Andi Moisescu și Olivia Steer au divorțat în secret?! Ce s-a întâmplat, de fapt

În ultima perioadă, prezența Oliviei Steer pe platformele de socializare a fost notabilă prin absența ei, ceea ce a stârnit întrebări în rândul unora dintre fani, cu privire la posibilitatea unei despărțiri de soțul său, Andi Moisescu.

Cunoscut fiind pentru activitatea sa constantă pe conturile de Facebook și Instagram, absența Oliviei din mediul virtual a fost destul de surprinzătoare pentru mulți. Cu toate acestea, în cele din urmă, chiar Olivia Steer a venit cu explicații cu privire la această pauză aparentă. Este de remarcat faptul că soția lui Andi Moisescu nu a renunțat complet la online, ci și-a luat o binemeritată pauză, inclusiv de la activitățile de pe internet.

Întrebările cu privire la o posibilă despărțire dintre Olivia Steer și Andi Moisescu au fost alimentate de absența acesteia de pe rețelele de socializare în ultima perioadă. Mulți au presupus că lipsa ei este un semn al unei eventuale rupturi în relația lor. Cu toate acestea, Olivia a venit și a liniștit zvonurile, prezentându-se chiar alături de soțul ei, într-o imagine postată pe internet.

Explicațiile pentru absența Oliviei Steer de pe rețelele de socializare pot fi găsite la finalul anului 2021, când aceasta a menționat că se află într-o zonă fără semnal, motiv pentru care nu a putut fi activă online. Prin postarea unei imagini alături de soțul său, Andi Moisescu, Olivia a încercat să îi convingă pe fani că totul este în regulă între ei și că absența sa nu este legată de probleme în cuplu.

În realitate, cei doi se bucurau de o binemeritată vacanță la munte, unde se puteau bucura de natură, de soare și de zăpadă. Imaginea postată pe rețelele de socializare i-a arătat pe Olivia Steer și Andi Moisescu mai fericiți ca niciodată, confirmând că totul este în regulă în relația lor și că pauza de pe internet le-a făcut bine în multiple aspecte.

Olivia Steer și-a serbat ziua de naștere în timpul acestei vacanțe la munte, eveniment pentru care a fost surprinsă cu un tort. Gestul a fost întâmpinat cu bucurie de către Olivia, care a dorit să împărtășească această fericire și recunoștință cu toți cei care o urmăresc.

Născută pe 30 decembrie 1976, Olivia Steer a împlinit recent vârsta de 46 de ani. În ziua ei de naștere, a petrecut alături de prieteni apropiați și familia sa, fiind impresionată de căldura mesajelor primite din partea celor care o apreciază. Această zi specială a fost organizată cu atenție de către prietenii lor de la Cabana Edelweiss din Straja, Hunedoara, iar Olivia a transmis mulțumiri călduroase pentru toată atenția și dragostea primită.

Leave a Comment

Vești neplăcute despre Cornel Palade

Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani, s-a găsit într-o situație delicată începând cu finalul anului trecut, când a rămas fără niciun proiect TV, după ce a participat la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” difuzată de PRO-TV. Experiența sa în cadrul acestei emisiuni a implicat petrecerea a două săptămâni în jungla Republicii Dominicane, după care și-a exprimat dorința de a fi eliminat.

În ciuda absenței de proiecte televizate, Cornel Palade susține că nu resimte o suferință semnificativă și că a acceptat situația cu rezervă. „Nu am proiecte, stau acasă. Sunt pensionar, trăiesc ca o plantă. Asta este. Domnul Țociu (Romică Țociu – n.r) este bine și el, era prin vacanță. Chiar m-a sunat, zilele trecute, să îmi povestească ce a făcut pe acolo. Ce să facem? Dăm înainte”, a declarat Cornel Palade pentru Click!

În timp ce Cornel Palade se confruntă cu această perioadă de stagnare profesională, fiica sa, Ada (în vârstă de 33 de ani), a luat o decizie importantă cu doi ani în urmă, în plină pandemie, și s-a mutat în Londra în căutarea unei vieți mai bune și pentru a-și urmări pasiunea pentru teatru. Această decizie, deși a adus împlinire personală pentru Ada, a adus și o suferință profundă în inima lui Cornel Palade.

Deși se află departe de țara natală, relația dintre Cornel Palade și fiica sa Ada rămâne strânsă. „Fiica mea Ada este bine, muncește, aleargă, este la Londra. Ar trebui să vină vara aceasta acasă, dar nu știu exact când. Ea o să decidă, în funcție de cum își organizează timpul și programul său. Nu știu cu ce o să o aștept acasă când va veni, dar îi place tot ce gătesc eu, deci nu îmi fac probleme că nu îi va plăcea mâncarea pe care o să o pregătesc acasă. Nu știu dacă o să rămână acolo sau nu, vedem. Știți cum este în anii tineriții? Lucrurile se mai schimbă odată cu trecerea timpului”, a mai adăugat Cornel Palade pentru Click!.

În ultimii ani, absența lui Cornel Palade și a lui Romică Țociu pe scenele de teatru a generat speculații cu privire la o posibilă despărțire între cei doi actori de comedie. Cu toate acestea, la o ediție specială de Paște a unei emisiuni TV, cei doi au apărut împreună și au prezentat un scurt număr de comedie.

Ulterior, au discutat despre relația lor de prietenie ce datează de peste 30 de ani, iar Romică Țociu i-a mărturisit lui Cornel Palade că fără ajutorul acestuia, ar fi fost „un nimeni”. „Să-mi uiți numărul de telefon, băi, moldovean fără noroc! Fără mine, erai un nimeni”, i-a spus Romică Țociu lui Cornel Palade. „După cum se vede, emoția mă sugrumă, pentru că despărțirea de Cornel nu poate fi decât o glumă. Dincolo de faimă, de turnee, dincolo de orice bani, eu îl iubesc pe omul ăsta de vreo 33 de ani!”, a mai adăugat Țociu despre colegul său.

Leave a Comment