de ani.

La aproape un an de când Anca Țurcașiu a anunțat că a divorțat de bărbatul care i-a fost alături timp de 22 de ani,medicul Cristian

Georgescu, artista revine în lumina reflectoarelor și face un anunțat neașteptat.

După mai bine de 20 ani, Anca Țurcașiu și-a uimit fanii cu un nou videoclip. Artista a lansat o nouă melodie, intitulată „Vreau sa dau reset”, în care își strigă povestea, despre cum s-a reinventat la vârsta de 50 de ani și și-a luat viața de la capăt.

„E primul videoclip după 20 de ani. M- am axat foarte mult pe teatru în ultimii ani și mi -era dor de muzica. Am lansat o nouă melodie ca să spun o povestea. Povestea mea. Da, vreau să dau reset. Vreau să schimb totul. Indiferent ce ți se întâmplă în viață trebuie să mergi mai departe ”, a spus Anca la Neatza cu Răzvan și Dani.

Noua ei melodie, un mesaj pentru fostul soț
Artista a recunoscut că a început procesul de vindecare prin a se iubi mai mult, dar a mărturisit că este pregătită să iubească din nou. În ciuda faptului că a suferit cumplit după divorț, ea mai vrea să dea o șansă iubirii. „Trăiesc pentru iubire”, a spus Anca.

Prin noua melodie „Vreau să dau reset” , Anca Țurcașiu îi transmite soțului ei un mesaj, în care îi spune că a trecut peste durerea despărțirii și că, în sfârșit, e pregătită să lase totul în trecut și să-și vadă de viața ei. Mai mult, ea a ținut să precizeze că a pierdut-o definitiv.

„Ștіі, ѕе zісе сă nіmіс nu е întâmрlătоr. Șі са іntоtdеаunа lа fіnаl, avеm о lесtіе dе іnvаtаt. Аlеg ѕа rаmаn сu се-а fоѕt frumоѕ іntrе nоі, mеrg mаі dераrtе fаrа ѕа mаі рrіvеѕс іnароі. Ѕрunе-mі оrісе vrеі, pot ѕ-о іаu іаr dе lа-nсерut. Роаtе-і un сlіѕеu, nu mаі dоаrе tоt се-а durut, a trесut. Сu ѕuflеtul rесе ѕі mut, șі un ultіm ѕаrut, m-аі ріеrdut”, spune Anca în noul ei cântec.

Leave a Comment

Andra Măruță, mesaj indirect pentru Mihai Bendeac după ce actorul a observat un detaliu intim surprinzător la corpul ei:

În timpul unei apariții în cadrul emisiunii “iUmor”, Mihai Bendeac a dezvăluit un aspect interesant despre actrița americană Hilary Duff – aceasta deține cel mai mare număr de fotografii pe platforma WikiFeet. “Topul este condus de Hilary Duff. Și Hilary Duff este conștientă de acest lucru și își afișează mereu fotografiile, provocând întreaga comunitate”, a declarat Bendeac în timpul interviului.

Reporterul de la “iUmor” a fost surprins de acest subiect și a întrebat: “Ce comunitate? Obsedat de degetele de la picioare?” Bendeac a confirmat: “Da”.

De aici, discuția s-a îndreptat către… Andra. Delia a insistat ca Bendeac să caute și fotografiile picioarelor Andrei pe WikiFeet. “Caută Andra”, a spus Delia, iar Bendeac a acceptat provocarea și a căutat fotografiile. Rezultatul? “Andra, 78 de fotografii. Nu i-am văzut niciodată picioarele Andrei, acum jurizez la prima vedere. Nu”, a răspuns Bendeac.

Curând după această dezvăluire, Andra i-a transmis un mesaj subtil lui Mihai Bendeac. Pe pagina sa de socializare, artista a postat o fotografie în care zâmbește cu subînțeles, însoțită de un mesaj sugestiv: “Cei care mă cunosc spun adesea că nu pot ascunde ce simt. Că mi se citește pe chip. Să vedem acum: ce ascunde acest zâmbet?”, a scris Andra, sugerând o posibilă reacție la remarcile lui Bendeac.

Leave a Comment