Mama lui Smiley o pune la punct pe Gina Pistol! Ultimele detalii din familie după nunta anului.

Smiley, cunoscut drept cel mai îndrăgit artist masculin din România, cu numele său real Andrei Maria, a debutat în lumea muzicii în mijlocul anilor ’90, dar a ajuns la faimă câțiva ani mai târziu, odată cu formarea trupei Simplu.

În anul 2011, a luat decizia să își urmeze propriul drum și a fondat studioul de producție HAHAHA Producțion. De atunci și până în prezent, acesta a fost un izvor nesecat de hituri pentru numeroși artiști români, dar și din afara țării.

Cu o personalitate boemă, ușor introvertită, mereu dedicat procesului creativ, Smiley a recunoscut că nu a fost niciodată preocupat de gestionarea finanțelor sale. Pasional în ceea ce privește muzica și bucuria pe care o aduce oamenilor prin ea, el nu s-a preocupat de aspecte precum contabilitatea sau administrarea financiară.

Cu toate acestea, a avut întotdeauna alături un sprijin de încredere care i-a asigurat că bunurile sale sunt în mâini sigure. Potrivit informațiilor oferite de CANCAN.ro, mama sa a fost mereu cea care s-a ocupat de aspectele financiare ale artistului, fiind și directorul financiar al companiilor deținute de Smiley.

În ceea ce privește resursele financiare, partenera sa, Gina, nu se află nici ea într-o situație rea. Deși nu atinge nivelul financiar al lui Smiley, aceasta câștigă lunar câteva zeci de mii de euro, chiar și după retragerea sa din industria televiziunii.

Pe parcursul carierei sale, vedeta Antenei 1 a obținut sume frumoase din contractele de televiziune și din campaniile de promovare, pe care le-a administrat cu grijă și responsabilitate.

Nu a făcut schimburi frecvente de mașini luxoase și a preferat să rămână o prezență simplă, dar elegantă. Nu este adeptul achiziționării de articole de lux exagerat de scumpe, cum ar fi pantofi de mii de euro sau genți de un miliard. A preferat să investească în proprietăți și să economisească pentru viitor.

Leave a Comment

Anunț de ultimă oră despre Cornelia Rednic! Este un adevărat cutremur în muzica populară

Cornelia Rednic, cunoscută pentru transformarea ei impresionantă, a reușit să piardă nu mai puțin de 33 de kilograme într-un interval de timp relativ scurt – trei luni. Această realizare a fost posibilă datorită unui regim alimentar drastic, conceput de ea însăși, fără a apela la consultul vreunui medic nutriționist.

Motivația ei a pornit din constatarea că, în cadrul Ansamblului Ciocârlia, era cea mai tânără, dar și cea mai înzestrată cu kilograme în plus. Decizia de a începe o dietă severă a venit în momentul în care și-a dat seama că este momentul să facă o schimbare radicală în viața ei.

Regimul adoptat de Cornelia Rednic a inclus restricționarea severă a caloriilor, renunțarea la consumul de alimente după ora 17:00 și adoptarea unui meniu simplu, bazat în principal pe carne de pui fiartă, morcovi, iaurt și cafea. Cu toate că primele săptămâni nu au adus schimbări notabile în greutatea ei, perseverența și determinarea ei au fost răsplătite ulterior, când a reușit să piardă impresionanta sumă de 33 de kilograme într-un timp record.

Totuși, împreună cu succesul în lupta cu kilogramele în plus au apărut și consecințe neașteptate și neplăcute. Cornelia Rednic a mărturisit că a resimțit o stare de rău după primele două săptămâni de dietă, iar cel mai alarmant aspect a fost că a început să îi cadă părul în mod excesiv, fiind nevoită să poarte o perucă.

Despre această perioadă dificilă, Cornelia Rednic a povestit pentru Metropola TV: “Am slăbit 33 de kilograme, de la 86 de kilograme la 1,62 metri înălțime, în doar trei luni. Însă, odată cu transformarea fizică, metabolismul meu s-a schimbat, iar eu nu am fost mulțumită de felul în care arătam. Am avut momente dramatice, precum starea de rău și căderea părului într-o măsură alarmantă, care m-au determinat să recunosc că acest proces nu a fost lipsit de dificultăți.”

Leave a Comment