Vești neplăcute despre Cornel Palade

Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani, s-a găsit într-o situație delicată începând cu finalul anului trecut, când a rămas fără niciun proiect TV, după ce a participat la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” difuzată de PRO-TV. Experiența sa în cadrul acestei emisiuni a implicat petrecerea a două săptămâni în jungla Republicii Dominicane, după care și-a exprimat dorința de a fi eliminat.

În ciuda absenței de proiecte televizate, Cornel Palade susține că nu resimte o suferință semnificativă și că a acceptat situația cu rezervă. „Nu am proiecte, stau acasă. Sunt pensionar, trăiesc ca o plantă. Asta este. Domnul Țociu (Romică Țociu – n.r) este bine și el, era prin vacanță. Chiar m-a sunat, zilele trecute, să îmi povestească ce a făcut pe acolo. Ce să facem? Dăm înainte”, a declarat Cornel Palade pentru Click!

În timp ce Cornel Palade se confruntă cu această perioadă de stagnare profesională, fiica sa, Ada (în vârstă de 33 de ani), a luat o decizie importantă cu doi ani în urmă, în plină pandemie, și s-a mutat în Londra în căutarea unei vieți mai bune și pentru a-și urmări pasiunea pentru teatru. Această decizie, deși a adus împlinire personală pentru Ada, a adus și o suferință profundă în inima lui Cornel Palade.

Deși se află departe de țara natală, relația dintre Cornel Palade și fiica sa Ada rămâne strânsă. „Fiica mea Ada este bine, muncește, aleargă, este la Londra. Ar trebui să vină vara aceasta acasă, dar nu știu exact când. Ea o să decidă, în funcție de cum își organizează timpul și programul său. Nu știu cu ce o să o aștept acasă când va veni, dar îi place tot ce gătesc eu, deci nu îmi fac probleme că nu îi va plăcea mâncarea pe care o să o pregătesc acasă. Nu știu dacă o să rămână acolo sau nu, vedem. Știți cum este în anii tineriții? Lucrurile se mai schimbă odată cu trecerea timpului”, a mai adăugat Cornel Palade pentru Click!.

În ultimii ani, absența lui Cornel Palade și a lui Romică Țociu pe scenele de teatru a generat speculații cu privire la o posibilă despărțire între cei doi actori de comedie. Cu toate acestea, la o ediție specială de Paște a unei emisiuni TV, cei doi au apărut împreună și au prezentat un scurt număr de comedie.

Ulterior, au discutat despre relația lor de prietenie ce datează de peste 30 de ani, iar Romică Țociu i-a mărturisit lui Cornel Palade că fără ajutorul acestuia, ar fi fost „un nimeni”. „Să-mi uiți numărul de telefon, băi, moldovean fără noroc! Fără mine, erai un nimeni”, i-a spus Romică Țociu lui Cornel Palade. „După cum se vede, emoția mă sugrumă, pentru că despărțirea de Cornel nu poate fi decât o glumă. Dincolo de faimă, de turnee, dincolo de orice bani, eu îl iubesc pe omul ăsta de vreo 33 de ani!”, a mai adăugat Țociu despre colegul său.

Leave a Comment

Al Bano și Romina Power sunt extrem de fericiți! Au făcut un anunț despre fiica lor

Al Bano și Romina Power sunt considerați unul dintre cei mai renumiți și iubiți cupluri din industria muzicală internațională. Recent, într-o apariție la televiziune, celebrul cântăreț a făcut un anunț cu totul special: fiica lor i-a adus în viață o nepoată!

Surpriza a venit în familia celebrului cuplu Al Bano și Romina Power, deoarece aceștia au devenit bunic și bunică pentru a treia oară! Fiica lor, Cristel Carrisi (35 de ani), a adus pe lume o nouă fetiță!

Micuța poartă numele de Rio Ines, iar vestea bucuriei a fost făcută publică de Al Bano în timpul unei emisiuni TV. “Sunt extrem de fericit, am devenit bunic pentru a treia oară! Copilul se numește Rio Ines, este sănătos și se află în compania mamei și a tatălui său”, a declarat Al Bano, vizibil emoționat.

Cristel Carrisi și soțul ei, David Luksic, sunt împreună încă din 2012 și s-au căsătorit în anul 2016, la Salanto. Cei doi mai au două fetițe: prima a fost botezată Kay Turone, în cinstea bunicii lui Cristel, iar a doua, Cassia Ylenia, în memoria surorii ei dispărute.

Tragedia din viața familiei Al Bano și a Rominei Power a fost pierderea fiicei lor, Ylena Carrisi, în urmă cu 26 de ani. Ylenia a dispărut brusc în timp ce se afla la studii în Statele Unite ale Americii.

Ultima oară când a fost văzută a fost în orașul New Orleans, pe data de 6 ianuarie 1994. Autoritățile din SUA au investigat posibilitatea ca o femeie necunoscută, victimă a unui accident rutier petrecut acum 26 de ani în statul american Florida, să fie fiica celebrilor artiști.

Carabinierii italieni i-au cerut lui Al Bano să furnizeze o probă de salivă pentru a compara ADN-ul său cu cel al victimei. Potrivit La Stampa, victima era o femeie de aproximativ 22 de ani – Ylenia avea 23 când a dispărut – ale cărei rămășițe au fost găsite pe data de 15 septembrie 1994 într-o benzinărie din Holt, Florida. Mai mult, se crede că aceasta a fost ucisă de către camionagiul Keith Hunter Jesperson, cunoscut sub numele de Happy Face Killer.

Acesta a fost condamnat la închisoare pe viață pentru opt crime însoțite de viol. Jesperson a primit porecla de Happy Face Killer după ce a început să trimită presei și poliției scrisori în care-și mărturisea faptele, semnate cu un chip zâmbitor. Deși a recunoscut 160 de omoruri, au putut fi dovedite doar opt.

Leave a Comment