Rugăciune către Sfântul Anton cel Mare

Dragă Părinte Antonie, al cărui suflet înțelege adâncimile durerilor și ale păcatelor noastre, te rugăm să nu treci cu vederea rugăciunile sincere ale celor care se roagă la tine, să nu privești la nevrednicia noastră, ci să ne întorci privirea către slava și mila lui Dumnezeu, pe care Tu le-ai mărturisit și către care se îndreaptă rugăciunile noastre.

O, minunat făcător de miracole, părinte al celor sărmani, ocrotitor al văduvelor, sprijinitor al orfanilor, te rugăm să cobori asupra noastră cu îndurarea Ta obișnuită, prin rugăciunile tale către Dumnezeu, astfel încât să fim mângâiați în nevoile noastre, să fim ocrotiți de primejdii, de ispite și de păcate.

Tu, care ai transformat pustiul Egiptului într-un loc de preaslăvire a Marelui Dumnezeu și a Mântuitorului, te rugăm să faci și din pustiul sufletelor noastre, arse de necredință și roase de patimi, un loc plăcut Ție, în care să locuiască virtutea, pentru ca prin tine să se înalțe numele sfânt al Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Rugăciune către Sfântul Antonie pentru ajutor la examene

Prea Sfinte Antoane, tu ai căutat cu mare sârguință adevărul și ai știut să îmbini credința cu știința, dobândind înțelepciunea prin muncă și rugăciune. Îndemnat de exemplul tău, doresc și eu să progresez în viața creștină și în știință.

Îți adresez rugămintea mea mai ales înaintea examenului pe care urmează să-l susțin. M-am pregătit conștiincios și îți cer, Prea Sfinte Antoane, să nu lași ca nestiința să împiedice roadele muncii mele. Luminează-mi mintea, întărește-mi memoria și dă-mi priceperea necesară pentru a răspunde corect și cuviincios, spre edificarea examenelor mele.

Acest examen va fi un pas înainte pe drumul vieții mele și o răsplată binemeritată pentru truda și grija părinților mei. Te rog, Prea Sfinte Antoane, ajută-mă să aprofundez cunoștințele mele, să nu mă opresc la suprafață, ci să ajung la izvorul înțelepciunii și al științei, care este Dumnezeu.

Așa, Doamne, ascultă rugăciunea noastră și miluiește-ne pe noi, păcătoșii robii Tăi, și îndrumă-ne spre bine. Fii binecuvântat în vecii vecilor. Amin.

Leave a Comment

Oana Ciocan nu a mai putut să se abțină și a dezvăluit totul despre Jador. Cum se comportă, de fapt, manelistul cu logodnica sa. “Nu îți vine să crezi”

Oana Ciocan și Jador se bucură de o poveste de dragoste frumoasă și deschisă, pe care nu ezită să o împărtășească cu toată lumea prin intermediul mediului online. În ultima perioadă, cei doi foști concurenți de la Survivor All Stars au ajuns să-și arate deschis afecțiunea unul față de celălalt, dând astfel lumii o privire în intimitatea relației lor.

După o perioadă semnificativă petrecută împreună, Jador și Oana Ciocan au început să privească în mod serios către viitorul lor comun. Cererea în căsătorie a venit ca un pas firesc în evoluția relației lor, iar după acest moment emoționant, cântărețul de manele a surprins-o pe iubita sa cu o vacanță de vis în Dubai. Recent, Oana a simțit nevoia să împărtășească cu toată lumea cum se comportă, de fapt, Jador în relația lor.

Prin intermediul paginii sale de Instagram, Jador a postat un clip în care purta o discuție serioasă cu partenera sa despre romantism. În timp ce o filma, îi adresa lui Oana întrebarea retorică dacă el este sau nu romantic. Cu toate că Jador încerca să pară indiferent, Oana l-a contrazis și a dezvăluit că, de fapt, este un bărbat extrem de romantic.

Dialogul dintre cei doi îndrăgostiți, prezentat în filmulețul distribuit de Jador pe Instagram, a oferit o perspectivă autentică asupra dinamicii relației lor:

“Jador: Deci, eu sunt romantic?

Oana Ciocan: Da. Jur că ești. Bine, m-am obișnuit să nu recunoști.

Jador: Eu, romantic? Doamne ferește de așa ceva!

Oana Ciocan: Da! Dar stai un pic! De ce nu recunoști? Dar chiar vreau să te întreb de ce nu recunoști că ești romantic? Vii și îmi aduci flori, îmi aduci cadou de fiecare dată când pleci la cântări și te întorci, te trezești și îmi faci cafeaua, mă ajuți la lucruri.

Jador: Asta nu e romantic.

Oana Ciocan: Ba da, e romantic!”

În paralel cu planurile lor de a se căsători în viitorul apropiat, Jador și Oana Ciocan au o mare dorință de a deveni părinți împreună. Cântărețul de manele a mărturisit că cei doi deja lucrează pentru a-și împlini visul și că el personal ar dori să aibă o fiică. Motivația din spatele acestei alegeri este experiența propriei sale copilării, în care a fost tratat în mod aspru de către tatăl său. Această experiență l-a învățat multe și îl determină să dorească să fie mai blând cu o posibilă fiică, în contrast cu modul în care a fost educat.

“Vreau să fac un copil și lucrăm la asta. Ce o fi, dar fată aș vrea ca să mă iubească. Dacă e băiat trebuie să fiu dur cu el. Sunt un om dur, dar cu oamenii cu care lucrez sunt dur. De ce? Pentru că oamenilor nu le place să muncească și atunci trebuie să fii dur. Tata e dur, a fost foarte dur cu mine, mi-a prins foarte bine și o să decid ca și eu cu băiatul meu să fiu la fel ca să îl pregătesc să fie bărbat în viață, să știe să aibă grijă de soția lui, să o iubească, să aibă grijă de toți oamenii din jurul lui, să aibă grijă la oamenii din jurul lui, la prieteni mai ales”, a dezvăluit Jador, conform Playtech.ro.

Această perspectivă în profunzime asupra relației lor și a planurilor lor viitoare arată dedicarea și afecțiunea pe care cei doi îndrăgostiți le au unul față de celălalt și pentru viitorul lor împreună.

Leave a Comment