Motivul pentru care Ion Țiriac nu a renunțat la Ileana Lazariuc: „Ești cea mai frumoasă femeie!”

Legătura dintre Ion Ion Țiriac, iubitul Soranei Cîrstea, și Ileana Lazariuc este una care nu poate fi trecută cu vederea, mai ales în ceea ce privește aspectele financiare. Fosta soție a fiului lui Țiriac senior continuă să beneficieze de sprijinul financiar generos oferit de Ion Ion Țiriac, chiar și după divorțul lor.

După aproape nouă ani de căsnicie, cei doi au ales să-și urmeze drumurile separate, în ciuda faptului că au doi copii împreună. În timp ce Ion Ion Țiriac și-a refăcut viața alături de Sorana Cîrstea, relația cu Ileana Lazariuc nu a fost complet abandonată și nu pare să fie în planurile imediate.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat în 2017, după 17 ani de relație. Fotomodelul și fiul magnatului Ion Țiriac au decis să pună capăt mariajului lor după doi ani în care relația lor s-a transformat treptat dintr-una conjugală într-una de părinți pentru cei doi băieți ai lor. Cu toate acestea, în ultima perioadă, există semne că sentimentele dintre cei doi ar putea reînflori, iar unii chiar speculează posibilitatea unei împăcări.

Unul dintre aspectele care i-au atras atenția admiratorilor Ilenei Lazariuc este faptul că timpul pare să nu-și fi pus amprenta asupra frumoasei fiice a artistei Anastasia Lazariuc. Ileana continuă să aibă aceeași siluetă trasă prin inele și să arate impecabil, ceea ce constituie unul dintre motivele pentru care Ion Ion Țiriac nu pare să-și fi uitat complet fostul partener. Fosta soție a lui Țiriac jr. continuă să fie o prezență fermecătoare și una dintre cele mai dorite femei din țară. Fosta actriță și cântăreață poate fi considerată fără îndoială una dintre cele mai frumoase femei din peisajul nostru cultural. La vârsta de 40 de ani, fiica Anastasiei Lazariuc emană o prospețime juvenilă.

Desigur, Ileana Lazariuc este mai mult decât o frumusețe apreciată. Cu doi copii în îngrijire, actrița continuă să impresioneze cu trăsăturile ei delicate și cu chipul lipsit de riduri, sugerând că timpul a stat în loc pentru ea. Cea mai recentă fotografie postată pe rețelele sociale demonstrează acest lucru, atrăgând o avalanșă de complimente din partea internauților. Trăsăturile ei sunt demne de admirație, iar femeia nu pare să necesite un machiaj strident, căci ochii săi verzi cuceresc instantaneu.

„Incredibil de frumoasă”, „Superbă”, „Sincer, tu ești etalonul frumuseții! Ești cea mai frumoasă femeie din lume!”, au fost doar câteva dintre complimentele adulate de admiratorii Ilenei Lazariuc în dreptul fotografiei sale.

Bineînțeles, Ileana este o mamă devotată, iar legătura sa cu cei doi copii pe care îi are cu Țiriac jr., Alexandru și Nicholas Noah, rămâne una profundă și specială. Bunica Anastasia este foarte atașată de nepoții săi și se asigură că aceștia nu duc lipsă de nimic. De asemenea, logodnicul Soranei Cîrstea se implică activ în viața lor și menține o relație armonioasă cu Ileana, totul în beneficiul celor mici.

Leave a Comment

Jador: “Mi-ar plăcea să mor, să fiu în moarte clinică”. Declarațiile care au șocat întreaga țară.

Jador, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai apreciați cântăreți și vloggeri din România, a luat pe nepregătite fanii săi recent cu anunțul retragerii sale din industria muzicală. Într-un vlog realizat de Marius Cătălin, intitulat “La o tură”, Jador a dezvăluit motivele care stau la baza acestei decizii, aducând la lumină aspecte care au surprins pe toată lumea.

Explorarea vieții sub diverse aspecte

În timpul conversației, Jador a dezvăluit că resimte o puternică dorință de a experimenta tot ce poate oferi viața, fie că este vorba despre trăirea existenței ca un cerșetor sau ca un rege, până la a se transforma într-un vlogger sau chiar într-un parlamentar. “Mi-ar plăcea să trăiesc o zi ca un cerșetor, o zi ca un rege, o zi ca un parlamentar, o zi ca un vlogger. Vreau să experimentez tot ce poate oferi viața”, a declarat Jador.

În plus, artistul a făcut și dezvăluiri surprinzătoare cu privire la dorința sa de a experimenta o comă timp de un an sau chiar moartea clinică. “Mi-ar plăcea să trec prin moarte clinică. Aș vrea să văd ce este acolo, să mă asigur. Ce se întâmplă acolo? Sunt extrem de curios și aș vrea să experimentez asta și apoi să împărtășesc cunoștințele mele cu toată lumea”, a adăugat Jador.

Clarificarea problemelor de sănătate

După anunțul retragerii sale, mulți fani s-au îngrijorat că Jador ar putea suferi de probleme de sănătate grave, inclusiv de cancer de colon, boală care a afectat ambii săi părinți. Totuși, în același vlog, artistul a oferit mai multe clarificări cu privire la starea sa de sănătate. “Mă simt puțin rău acum. Dar e operabil, nu este nimic grav. Partea nasoală este că voi renunța la cariera muzicală. În rest, nu am nimic de spus… mai mult decât o posibilă moarte… o accept dacă vine. Nu îmi este frică de ea. Doar că nu sunt pregătit să mă întâlnesc cu Dumnezeu acum, pentru că am fost rebel o perioadă. M-am schimbat acum. Poate că asta este testul”, a explicat artistul.

Încheierea carierei muzicale

În același vlog, Jador a făcut și anunțul că își va pune capăt carierei muzicale începând din luna decembrie. “Am muncit din greu toată viața pentru a ajunge aici și acum nu îmi vine să cred. Începând cu luna decembrie, voi încheia activitatea mea muzicală. Până atunci, mai am câteva piese de lansat, câteva videoclipuri de filmat. Simt că este un moment ciudat, nu vreau să vorbesc despre asta”, a mărturisit el.

În concluzie, decizia lui Jador de a se retrage din industria muzicală a surprins pe mulți dintre fani, iar declarațiile sale au conținut dezvăluiri neașteptate. În ciuda problemelor de sănătate și a anunțului privind încheierea carierei muzicale, artistul și-a exprimat curiozitatea de a trăi viața în totalitate și dorința de a face față provocărilor care i se ivesc în cale.

Leave a Comment