De ce nu s-au căsătorit Iulia Vântur și Salman Khan? Descoperă detalii necunoscute despre relația lor.

Salman Khan, celebrul actor indian, și partenera sa, Iulia Vântur, sunt un cuplu care a ales să-și țină viața personală departe de ochii publicului de mai bine de 12 ani, preferând discreția în fața expunerii excesive. Recent, Salman Khan a dezvăluit motivul pentru care nu s-au căsătorit încă, aruncând lumină asupra unei relații unice, bazate pe respect reciproc și intimitate.

Discreția și respectul pentru intimitate
Salman Khan și Iulia Vântur au ales să își protejeze viața privată de lumina reflectoarelor, evitând să își expună relația în fața publicului și pe rețelele de socializare. Ei au preferat să trăiască momentele lor intime într-un cadru privat, iar discreția și respectul pentru intimitatea lor au fost principii fundamentale care au caracterizat relația lor, contribuind la menținerea unei legături puternice timp de mai mult de un deceniu.

Motivul întârzierii nunții
Într-un interviu recent acordat India TV, Salman Khan a explicat motivul pentru care nunta lor nu s-a produs încă, deși au fost împreună atât de mult timp. Actorul faimos a spus: „Nunta nu s-a întâmplat încă. Atunci când am spus da, cineva a spus nu. Și invers. Acum, există un «nu» din ambele părți. Când ambele părți vor spune «da», atunci va fi momentul pentru căsătorie. Mai este timp. Am 57 de ani. Vreau ca aceasta să fie prima și ultima mea căsătorie. Nu există nicio vină, doar responsabilitatea mea. Poate că am fost, la un moment dat, subiectul temerilor lor că nu le voi putea oferi fericire în viață. Sunt sigur că ele sunt fericite, oriunde s-ar afla.”

Admirația și mândria lui Iulia Vântur pentru Salman Khan
Pe de altă parte, Iulia Vântur a exprimat admirația și mândria ei pentru partenerul său de viață, recunoscând că este o provocare să strălucești alături de o personalitate atât de cunoscută și apreciată în industria filmului indian. Într-un interviu acordat City Times, Iulia Vântur a declarat: „Salman este ca o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, înconjurată de o asemenea aură mare, precum are el.”

Această relație unică și plină de respect reciproc dintre Salman Khan și Iulia Vântur adaugă un mister suplimentar în lumea mondenă, lăsându-ne să ne întrebăm dacă nunta lor va avea loc vreodată sau dacă vor alege să își păstreze relația așa cum este, departe de lumina reflectoarelor.

Leave a Comment

Alexandra Duli dezvăluie detalii emoționante despre relația cu Zanni în cadrul Survivor All Stars – Ce s-a petrecut între concurenți?

Recent, Alexandra Duli, participantă cunoscută pentru prezența sa în emisiunea “Survivor All Stars”, a dezvăluit aspecte emoționante într-o discuție la Pro TV, condusă de Cătălin Măruță. După aventura sa intensă din Republica Dominicană, Alexandra a deschis sufletul și a vorbit despre experiențele personale și sentimentale care au marcat parcursul ei în competiție.

În timpul interviului, Alexandra a vorbit sincer despre impactul emoțional al show-ului asupra sa, evidențiind și relațiile interpersonale dezvoltate în timpul competiției. Un moment deosebit de interesant a fost atunci când a discutat despre sentimentele ei față de Zanni, un alt concurent al show-ului, recunoscând o atracție profundă. Deși au fost văzuți împreună la o emisiune acum doi ani, relația lor a rămas la stadiul de prietenie.

Cu toate acestea, Alexandra a menționat că este deschisă posibilității unei relații mai profunde, adăugând un nou element de mister în jurul personalității sale vibrante. “Eu nu am simțit-o și poate de aceea nu am avut încredere. Eu cred că o femeie, dacă îi place de cineva, simte dacă o altă femeie e geloasă. Chiar nu am simțit. Da, mie chiar îmi place de el. Îndrăgostită… e prea departe să spunem. Îmi place de el. Dacă chiar merge mai departe și totul e bine, nu aș spune nu. (…) Nu ne-am mutat împreună. (…) Mie îmi place că gândește foarte mult, chiar are creier băiatul, la vârsta lui, 26 de ani. (…) Dacă el vrea să vină, să vină la Londra”, a declarat Alexandra Duli.

În ciuda speculațiilor fanilor privind o posibilă relație triunghiulară între Alexandra, Ana Porgras și Zanni, Alexandra a clarificat că nu a simțit gelozia Anei Porgras în timpul competiției. Efortul său de a fi sinceră și deschisă cu privire la sentimentele și relațiile ei a adus un nou nivel de profunzime în cadrul interviului acordat la emisiunea condusă de Cătălin Măruță.

Leave a Comment