Carmen Brumă a dezvăluit secretul unui corp de invidiat: ,,Nu consumați nimic cu…”

La vârsta de 44 de ani, Carmen Brumă impresionează prin aspectul său senzațional. Partenera lui Mircea Badea a dezvăluit recent ce face pentru a-și menține forma fizică impecabilă și care este alimentul secret pe care îl consumă de mai mult timp.

Carmen Brumă este cunoscută pentru promovarea unui stil de viață sănătos și a oferit de-a lungul timpului sfaturi valoroase pentru a ajuta atât doamnele, cât și domnișoarele să scape de kilogramele nedorite. Vedeta de televiziune își împărtășește cu generozitate secretele pentru a obține o siluetă de invidiat și dezvăluie și alimentele pe care le consumă pentru a arăta atât de bine.

Unul dintre secretele lui Carmen Brumă pentru un corp de invidiat este consumul regulat de miere de manuka, un aliment cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene, antivirale, antiseptice și antiinflamatorii.

“Un obicei sănătos pe care îl practic este să nu mănânc nimic cu 4 ore înainte de a merge la culcare seara. Dimineața, primul lucru pe care îl fac este să beau un pahar mare de apă pe stomacul gol. După o noapte de somn, organismul este puternic deshidratat. De câteva luni bune, fac parte din rutina mea matinală consumul unei lingurițe de miere de manuka pentru întărirea sistemului imunitar. Această miere are proprietăți uimitoare: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice și antiinflamatorii, fiind utilizată în tratarea și prevenirea multor probleme de sănătate”, a dezvăluit Carmen Brumă.

Pe lângă secretul său alimentar, Carmen Brumă a mărturisit în cartea sa că, în perioada liceului, a avut o greutate aproape de 90 de kilograme. Această experiență a avut un impact profund asupra ei, oferindu-i o perspectivă nouă asupra sănătății și a relației sale cu alimentația.

“Unul dintre cele mai semnificative momente ale vieții mele a fost când am avut aproape 90 de kilograme, pe vremea când eram în liceu. Plecarea în Moscova, unde visam la America, a fost o adevărată lovitură pentru mine. Atunci am intrat într-o depresie, fără să conștientizez acest lucru la momentul respectiv. M-am refugiat în mâncare și am câștigat peste 30 de kilograme. A fost un șoc atunci când am încercat să îmi trag niște blugi și nu am reușit să-i închid mai sus de genunchi”, a dezvăluit Carmen Brumă.

Aceste povești și sfaturi oferite de Carmen Brumă ilustrează nu doar determinarea sa de a adopta un stil de viață sănătos, ci și importanța unei abordări echilibrate și conștiente față de alimentație și sănătatea fizică.

Leave a Comment

Horoscop zilnic – Marți, 23 APRILIE. Să facem pași înțelepți

Berbecii vor experimenta astăzi o atmosferă cu totul mistică și enigmatică. Vor simți că circumstanțele ciudate, coincidențele misterioase sau semnele subtile primite de la destin le vor crea o impresie profundă. Este un moment în care cei care nu cred în astfel de lucruri ar trebui să lase analiza deoparte și să se deschidă la ceea ce se întâmplă în jurul lor. Aprofundați experiențele zilei și fiți receptivi la posibilitatea de a vă apropia de succes în carieră sau de a rezolva probleme personale și financiare.

Taurii ar putea traversa astăzi momente de singurătate, iar despărțirea sau separarea pot părea iminente. Este o ocazie să vă analizați gândurile și sentimentele, fără să vă răniți sufletește. Completați cu responsabilitate lista de sarcini pentru ziua de azi și abia apoi permiteți-vă să reflectați profund asupra vieții. Evitați cumpărăturile, reformele familiale sau experimentele pedagogice în această zi.

Gemenii vor fi martorii unui comportament extrem de neobișnuit la o persoană apropiată. Aceasta ar putea semnifica chiar o trădare din partea acelei persoane, fie că este vorba de partenerul de afaceri, cel mai bun prieten sau coleg. Este recomandat să nu împărtășiți idei importante, secrete sau detalii intime cu oricine. Încercați norocul la loterie pentru a aduce o notă de distracție în ziua voastră.

Racii vor fi copleșiți de emoții puternice astăzi. Pentru a evita compromiterea reputației, este important să vă controlați sentimentele în public. Fiți conștienți că cineva ar putea încerca să profite de naivitatea și sinceritatea voastră. Reducerea numărului de probleme poate fi realizată petrecând timp alături de persoane de încredere și dragi vouă.

Leii ar trebui să fie mai ponderați în privința cheltuielilor astăzi. Veți fi tentați de achiziții costisitoare, dar gândiți-vă de două ori înainte de a face astfel de investiții. Acordați o atenție deosebită sănătății voastre. Seara, s-ar putea să primiți vești bune despre un membru al familiei.

Fecioarele trebuie să-și monitorizeze starea de spirit. Nu lăsați tristețea să vă domine. Zâmbiți și răspândiți bucurie pentru a depăși cu succes dificultățile financiare și personale. Astrele vă sunt favorabile și vă vor ajuta să treceți cu bine peste această zi dificilă, dar trebuie să colaborați cu ele.

Balantele se confruntă cu unele dificultăți sentimentale. O nouă relație ar putea începe cu stângul, iar greșelile par să se adune. Nu vă îngrijorați, uneori lucrurile nu merg așa cum vă doriți, indiferent cât de mult vă străduiți. O ieșire în compania prietenilor apropiați ar putea schimba complet atmosfera și să vă aducă aminte că lucrurile vor fi bine în cele din urmă.

Scorpionii tind să fie prea severi în relațiile lor personale. Un gest nepotrivit îi pune într-o situație delicată, iar acum trebuie să rezolve problemele de unii singuri. Înainte de a escalada o dispută, încercați să înțelegeți motivele care au dus la comportamentul respectiv. S-ar putea să existe aspecte pe care nu le înțelegeți complet sau secrete care ar putea oferi o perspectivă nouă asupra situației.

Sagetatorii se confruntă cu o ușoară invidie, dar nu este ceva de netrecut. Succesul uimitor al unui prieten apropiat îi face să reflecteze, iar în astfel de momente fac cele mai bune alegeri. Capacitatea de a gestiona stresul și conflictele îi ajută să se adapteze și să evolueze. Cu toate acestea, este important să găsiți momente de liniște pentru a rezolva problemele majore pe care le-ați amânat.

Capricornii sunt cufundați într-un val de romantism, uitând chiar și să mănânce. Concentrați-vă atenția și energia asupra unei surprize plăcute pentru persoana dragă. Nu uitați însă să fiți realiști, chiar dacă vă simțiți purtați pe aripi de îndrăgostire.

Nativii Vărsători vor avea oportunitatea să rezolve multe probleme astăzi. Este posibil să fie absorbiți de sarcini și documente, lăsând puțin timp pentru treburile casnice. Totuși, în a doua parte a zilei, ar trebui să găsiți timp pentru a vă relaxa, evitând consumul de alcool sau alte mijloace nocive.

Pestii nu ar trebui să se bazeze excesiv pe intuiție astăzi. S-ar putea să primiți informații false care ar putea complica afacerile, cariera sau viața sentimentală. Luați-vă timp să cântăriți cu atenție fiecare decizie și încercați să vă distrați și să uitați de problemele pentru o zi. O plimbare în natură, lectură sau o discuție cu o persoană înțeleaptă vă pot aduce liniștea necesară.

Leave a Comment