Carmen nu poate să suporte o altă dezamăgire și a făcut primele declarații:

Decizia de separare a cuplului a fost luată ca urmare a apariției unor imagini compromițătoare cu celebrul artist Vali Vijelie. Recent, acesta a fost surprins în compania unei alte femei, o situație care a fost imposibil de trecut cu vederea de către partenera sa de viață. Confruntată cu această situație, Carmen Rusu, soția artistului, a luat o decizie neașteptată cu privire la viitorul lor.

Surprinzătorul moment al surprinderii manelistului alături de o altă femeie a fost un punct de cotitură în relația lor. După 28 de ani petrecuți împreună, Vali Vijelie și soția sa și-au anunțat despărțirea, marcând sfârșitul unei epoci în mediul showbiz-ului românesc. Fotografiile publicate de Cancan.ro au arătat clar apropierea și fericirea aparentă a celor doi în prezența celuilalt.

Sursele din anturajul cuplului au dezvăluit că cei doi au fost surprinși urcând în aceeași mașină și părăsind zona către un complex rezidențial de lux din București. În ciuda inițialului refuz al Cărmeni Rusu de a comenta situația, ulterior ea a oferit mai multe detalii despre decizia sa.

În ceea ce privește Carmen Rusu, aceasta este conștientă de infidelitatea soțului său și a decis să meargă pe drumuri separate, continuându-și viața independent. Cu toate acestea, a menționat că va rămâne alături de el din considerente financiare, pentru confortul său și al copiilor lor.

“Nu mai este important pentru mine unde sau cu cine apare. De acum încolo, fiecare își va urma propriul drum. Eu rămân cu el strict din punct de vedere financiar, pentru mine și pentru copiii noștri. De acum încolo, fiecare va își va trăi viața în mod independent. Nu mai doresc să fiu implicată în viața lui. Nu doresc să fiu contactată de nimeni. Este important să fie clar pentru toată lumea că nu mai am nimic de-a face cu el”, a declarat Carmen Rusu pentru Fanatik.ro, exprimându-și hotărârea fermă.

Leave a Comment

Eroarea pe care o comiți atunci când aprinzi lumânări la biserică.

Lumânarea reprezintă simbolul purității, iluminând calea pe care sufletele o urmează în viață și dincolo de ea.

Atunci când aprinzi lumânări în biserică, este important să urmezi anumite practici spirituale recomandate de marii duhovnici. Aceștia atrag atenția că mulți creștini comit o greșeală care îl nemulțumește pe Dumnezeu atunci când depun o lumânare în fața altarului din fața bisericilor.

Semnificația aprinderii unei lumânări este deosebit de importantă. Preoții și teologii ne amintesc că Dumnezeu nu privește la mâinile pline de daruri materiale, ci la inima curată a celui care își aduce jertfa. Prima condiție pentru aprinderea unei lumânări este rugăciunea. Este necesar ca în momentul aprinderii să ne rugăm sincer, nu doar să facem semnul crucii, crezând că este suficient. Preoții subliniază că este esențial să ne concentrăm asupra stării noastre interioare și a intenției noastre de a ne înălța gândurile către Dumnezeu.

De asemenea, aprinderea unei lumânări în biserică sau în afara ei are o semnificație de jertfă. Actul de a dărui o lumânare cuiva care dorește să o aprindă în memoria unei persoane dragi reprezintă tot o formă de jertfă.

În ceea ce privește modul corect de a aprinde lumânările pentru cei vii și cei adormiți, Arhimandritul Mihail Daniliuc ne îndeamnă să ne concentrăm pe intenția noastră spirituală și să nu punem accentul exclusiv pe numărul de lumânări aprinse. Este important să ne amintim că lumânarea simbolizează pe Hristos, “lumina lumii”, iar actul de a o aprinde este o formă de jertfă curată în fața lui Dumnezeu.

Astfel, dacă avem posibilitatea, este bine să aprindem câte o lumânare pentru fiecare persoană pentru care ne rugăm, atât pentru cei vii, cât și pentru cei adormiți. În caz contrar, putem aprinde o singură lumânare pentru fiecare categorie, pomenindu-i pe fiecare după nume în timpul rugăciunii. În momentul aprinderii, putem spune rugăciuni simple, cum ar fi “Pomeniți, Doamne, pe robii Tăi (și să rostim numele)”, adaptându-ne nevoilor și gândurilor noastre.

Prin aceste practici spirituale, ne îndreptăm cu umilință către Dumnezeu, aducându-i în rugăciune pe cei dragi și având încredere că El cunoaște nevoile și dorințele noastre.

Leave a Comment