Andra Măruță, mesaj indirect pentru Mihai Bendeac după ce actorul a observat un detaliu intim surprinzător la corpul ei:

În timpul unei apariții în cadrul emisiunii “iUmor”, Mihai Bendeac a dezvăluit un aspect interesant despre actrița americană Hilary Duff – aceasta deține cel mai mare număr de fotografii pe platforma WikiFeet. “Topul este condus de Hilary Duff. Și Hilary Duff este conștientă de acest lucru și își afișează mereu fotografiile, provocând întreaga comunitate”, a declarat Bendeac în timpul interviului.

Reporterul de la “iUmor” a fost surprins de acest subiect și a întrebat: “Ce comunitate? Obsedat de degetele de la picioare?” Bendeac a confirmat: “Da”.

De aici, discuția s-a îndreptat către… Andra. Delia a insistat ca Bendeac să caute și fotografiile picioarelor Andrei pe WikiFeet. “Caută Andra”, a spus Delia, iar Bendeac a acceptat provocarea și a căutat fotografiile. Rezultatul? “Andra, 78 de fotografii. Nu i-am văzut niciodată picioarele Andrei, acum jurizez la prima vedere. Nu”, a răspuns Bendeac.

Curând după această dezvăluire, Andra i-a transmis un mesaj subtil lui Mihai Bendeac. Pe pagina sa de socializare, artista a postat o fotografie în care zâmbește cu subînțeles, însoțită de un mesaj sugestiv: “Cei care mă cunosc spun adesea că nu pot ascunde ce simt. Că mi se citește pe chip. Să vedem acum: ce ascunde acest zâmbet?”, a scris Andra, sugerând o posibilă reacție la remarcile lui Bendeac.

Leave a Comment

Este sau nu considerat un păcat să folosești mașina de spălat pentru rufe în ziua de duminică? Iată ce au declarat preoții

În cultura românească, avertismentele mamelor și bunicilor cu privire la interdicția de a spăla hainele în zilele de duminică sunt încă frecvente. Mulți români respectă această tradiție, mai ales în sărbătorile importante din calendarul ortodox, însă există și cei care nu se abat de la regulă nici într-o duminică obișnuită.

De ce să nu speli hainele în zilele de duminică? Iată o explicație surprinzătoare oferită de un preot, o perspectivă pe care mulți o acceptă, chiar dacă nu o înțeleg pe deplin.

Obiceiul de a nu spăla hainele în ziua de duminică este adesea justificat din perspectivă religioasă. Majoritatea românilor sunt familiarizați cu această tradiție, însă puțini cunosc și motivul sau semnificația exactă a ei.

În tradiția religioasă, există credința că spălarea hainelor în ziua de duminică este considerată un păcat. Totuși, unele persoane cred că dacă folosesc mașina de spălat, atunci păcatul nu mai este atât de mare, deoarece curățenia este efectuată de mașină și nu de mâna omului. Cu toate acestea, mulți evită orice activitate casnică în ziua de odihnă.

Iulian Rață, protopop în Orhei la Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove, a oferit o explicație simplă, dar profundă, asupra acestei tradiții. El consideră că ziua de duminică este dedicată exclusiv odihnei și închinării către Dumnezeu, astfel încât chiar și spălarea hainelor poate fi considerată un păcat, deoarece necesită efort și timp care ar putea fi dedicat închinării.

,,Duminica facem doar acele lucruri pe care…”

Cu toate acestea, ziua de duminică nu trebuie să fie neapărat una pierdută. Este permis să gătești, să cureți vasele sau chiar să folosești aspiratorul, dar activitățile intensive de curățenie sau spălare nu sunt încurajate. Ideea este să te bucuri de odihna și de timpul petrecut alături de cei dragi.

Părintele Rață explică că duminica este momentul potrivit pentru activități esențiale, dar nu pentru sarcini casnice obositoare. Este firesc să faci treburile zilnice care nu pot fi amânate, dar e important să eviți munca grea și să acorzi atenție spirituală și familială.

Astfel, românii credincioși sunt încurajați să se bucure de liniștea și pacea oferite de ziua de duminică și să se concentreze pe aspectele esențiale ale vieții, păstrând înțelepciunea tradițiilor religioase și valorile spirituale.

Leave a Comment