Adrian Mititelu jr. a ieșit din comă și a avut prima reacție după cea mai grea încercare a vieții sale.

Adrian Mititelu Jr., fostul acționar al echipei FC U Craiova, a fost adus de urgență la Spitalul Floreasca din București, secția ATI, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a suferit o supradoză de pastile neidentificate.

Într-o discuție avută cu Horia Ivanovici, directorul FANATIK, Adrian Mititelu Jr. a oferit o primă reacție în exclusivitate pentru FANATIK, povestind cu tristețe despre ultimele zile petrecute în spital și dezvăluind că a fost într-o stare critică.

„Am stat în comă timp de 10 ore! De la sâmbătă noaptea până duminică. Abia duminică după-amiază, medicii au reușit să mă stabilizeze și le mulțumesc enorm pentru asta. Mi-au spus că, dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu, nu ar fi mai avut ce face!

Am luat mai multe pastile, nu știu exact ce… dar au fost amestecate. În acest moment sunt stabil, mă simt bine. Sper să ies din spital în 2-3 zile.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, în special medicilor. Le mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare și prietenie. Le-am citit pe toate și mi-au dat putere”, a declarat Adrian Mititelu Jr., în exclusivitate pentru FANATIK.

Adrian Mititelu Jr. a fost subiectul principal discutat în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA! Subiectul internării lui Adrian Mititelu Jr. la Spitalul Floreasca a fost detaliat în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, moderată de Horia Ivanovici.

„Da, pacientul Adrian Gigi Mititelu este internat la noi în spital. Nu pot oferi detalii despre starea sa, dar confirm că este internat la spitalul Floreasca”, a declarat doctorul Bogdan Oprița.

În cadrul emisiunii, Horia Ivanovici i-a transmis lui Adrian Mititelu Jr. un mesaj de încurajare: „Sănătatea trebuie să meargă mai departe, indiferent de problemele din viață, indiferent de sumele de bani, fotbal sau drame sentimentale”.

„Vreau să îi transmit multă putere și sănătate lui Adiță Mititelu. Să se vindece repede și să se întoarcă printre noi. Sunt alături de el și îmi doresc să depășească această încercare. Îl cunosc foarte bine, este un om sensibil și extraordinar de talentat.

Mă doare enorm să aflu că a ajuns la ATI la Spitalul Floreasca. Primul meu gând este să îl susțin. Să se recupereze cât mai repede și să se întoarcă în mijlocul nostru.

Promit să organizăm o masă mare, mergem în restaurantul preferat al lui, în grădină. Viața trebuie să continue, cu bune și rele. Adrian Mititelu Jr. este un om puternic și sensibil. Știu că a trecut prin multe, a pus mult suflet în tot ceea ce a făcut și situația echipei l-a afectat profund.

Am discutat cu el acum două săptămâni și era afectat și din cauza relației sale sentimentale care tocmai se încheiase cu persoana pe care o iubea foarte mult!”, a spus Horia Ivanovici la FANATIK.

Leave a Comment

Ce ar trebui să ai în casă de Sfântul Gheorghe pentru a te proteja de magie neagră și nenorociri până la sfârșitul anului? Numai astfel vei reuși să menții ghinionul și suferința la distanță de familia ta…

Sfântul Gheorghe, cunoscut și sub numele de „purtătorul de biruință”, este unul dintre cei mai venerați sfinți din calendarul ortodox, fiind sărbătorit cu cruce roșie în data de 23 aprilie 2024. În această zi, există tradiții și obiceiuri populare menite să alunge ghinionul și să aducă protecție în casele oamenilor.

Sfântul Gheorghe este considerat protectorul naturii înverzite, al animalelor și al recoltelor. Conform tradiției populare, dacă în ziua sărbătorii plouă, recolta va fi bogată în anul respectiv. Legenda spune că Sfântul Gheorghe s-a născut în Capadocia, în secolul al IV-lea, și a devenit militar, fiind martirizat din cauza credinței sale creștine în timpul persecuțiilor împotriva creștinilor sub împăratul Dioclețian. Este înfățișat în icoane călare pe un cal, luptându-se cu un balaur.

Tradițiile populare asociate zilei de Sfântul Gheorghe includ împodobirea casei cu plante verzi, simbol al renașterii naturii. În funcție de regiune, plantele folosite pot varia, cum ar fi crengile de stejar sau de păr în Muntenia, rugul verde sau leușteanul în Transilvania, sau frunzele de fag sau gorun în Banat. Scopul acestor obiceiuri este de a proteja locuința de farmece și energii negative, menținând ghinionul la distanță.

O altă superstiție sugerează că busuiocul semănat înainte de răsăritul soarelui este deosebit de valoros, iar cine se spală cu roua de pe el este considerat norocos. Totodată, se spune că cine doarme mult în ziua Sfântului Gheorghe va fi somnoros tot restul anului.

Prin respectarea acestor tradiții și obiceiuri, oamenii își exprimă credința și speranța că vor fi feriți de ghinion și vor fi binecuvântați cu protecție și noroc în viața lor.

Leave a Comment