Dana Budeanu critică dur femeile care nu gătesc de Paște: „Doar cele nepăsătoare… Se duc peste tot ca niște nebune să…”

Dana Budeanu a exprimat în termeni duri opinia sa despre femeile care nu se implică în pregătirea mâncărurilor pentru masa de Paște. Mesajul creatoarei de modă a fost unul controversat, etichetând femeile care fac acest lucru drept “ametite”.

Pe pagina sa oficială de Facebook, Dana Budeanu a transmis un mesaj ferm, subliniind că doar femeile lipsite de judecată nu gătesc de Paște. Prin analogie, a evocat tradiția renumitei Sanda Marin, sugerând că adevăratele femei tradiționale sunt cele care își petrec timpul în bucătărie pregătind mâncăruri festive pentru familie și prieteni.

Cu toate acestea, critica nu s-a oprit aici, deoarece Dana Budeanu a adus în discuție și bărbații, punându-i sub același ochi critic ca și pe femei.

„Nu există instinct masculin care să se trezească dimineața și să pună oală la fiert cu oțet, să arunce vopseaua și să scoată ouăle cu lingura. Nu, tu ești femeie. Te trezești dimineața cu cealaltă femeie și vopsiți ouă împreună.

Normal, ea își dorește orice. Tu ești fatalaul fatalailor care merge pe balcon să-i spargă nucile pentru cozonac. Pentru ce este criza asta de Paște?
De când se mănâncă și sarmale de Paște? De Paște se mănâncă miel. Plecați de nebune peste tot să cumpărați. Nu vă e rușine? Că e ditamai lista la restaurante cu meniul de Paște”, a completat Dana Budeanu.

Cu aceste cuvinte aspre, Dana Budeanu a atras atenția asupra a ceea ce percepe ea ca fiind o decadere a tradițiilor și valorilor autentice în pregătirea și sărbătorirea Paștelui. Mesajul său a generat reacții puternice din partea comunității online, alimentând dezbateri și polemici despre rolurile de gen și tradițiile gastronomice de Paște.

Leave a Comment

Adela Popescu este în culmea fericirii! Face declarații despre cel de-al patrulea copil!

Adela Popescu și Radu Vâlcan reprezintă unul dintre cele mai admirate cupluri din industria showbiz-ului românesc, datorită legăturii lor strânse și modului în care își cresc cei trei băieți. În ciuda acestui fapt, întrebarea despre posibilitatea unui al patrulea copil, în special o fetiță, i-a urmărit pe cei doi de-a lungul timpului.

Relația lor s-a consolidat de-a lungul a 14 ani, iar în vara aceasta marchează 9 ani de când și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Cu toate că există o diferență de vârstă de 10 ani între cei doi, au demonstrat că iubirea și respectul sunt fundamentale într-o căsnicie fericită. Povestea lor de dragoste a devenit o sursă de inspirație pentru mulți și sunt iubiți de milioane de români pentru modul lor de a fi și pentru contribuțiile lor în diverse domenii. Cei doi au împreună trei copii: Alexandru, Andrei și Adrian.

Întrebarea despre posibilitatea unui al patrulea copil a fost adresată de multe ori Adelinei, mai ales având în vedere dorința de a avea și o fetiță. Recent, într-un interviu acordat pentru revista Viva, Adela a mărturisit că este coplesită să se gândească la acest lucru.

„Este destul de amuzant faptul că, chiar și după trei copii, primim în continuare această întrebare. În special pentru că toți cei trei sunt de același sex, oamenii se întreabă: «Dar nu vreți și o fetiță?». Sincer, nu pot să răspund la această întrebare. Nu pentru că nu știu ce să spun, ci pentru că, după o zi petrecută cu toți trei, este greu să mă gândesc și să discut despre acest subiect”, a declarat Adela.

De ce toate numele băieților încep cu litera „A”?

Fiind urmăriți de milioane de oameni pe rețelele de socializare, Adela și Radu au fost întrebați de fani de ce toate numele băieților lor încep cu litera „A”. În cadrul interviului pentru Viva, Adela a explicat:

„Numele meu preferat pentru băiat era, surprinzător, Radu, dar nu am putut să îl numim pe cel mic Radu… Radu Junior! Așa că am stat, am reflectat și am decis să optăm pentru Alexandru, un nume care mi-a plăcut foarte mult pentru că este puternic și are o semnificație deosebită. Nu am vrut să alegem două nume, deja găsirea unuia a fost destul de complicată. Ne-am dorit un nume frumos, dar și un nume de sfânt. Alexandru era alegerea perfectă.

A doua oară, am considerat că ar trebui să existe o coerență între numele copiilor, chiar dacă nu aveam un nume preferat în mod special. Astfel că am decis să optăm pentru un alt nume care să înceapă cu litera «A», dar care să fie și nume de sfânt. Nu puteam să dăm unui copil un singur nume și altuia două, cei care au copii știu despre ce vorbesc. Chiar dacă nu considerăm că sunt nume extraordinar de speciale, măcar să fie special faptul că toate cele trei încep cu litera «A». Acesta a fost raționamentul nostru, iar acum ni se pare că se potrivesc perfect.”

Aceste relatări despre familia lor oferă o privire mai profundă în dinamica și valorile care îi ghidează pe Adela și Radu în viața lor personală și parentală. Prin deschiderea lor, ei demonstrează că o relație puternică și o familie fericită se construiesc pe baza iubirii, respectului și unei atitudini pozitive față de viață.

Leave a Comment