Alain Delon, la 88 de ani, a fost fotografiat de fiica sa, Anouscha, care îi are în grijă. Cum arată astăzi actorul care declara: „Toate femeile erau obsedate de mine…”

Fiica celebrului actor Alain Delon, Anouchka, a surprins pe toată lumea postând o imagine rară alături de tatăl ei, în vârstă de 88 de ani. Fotografia, publicată pe rețelele de socializare, a venit însoțită de un mesaj emoționant, transmițând o parte din intimitatea și tandrețea momentului petrecut împreună.

În mesajul său, Anouchka împărtășește că a avut parte de o dimineață specială alături de tatăl ei și a decis să eternizeze acea clipă printr-o fotografie. Ea descrie experiența ca fiind un moment unic de tandrețe într-o lume agitată. Privind ochii lui albaștri, mereu plini de viață și de luptă, Alain Delon îi oferă fiicei sale o forță și o căldură inestimabilă.

“Vineri dimineață am făcut o fotografie cu tatăl meu. Doar pentru mine. Un suvenir din timpul petrecut împreună. Faptul că am luat micul dejun cu el îmi umple inima de recunoștință. A fost un moment unic de tandrețe într-o lume plină de agitație. Mi s-a părut că era chipeș. Cu ochii lui mereu albaștri ca oțelul, plini de viață, luptători, care îmi dădeau o forță inimaginabilă. E ca propriul meu erou nemuritor. I-am arătat fotografia și i s-a părut frumoasă, atât de frumoasă încât l-am întrebat dacă pot să o împărtășesc cu voi, publicul său care îl iubește. Așa că, cu acordul său, iată-o. Și răspunsul său la îngrijorările voastre este ‘nu vă faceți griji'”, a scris fiica actorului pe pagina ei de Instagram.

Anouchka dezvăluie că, impresionată de frumusețea și sensibilitatea imaginii, a cerut permisiunea tatălui său să o împărtășească cu publicul său, care îl iubește și îl apreciază. Mesajul său pentru fanii lui Alain Delon este unul de asigurare și de liniște, transmitând că nu este necesar să se îngrijoreze.

Însă, acest gest emoționant al Anouchkăi vine în mijlocul unui conflict tensionat între ea și frații ei, Anthony și Alain-Fabien, legat de starea de sănătate și locuința tatălui lor. Disputa dintre cei trei copii ai actorului s-a acutizat în ultima perioadă, având în vedere starea precară de sănătate a lui Alain Delon și decizia privind locul de trai al acestuia.

Problemele de sănătate ale actorului s-au agravat, iar copiii săi au fost implicați într-o dispută pentru a decide unde ar trebui să locuiască acesta și cum ar trebui să fie îngrijit. Tribunalul a intervenit, plasându-l pe Alain Delon sub tutelă consolidată pentru a-l proteja pe el și averea sa, având în vedere problemele sale cognitive și fizice.

Leave a Comment

Anca Dumitra este pe culmile extazului. Actrița din Las Fierbinți este însărcinată și a împărtășit deja primele fotografii cu burtica.

O veste extraordinară a adus un val de bucurie și entuziasm în inima industriei de divertisment din România, iar protagonista este nimeni alta decât celebra vedetă de la ProTV, Anca Dumitra. Anunțul fermecător a venit cu o explozie de fericire pentru întreaga comunitate, Anca Dumitra și soțul său aflându-se în culmea extazului de la aflarea veștii că vor deveni părinți pentru prima dată.

Anca Dumitra, o prezență iconică în lumea filmului și televiziunii românești, s-a remarcat întotdeauna prin talentul său incontestabil și printr-un succes remarcabil. De-a lungul carierei sale, a obținut aprecierea publicului, iar popularitatea ei a cunoscut o ascensiune fulminantă mai ales datorită rolului său memorabil în serialul de comedie de mare succes, “Las Fierbinți”, difuzat cu mare succes de ProTV. Chiar dacă a preferat mereu să-și păstreze viața personală departe de ochii curioși ai publicului, de data aceasta a ales să împărtășească cu lumea întreagă o veste minunată, anunțând că familia lor se va mări datorită unei binecuvântări de la Dumnezeu.

Căsătoria dintre Anca Dumitra și Manfred Spendier a fost un eveniment de basm care a avut loc acum un an, o ceremonie plină de eleganță și rafinament, așa cum și-au dorit cei doi. Acum, cuplul se pregătește să trăiască o experiență cu totul nouă și captivantă, intrând în minunata lume a părinților pentru prima dată. Anunțul emoționant al vedetei a fost făcut printr-o postare pe rețelele de socializare, în care și-a exprimat sentimentele de bucurie și emoție pentru venirea pe lume a primului lor copil, un vis pe care l-au așteptat cu sufletul la gură să se împlinească.

“Într-o lume magică, unde visele devin realitate”, a scris Anca Dumitra în mesajul său, reflectând profunzimea și emoția momentului.

Reacțiile entuziaste ale fanilor nu au întârziat să apară, aceștia transmițându-le cuplului cele mai bune urări și gânduri pozitive pentru această nouă etapă minunată din viața lor. Numeroase personalități cunoscute, printre care Theo Rose și Corina Caragea, și-au exprimat, de asemenea, felicitările sincere, împărtășind bucuria cuplului și așteptând cu mare nerăbdare sosirea micuțului.

Luna aprilie devine cu atât mai specială pentru Anca și Manfred, devenind un moment cu totul deosebit, marcând nu doar un nou capitol în povestea lor de cuplu, ci și începutul unei călătorii extraordinare pline de emoții și bucurii alături de micuțul lor.

Leave a Comment