Care este RELIGIA celebrului Cătălin Scărlătescu? Doar câțiva cunosc acest detaliu despre el.

Cătălin Scărlătescu a fost întotdeauna deschis în privința detaliilor din viața sa și a vorbit sincer în fiecare interviu. Cu toate acestea, există foarte puține lucruri necunoscute despre el, iar una dintre acestea este religia sa.

Mulți s-au întrebat în ce credință s-a născut Cătălin Scărlătescu, noul jurat de la MasterChef. Așa cum chiar el a dezvăluit, chef-ul este creștin ortodox. Într-un interviu acordat acum ceva timp, Cătălin Scărlătescu a discutat despre legătura sa cu Dumnezeu.

Chef-ul a povestit că nu merge prea des la biserică, dar nu lipsește de la cele mai importante sărbători ale anului.

“Nu sunt genul care să se laude cu prezența la Biserică. Nu e stilul meu. Dar fac parte din generația care a învățat de la părinții săi că în fiecare zi de mare sărbătoare trebuie să îmbraci cele mai frumoase haine, să mergi la biserică, să te rogi și să te împărtășești. Ca atare, aceste obiceiuri nu puteau să nu mă influențeze și continui să le aplic.

Sunt cel puțin opt mari sărbători într-un an pe care încerc să le respect. Le cunoaștem pe toate, începând cu Paștele, Rusaliile, Adormirea Maicii Domnului, Crăciunul. Dacă sunt în țară, nu pot să ratez să nu merg la biserică în ziua respectivă. Așa s-a întâmplat și acum câteva zile și nu regret deloc!”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru Playtech.ro.

Chef-ul, moment delicat la slujba de la Mănăstirea Putna
Cătălin Scărlătescu a povestit un moment delicat, care a avut loc în 2021, în timp ce se afla la Mănăstirea Putna, la slujba de Sfânta Mărie. Chef-ul a fost luat cu asalt de credincioși veniți la slujbă pentru a face poze. El a simțit, însă, că nu este momentul pentru asta, ținând cont de scopul spiritual pentru care a mers la mănăstire și a fost nevoit să-i refuze pe fani.

“Sunt și eu un bun creștin ortodox, ca majoritatea celor din jurul meu. Cum sărbătoarea Maicii Domnului m-a prins în zonă, nu puteam rata să nu fiu prezent la centru al Ortodoxiei Românești. Oamenii m-au recunoscut, așa cum era normal, într-un fel. Și m-am trezit că unii dintre ei voiau să facem poze acolo. Cu regret a trebuit să-i refuz. Le-am explicat că în ziua Maicii Domnului nu putem face asta și le-am promis că vom recupera cu prima ocazie.

Sper că toți m-au înțeles. Mai ales că nu au lipsit rugămințile sau propunerile în acest sens. Le-am respins însă pe toate, fără niciun regret”, a spus chef-ul.

Leave a Comment

De ce Ana Lesko nu are un partener la vârsta de 45 de ani? Artista face dezvăluiri surprinzătoare.

Anna Lesko, faimoasa cântăreață originară din Republica Moldova, a dezvăluit recent detalii despre viața sa personală și criteriile esențiale pe care viitorul ei partener trebuie să le îndeplinească. După cinci ani de la despărțirea de DJ Vinnie, tatăl fiului ei, Adam, artista se află într-un proces de autoexplorare și autocunoaștere, exprimând dorința de a găsi un partener echilibrat, cu care să împărtășească aceleași valori și să construiască o relație bazată pe respect și înțelegere.

Anna Lesko și căutarea echilibrului emoțional:
Reflectând asupra experiențelor trecute, Anna Lesko a recunoscut că a fost atrasă de bărbați conflictuali și indefiniți, descriindu-i metaforic ca fiind “bărbați cu aripi frânte”. Această tendință de a încerca să repare și să salveze partenerii răniți a epuizat-o, determinând-o să își schimbe perspectiva asupra tipului de relație pe care dorește să o construiască în viitor. În cadrul unui podcast cu Mihai Morar, Lesko a mărturisit că nu mai caută oameni răniți sau proiecte de salvare, ci stabilitate și echilibru.

Anna Lesko a subliniat importanța unui mediu non-toxic în relație, precum și nevoia de liniște și siguranță pe care un partener ar trebui să le ofere. Artista și-a exprimat dorința pentru un partener care să fie echilibrat, să aibă aceleași valori și să privească în aceeași direcție ca ea. Prin deschiderea sa sinceră, Lesko oferă o perspectivă unică asupra căutării echilibrului emoțional și a relațiilor sănătoase.

Căutarea fericirii alături de un partener potrivit:
Deschiderea Annei Lesko despre viața sa personală și criteriile esențiale pe care le caută la un viitor partener reflectă o maturitate emoțională și o dorință de a construi o relație bazată pe respect reciproc și sprijin mutual. Artista subliniază că este important să fie înconjurată de un om care să nu fie toxic și care să îi ofere siguranță și liniște.

Anna Lesko își dorește un partener echilibrat, care să îi ofere siguranță emoțională și să fie alături de ea în tot ceea ce face. Prin aceste declarații, artista transmite un mesaj puternic despre importanța autocunoașterii și găsirii echilibrului în relații, oferindu-ne o perspectivă unică asupra căutării fericirii alături de un partener potrivit.

Leave a Comment