Anca Dumitra este pe culmile extazului. Actrița din Las Fierbinți este însărcinată și a împărtășit deja primele fotografii cu burtica.

O veste extraordinară a adus un val de bucurie și entuziasm în inima industriei de divertisment din România, iar protagonista este nimeni alta decât celebra vedetă de la ProTV, Anca Dumitra. Anunțul fermecător a venit cu o explozie de fericire pentru întreaga comunitate, Anca Dumitra și soțul său aflându-se în culmea extazului de la aflarea veștii că vor deveni părinți pentru prima dată.

Anca Dumitra, o prezență iconică în lumea filmului și televiziunii românești, s-a remarcat întotdeauna prin talentul său incontestabil și printr-un succes remarcabil. De-a lungul carierei sale, a obținut aprecierea publicului, iar popularitatea ei a cunoscut o ascensiune fulminantă mai ales datorită rolului său memorabil în serialul de comedie de mare succes, “Las Fierbinți”, difuzat cu mare succes de ProTV. Chiar dacă a preferat mereu să-și păstreze viața personală departe de ochii curioși ai publicului, de data aceasta a ales să împărtășească cu lumea întreagă o veste minunată, anunțând că familia lor se va mări datorită unei binecuvântări de la Dumnezeu.

Căsătoria dintre Anca Dumitra și Manfred Spendier a fost un eveniment de basm care a avut loc acum un an, o ceremonie plină de eleganță și rafinament, așa cum și-au dorit cei doi. Acum, cuplul se pregătește să trăiască o experiență cu totul nouă și captivantă, intrând în minunata lume a părinților pentru prima dată. Anunțul emoționant al vedetei a fost făcut printr-o postare pe rețelele de socializare, în care și-a exprimat sentimentele de bucurie și emoție pentru venirea pe lume a primului lor copil, un vis pe care l-au așteptat cu sufletul la gură să se împlinească.

“Într-o lume magică, unde visele devin realitate”, a scris Anca Dumitra în mesajul său, reflectând profunzimea și emoția momentului.

Reacțiile entuziaste ale fanilor nu au întârziat să apară, aceștia transmițându-le cuplului cele mai bune urări și gânduri pozitive pentru această nouă etapă minunată din viața lor. Numeroase personalități cunoscute, printre care Theo Rose și Corina Caragea, și-au exprimat, de asemenea, felicitările sincere, împărtășind bucuria cuplului și așteptând cu mare nerăbdare sosirea micuțului.

Luna aprilie devine cu atât mai specială pentru Anca și Manfred, devenind un moment cu totul deosebit, marcând nu doar un nou capitol în povestea lor de cuplu, ci și începutul unei călătorii extraordinare pline de emoții și bucurii alături de micuțul lor.

Leave a Comment

De păstrat pentru masa de Paște! Friptură de miel la cuptor cu vin și usturoi verde.

Pentru a pregăti o delicioasă friptură de miel, vom avea nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente:

– 2 pulpe de miel (carne de miel cu os)
– 1 legătură de usturoi verde (aproximativ 10 fire de usturoi proaspăt)
– 2 linguri de ulei
– 1 linguriță de sare
– 1 linguriță de piper negru măcinat
– 1 linguriță de boia de ardei dulce
– 300 ml de vin alb
– 1 ceașcă de apă

Mod de preparare:

Pentru început, selectăm o carne de miel tânără și crescută în mediul rural din România, cu o greutate maximă de 10-12 kg, deoarece acest tip de miel se va găti mai repede și va avea un gust autentic.

Carnea de miel (pulpele) se curăță ușor de grăsime (seu de miel), se spală și se lasă să se scurgă puțin de apă.

Usturoiul verde, împreună cu frunzele, se curăță și se spală.

Folosind un cuțit subțire, se crestează pulpele de miel și se fac mici incizii în 2-3 locuri, apoi în aceste incizii se introduc firele de usturoi.

Carnea de miel se condimentează după gust cu sare, piper și boia, iar între timp în incizii se introduce câte un fir de usturoi.

Se unge o tavă de cuptor cu puțin ulei, se așază frumos pulpele de miel, iar din firele de usturoi rămase se împletesc câteva coronite care se pun printre bucati.

Se stropește carnea cu ulei, apoi se adaugă o ceașcă de apă și una de vin alb. Tava de friptură se acoperă cu folie de aluminiu sau hârtie de copt și se introduce în cuptorul preîncălzit pentru 30 de minute.

În timp ce friptura este în cuptor, se poate pregăti o garnitură formată din salată de varză proaspătă sau o salată de sezon cu salată verde, ceapă verde, ridichi, ulei de măsline, oțet de mere, mărar și pătrunjel proaspăt.

După 30 de minute, se scoate tava din cuptor, se înlătură folia de aluminiu, se întorc bucățile de carne și se adaugă restul de vin alb.

Se continuă coacerea fără folie de aluminiu încă 30 de minute, până când carnea este frumos rumenită și sosul a scăzut puțin.

Friptura de miel este o rețetă tradițională și delicioasă pentru masa de Paște, nelipsită din meniul pregătit pentru această sărbătoare.

Poate fi servită alături de o garnitură de cartofi, mujdei de usturoi sau alte preparate tradiționale de Paște, fiind un adevărat deliciu pentru întreaga familie.

O masă de sărbătoare autentică și plină de savoare, cu aroma inconfundabilă a fripturii de miel la cuptor! Poftă bună!

Leave a Comment