Fiica lui Elena Udrea, capturată într-un moment emoționant.

Imaginea plină de emoție a micuței Eva Maria, fiica Elenei Udrea, a fost recent surprinsă într-un moment special alături de tatăl său, Adrian Alexandrov.

Fotografia cu Eva Maria, emoționantă și delicată

Elena Udrea se află în detenție după ce a primit o condamnare definitivă în celebrul dosar Gala Bute. În absența fostului ministru al Turismului, care ispășește pedeapsa în închisoare, Adrian Alexandrov se străduiește să ofere micuței Eva Maria o copilărie fericită și lipsită de griji. În lipsa mamei sale, Alexandrov își asumă rolurile atât de importante de tată și mamă, garantându-i micuței Eva Maria o prezență sigură și iubitoare în fiecare zi.

Momentul special capturat de tatăl său

Recent, Adrian Alexandrov a surprins un moment deosebit alături de micuța Eva Maria, postând o fotografie în care aceasta doarme liniștită pe pieptul său. Afaceristul a distribuit cu mândrie această imagine pe platformele de socializare, exprimându-și dragostea și mândria pentru fiica sa.

Această fotografie a emoționat pe toată lumea, inclusiv pe mama sa, care cu siguranță va simți dorul și dragostea față de fiica sa adorabilă atunci când va vedea imaginea. Eva Maria a crescut semnificativ și va împlini șase ani în acest an.

Aniversarea emoționantă a celor 5 ani ai Evei Maria

Anul trecut, când Eva Maria a împlinit cinci ani, Elena Udrea i-a transmis cele mai calde urări de “La mulți ani” din penitenciarul de femei Târgșorul Nou.

„La mulți ani, iubirea mea! La mulți ani, fetița mea minunată! Îți doresc să fii sănătoasă, puternică și să rămâi plină de iubire, în ciuda acestei încercări grele prin care treci și pe care sper să o depășești cu bine”, a transmis Udrea.

Elena Udrea se află în detenție la Penitenciarul Târgșor de la extrădarea din Bulgaria în iunie 2022, după ce a fost prinsă în timp ce încerca să fugă din țară. Ea a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

„Sunt în închisoare ilegal de șase luni. Este vorba despre libertatea mea. Mi se impută suma de 8 milioane de lei, care reprezintă costurile publicității pe care trebuie să le plătesc personal”, a declarat fostul demnitar, cerând judecătorilor să o achite de toate acuzațiile.

Leave a Comment

Ți-o mai amintești pe Delia Budeanu, faimoasa prezentatoare TV? Acum, nepoata ei este cea care face furori, dar cândva, Delia era considerată cea mai atrăgătoare crainică a Televiziunii Române.

Delia Budeanu, recunoscută ca fiind cea mai frumoasă crainică de la TVR, a avut o carieră impresionantă la pupitrul știrilor, lăsând o amprentă de neuitat în industria media din România. S-a născut pe 28 mai 1949, în București, și a devenit cunoscută pentru jurnalele pe care le-a prezentat la Televiziunea Română înainte de Revoluția din 1989. Delia Budeanu este văduva cunoscutului jurnalist Radu Budeanu și mama patronului de presă cu același nume. Pentru o perioadă, a fost și soacra celebrei influenceri Dana Budeanu.

Elena Ceaușescu era geloasă pe frumusețea crainicei TV, iar acest lucru a dus la o pedeapsă disciplinară pentru Delia Budeanu. Situația a avut loc după ce Delia Budeanu și-a tuns părul mai scurt, iar soția fostului președinte a remarcat acest aspect. La acel moment, Elena Ceaușescu a intervenit, cerând producătorilor să o scoată pe Delia Budeanu de pe post și să o trimită disciplinar la radio.

Cristiana Bota, o altă crainică TVR, a relatat că Delia Budeanu a avut de suferit constant din cauza geloziei Elenei Ceaușescu, care ar fi fost invidioasă pe frumusețea ei. „Și pe Delia Budeanu o tot scoteau, săraca. Era foarte frumoasă, poate prea frumoasă, cu acei ochi superbi”.

Cu privire la viața privată, Delia Budeanu a preferat întotdeauna discreția. Despre relația cu fostul său giner, fiul său și despre cum s-a înțeles cu nora sa, celebra Dana Budeanu, nu a făcut comentarii publice. La rândul ei, Dana Budeanu a ales să păstreze aspectele personale departe de ochii publicului.

Leave a Comment