Al Bano și Romina Power sunt extrem de fericiți! Au făcut un anunț despre fiica lor

Al Bano și Romina Power sunt considerați unul dintre cei mai renumiți și iubiți cupluri din industria muzicală internațională. Recent, într-o apariție la televiziune, celebrul cântăreț a făcut un anunț cu totul special: fiica lor i-a adus în viață o nepoată!

Surpriza a venit în familia celebrului cuplu Al Bano și Romina Power, deoarece aceștia au devenit bunic și bunică pentru a treia oară! Fiica lor, Cristel Carrisi (35 de ani), a adus pe lume o nouă fetiță!

Micuța poartă numele de Rio Ines, iar vestea bucuriei a fost făcută publică de Al Bano în timpul unei emisiuni TV. “Sunt extrem de fericit, am devenit bunic pentru a treia oară! Copilul se numește Rio Ines, este sănătos și se află în compania mamei și a tatălui său”, a declarat Al Bano, vizibil emoționat.

Cristel Carrisi și soțul ei, David Luksic, sunt împreună încă din 2012 și s-au căsătorit în anul 2016, la Salanto. Cei doi mai au două fetițe: prima a fost botezată Kay Turone, în cinstea bunicii lui Cristel, iar a doua, Cassia Ylenia, în memoria surorii ei dispărute.

Tragedia din viața familiei Al Bano și a Rominei Power a fost pierderea fiicei lor, Ylena Carrisi, în urmă cu 26 de ani. Ylenia a dispărut brusc în timp ce se afla la studii în Statele Unite ale Americii.

Ultima oară când a fost văzută a fost în orașul New Orleans, pe data de 6 ianuarie 1994. Autoritățile din SUA au investigat posibilitatea ca o femeie necunoscută, victimă a unui accident rutier petrecut acum 26 de ani în statul american Florida, să fie fiica celebrilor artiști.

Carabinierii italieni i-au cerut lui Al Bano să furnizeze o probă de salivă pentru a compara ADN-ul său cu cel al victimei. Potrivit La Stampa, victima era o femeie de aproximativ 22 de ani – Ylenia avea 23 când a dispărut – ale cărei rămășițe au fost găsite pe data de 15 septembrie 1994 într-o benzinărie din Holt, Florida. Mai mult, se crede că aceasta a fost ucisă de către camionagiul Keith Hunter Jesperson, cunoscut sub numele de Happy Face Killer.

Acesta a fost condamnat la închisoare pe viață pentru opt crime însoțite de viol. Jesperson a primit porecla de Happy Face Killer după ce a început să trimită presei și poliției scrisori în care-și mărturisea faptele, semnate cu un chip zâmbitor. Deși a recunoscut 160 de omoruri, au putut fi dovedite doar opt.

Leave a Comment

Copiii Irinei Loghin au ales să vorbească! Dezvăluirea făcută de Irinuca și Ciprian despre Fuego: „Paul este…”

Legătura dintre Fuego și Irina Loghin este una care depășește cu mult sfera profesională, fiind caracterizată de o legătură afectuoasă ce îi apropie ca pe o familie. Pentru Fuego, celebrul artist de muzică populară este mult mai mult decât un coleg de breaslă – este o prezență maternă în viața sa.

În ultima perioadă, au început să circule zvonuri care sugerau că cei doi copii ai Irinei Loghin, Irinuca și Ciprian, ar putea simți o anumită gelozie față de apropierea dintre mama lor și Paul Surugiu, cunoscut sub numele de Fuego. Pentru a lămuri această situație și pentru a clarifica orice ambiguitate, cei doi tineri au dorit să facă o declarație.

„Nu există loc pentru gelozie în inimile noastre, deoarece suntem legați genetic de doamna Irina și o avem ca pe o mamă. Paul face parte din familia noastră și este prezent la fiecare sărbătoare, inclusiv de Crăciun”, au subliniat Irinuca și Ciprian, conform informațiilor furnizate de Antena Stars.

Irina Loghin însăși a confirmat legătura specială pe care o împărtășește cu Fuego, descriindu-l ca pe un om aparte în viața ei. „Paul este o persoană deosebită pentru mine și va rămâne mereu astfel. Nu ratez niciunul dintre spectacolele lui de Crăciun, deoarece simt că aceste evenimente nu sunt complete fără prezența lui. De multe ori, Paul nu știe că sunt în sală, dar asta nu contează – important este că îl simt acolo, alături de noi”, a dezvăluit Irina Loghin, demonstrând astfel legătura profundă pe care o are cu artistul.

Pentru Fuego, Irina Loghin reprezintă mai mult decât o colegă sau o prietenă – este o adevărată sursă de inspirație și un sprijin de nădejde. „Doamna Loghin este un exemplu de viață pentru mine și o iubesc cu toată ființa mea. Ea este ca o a doua mamă pentru mine. Deși unii ar putea spune că am mai multe mame, vreau să precizez că am doar două: mama mea biologică, care mă așteaptă mereu acasă, și doamna Loghin, care este alături de mine în tot ceea ce fac”, a mărturisit Fuego pentru aceeași sursă.

Aceste declarații vin să ateste nu doar relația de respect și admirație reciprocă dintre cei doi artiști, ci și legătura profundă și emoțională pe care o împărtășesc, transmițând un mesaj puternic despre importanța familiei și a relațiilor autentice în lumea artistică.

Leave a Comment