Anunțul lui Lavinia Pîrva după 7 ani de căsătorie cu Ștefan Bănică Jr “Adevărul va ieși întotdeauna la suprafață”.

După 11 ani de trăire în cuplu și 7 ani de căsnicie, cu toate momentele plăcute și dificile ce au marcat parcursul lor, Lavinia Pîrva a dezvăluit recent unul dintre secretele care stau la baza unei căsnicii lipsite de probleme și echilibrată. Cei doi formează un cuplu solid și sunt fericiți părinți ai lui Alexandru, un băiețel în vârstă de 5 ani. Însă, ca în orice relație, recunoaște artista, există anumite principii și reguli de respectat, care contribuie la menținerea armoniei și a stabilității în viața lor de cuplu.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. își împărtășesc viața de mai bine de un deceniu și au îmbrățișat sacralitatea căsătoriei lor acum 7 ani, într-o ceremonie discretă desfășurată departe de ochii curioșilor, în afara granițelor țării. De la începutul relației lor, au preferat să se bucure de intimitate și să evite expunerea excesivă în fața publicului și a presei din România. Totuși, pentru a combate zvonurile și speculațiile care au animat periodic media, au existat și momente în care Lavinia a oferit câteva detalii mai picante despre viața lor de cuplu.

Într-un interviu recent, Lavinia Pîrva a abordat subiectul echilibrului și al încrederii în căsnicia sa cu Ștefan Bănică Jr., atingând și aspecte mai sensibile precum gelozia, un subiect cu potențial emoțional ridicat în rândul cuplurilor din lumea showbiz-ului românesc.

Întrebată despre acest aspect, Lavinia Pîrva a subliniat că se simte privilegiată pentru că îl are alături pe Ștefan, pe care îl consideră “cel mai frumos bărbat din România”. În ceea ce privește gelozia, artista a mărturisit că nu a fost niciodată o problemă în căsnicia lor și că nu și-ar fi putut imagina o relație în care să trăiască sub spectrul acestui sentiment. Ea a recunoscut că încrederea reciprocă și respectul sunt fundamentale în menținerea stabilității și armoniei în cuplu.

“Ștefan este, fără îndoială, unul dintre cei mai frumoși bărbați din țara noastră. Dar să vă întreb și pe voi! Credeți că am fi putut avea o căsnicie fericită dacă aș fi fost o femeie geloasă? Cum ar fi fost să trăiesc mereu cu garda sus și să pierd din vedere celelalte aspecte ale vieții care ne-au adus până în acest moment, alături de un copil, în această locație? Nu sunt genul de femeie care să se lase prinsă în mrejele geloziei, iar asta se datorează și comportamentului ireproșabil al soțului meu! Niciodată nu m-a făcut să simt vreun dubiu sau să pun la îndoială fidelitatea lui”, a mărturisit Lavinia Pîrva într-un interviu acordat ego.ro.

Fiu un cuplu des întâlnit în spațiul public și expus scrutinelor curioșilor, Lavinia recunoaște că au fost momente în care opinia publică a croit o imagine falsă și distorsionată despre ei, departe de realitatea vieții lor intime. Totuși, chiar și în fața acestor provocări, artista a ales să rămână fermă în convingerile sale și să nu permită ca zvonurile și speculațiile să afecteze legătura lor și echilibrul familial.

“Pentru mine, a fost destul de dificil să trec prin perioade în care eram mereu pe prima pagină a ziarelor, asociată cu etichete care nu-mi aparțineau! Încă de atunci, am realizat că nu are rost să mă justific în fața nimănui, pentru că am înțeles că acest lucru ar fi fost în zadar! Nu voi putea nic

iodată să opresc gura lumii, iar presa va continua să caute senzaționalul! Întotdeauna am crezut că adevărul va ieși la suprafață atunci când va fi necesar”, a adăugat cântăreața, subliniind hotărârea sa de a rămâne autentică și integru în ciuda presiunilor mediului înconjurător.

Leave a Comment

Selly și Oana Roman sunt din nou în conflict! Ce a declarat vloggerul despre fiica lui Petre Roman: “Vorbește fără să se gândească”

Un nou conflict tumultuos izbucnește în lumea showbiz-ului românesc, aducând în prim-plan doi protagoniști de talie, Oana Roman și Selly. Cele două figuri publice sunt din nou în centrul atenției, de data aceasta din cauza unor declarații controversate făcute de celebrul vlogger despre fiica lui Petre Roman. Confruntarea dintre Oana Roman și Selly aduce în discuție dinamica relațiilor din sfera showbiz-ului, unde rivalitățile și tensiunile pot izbucni în orice moment.

Originea conflictului
Conflictul dintre Oana Roman și Selly pare să aibă la bază o serie de tensiuni și neînțelegeri din trecutul lor comun. În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Selly a fost provocat să o descrie pe Oana Roman în câteva cuvinte. Răspunsul său a fost surprinzător și plin de subînțeles, reflectând tensiunile existente între cei doi. Selly a caracterizat-o pe Oana Roman ca fiind „demagogă” și „vorbitoare fără acoperire”, declarații care au stârnit un val de acuzații și controverse mediatice.

Oana Roman, la rândul ei, nu a ezitat să își exprime public nemulțumirile față de vlogger, subliniind că declarațiile acestuia au fost lipsite de respect și au avut un impact negativ asupra imaginii sale publice. Originea conflictului pare să fie legată de interpretarea diferită a situațiilor din trecut și de divergențele de opinie dintre cei doi protagoniști.

Evoluția situației
Cu toate că fiecare parte își susține propriile argumente și perspective, rămâne de văzut cum va evolua această poveste și dacă cei doi vor reuși să ajungă la o înțelegere sau vor continua să se confrunte public. Cu o sinceritate care nu poate fi ignorată, Selly a subliniat că nu a urmărit activitatea profesională a Oanei Roman și că aceasta pare să caute să atragă atenția și să se prezinte într-o lumină mai favorabilă decât ar fi în realitate. În același timp, Oana Roman a respins acuzațiile vlogger-ului și a subliniat că este important să se clarifice situația pentru a evita escaladarea conflictului.

În timp ce lumea showbiz-ului românesc urmărește cu interes dezvoltările acestui scandal, rămâne de văzut dacă Oana Roman și Selly vor reuși să depășească divergențele lor și să găsească o soluție comună. Până atunci, fanii celor doi protagoniști sunt mereu în alertă, așteptând noi declarații și reacții în această poveste care pare să capete tot mai multe nuanțe de dramă și tensiune.

Leave a Comment