Simona Halep, atinsă de săgeata lui Cupidon? Sportiva lasă să se înțeleagă că este din nou îndrăgostită.

Simona Halep se confruntă din nou cu probleme de sănătate care au determinat-o să se retragă de la mai multe turnee de tenis la care fusese invitată cu wild card. Recent, sportiva a anunțat că nu va participa la turneul de tenis de la Madrid, competiție pe care a câștigat-o de două ori în cariera sa, în 2016 și 2017, și în care a mai ajuns în finale în 2014 și 2019.

După meciul cu Paula Badosa de la WTA Miami, primul jucat după o pauză de peste un an și jumătate, Simona Halep a primit un wild card pentru a participa la turneul Mutua Madrid Open, programat între 23 aprilie și 5 mai.

Cu toate acestea, aflându-se pe locul 1146 în clasamentul WTA, Simona Halep nu va putea concura la Caja Magica din cauza unei accidentări la genunchi.

”Din păcate, corpul meu are nevoie de puțin mai mult timp pentru a fi pregătit și am luat o decizie grea, aceea de a nu juca la Madrid.

E dificil pentru că vreau să mă întorc în circuit cât mai curând, dar experiența îmi spune să nu mă grăbesc. Le mulțumesc organizatorilor Madrid Open, care mi-au oferit un wild card, dar și fanilor”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Cu toate acestea, sportiva este fericită și își exprimă acest sentiment pe rețelele sociale, unde a postat o fotografie cu un buchet de nouă trandafiri superbi. Gestul ei a generat speculații printre fani, care se întreabă dacă sportiva are un nou iubit după divorțul de Toni Iuruc.

Simona Halep nu s-a afișat oficial alături de niciun bărbat de la despărțirea de fostul său soț, Toni Iuruc.

Leave a Comment

Cine este câștigătorul Survivor România All Stars? Participanții au făcut ei înșiși dezvăluirile…

Concurenții din emisiunea Survivor România All Stars încep să își exprime predicțiile și preferințele în ceea ce privește câștigătorul competiției. Cine va reuși să obțină marele premiu în valoare de 100.000 de euro?

Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Elena Marin, Lola Crudu și Relu Pănescu au fost întrebați cine cred că va fi câștigătorul competiției. Majoritatea foștilor concurenți pariază pe Iancu Sterp, dar există și persoane care îl văd pe Zanni și Ștefania Ștefan cu trofeul în mână.

Cătălin Moroșanu a exprimat dorința ca Iancu sau Zanni să câștige, subliniind că s-a împăcat cu trapperul și l-a susținut în competiție. De asemenea, Moroșanu a recunoscut că ar fi vrut să rămână în competiție, dar a admis că nu a putut face față tinerilor mai sprinteni decât el.

Lola Crudu a declarat că ar vrea ca o femeie să câștige competiția anul acesta, menționând că Ștefania Ștefan ar putea fi potențiala câștigătoare. Relu Pănescu și-a exprimat dorința ca Iancu Sterp să câștige și l-a lăudat pentru sinceritate și corectitudine.

Cătălin Zmărăndescu a menținut opinia că Zanni este cel mai potrivit câștigător, subliniind că este surprinzător să vezi cine ajunge în finală. Elena Marin a venit cu o predicție inedită, susținând că ar vrea ca Ștefania Ștefan să câștige, deși a fost în echipa Faimoșilor.

Astfel, competiția din cadrul Survivor România All Stars pare să fie strânsă și plină de surprize, iar telespectatorii sunt cu ochii pe cei 10 concurenți care se luptă pentru titlul de câștigător și premiul în valoare de 100.000 de euro. Marea finală va avea loc în curând, iar emoțiile sunt din ce în ce mai mari în întrecerea pentru trofeu.

Leave a Comment