Acest eveniment neașteptat a avut loc într-un sat din Maramureș. Locuitorii au rămas șocați când au văzut ce a născut vaca!

O vacă din județul Bistrița-Năsăud a izbutit să producă o adevărată senzație, uimind nu doar localnicii, ci și specialiștii din domeniu.

Într-adevăr, sunt „mame eroină” și în lumea animală, iar această vacă merită cu prisosință acest titlu. Ea a reușit să aducă pe lume nu mai puțin de patru viței, la un interval foarte scurt unul față de celălalt. Toți cei patru pui sunt sănătoși și plini de energie, conform relatărilor din Bistrițeanul.

Fenomenul de fătare multiplă a provocat o mare surpriză într-un sat din Maramureș. Văcuța Sura a devenit peste noapte o adevărată celebră, după ce a născut 4 viței, dintre care 3 au supraviețuit. Potrivit informațiilor furnizate de medicii veterinari, probabilitatea apariției unor cvadrupleți este de 1 la 11 milioane în cazul bovinelor. Localnicii sunt uimiți de acest eveniment, recunoscând că nu au mai fost martorii unei astfel de întâmplări, iar proprietarul este deosebit de mândru că în gospodăria sa a avut loc un eveniment atât de remarcabil.

Aby, Talisa, Sofiana și Rihanna sunt numele celor patru viței care au venit pe lume prin muncă și eforturile vacii în vârstă de 7 ani, din rasa Bălțată Românească, care își desfășoară a patra fătare.

Cu toate acestea, Adrian Damian Șerban, proprietarul fermei și tehnician veterinar, consideră că valoarea moștenirii genetice a rasei și avantajele fertilizării in vitro sunt aspecte esențiale de luat în considerare. Chiar și el a fost uluit de această realizare extraordinară.

„Am fost uluiți! Vaca avea stări, refuza hrana, se culca, se ridica, am intervenit, am scos un vițel, apoi tatăl meu a spus: “cred că mai are unul”, iar după aceea am scos al treilea, am mai căutat, și am găsit încă unul”, a povestit Adrian Damian Șerban.

Proprietarul fermă nu intenționează să vândă niciunul dintre puii miraculoși. O astfel de situație s-a întâmplat o singură dată înregistrată în România, dar, din nefericire, vițeii nu au supraviețuit. Vaca eroină, numită Struța, este acum o adevărată celebritate în satul Ilișua, unde trăiește într-o mică fermă de vaci aparținând unui tehnician veterinar.

Cu toate acestea, evenimentul nu a fost privit cu ochi buni de către bătrânele înțelepte din sat, care au considerat că este un semn rău, așa cum este prevăzut în cartea Apocalipsei.

Leave a Comment

Vila miliardarului Ion Țiriac îți depășește orice imaginație! Fiind cel mai bogat român, se bucură de un lux demn de un imperiu!

Locuința miliardarului Ion Țiriac este un adevărat monument al luxului și opulenței! Într-adevăr, acesta este considerat cel mai bogat român, iar casa sa demonstrează acest statut cu fiecare detaliu impresionant.

Amplasată într-un complex rezidențial select din cartierul Băneasa, reședința magnatului afacerilor este pur și simplu impresionantă, ocupând un teren vast de 800 de metri pătrați, iar fațada sa impecabilă sugerează rafinament și eleganță.

Ion Ţiriac, aflat în fruntea clasamentului Top 300 Capital pentru al patrulea an consecutiv, se bucură de o avere impresionantă, estimată la 1,7-1,8 miliarde de euro, înregistrând o creștere semnificativă de 7,6% față de anul precedent. În timp ce lumea privește cu admirație și curiozitate la impresionanta sa avere, mulți se întreabă cum arată, de fapt, locuința acestui magnat. Ei bine, iată câteva detalii despre ea.

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale casei este patul în care doarme Ion Țiriac, care se întinde pe o suprafață impresionantă de 16 metri pătrați și este luxos tapițat cu piele de elefant. Această alegere neobișnuită în materie de tapițerie denotă pasiunea miliardarului pentru exotism și opulență.

De asemenea, se știe că Ion Țiriac manifestă o pasiune pronunțată pentru vânătoare, iar casa sa reflectă acest interes. În plus, una dintre băile reședinței sale este cu adevărat colosală, ocupând o suprafață de 250 de metri pătrați, de cinci ori mai mare decât un apartament obișnuit cu două camere dintr-un cartier muncitoresc din București. Această baie imensă este un adevărat sanctuar al relaxării și rafinamentului.

În ceea ce privește dotările electronice, nu există compromisuri în privința calității și luxului. Locuința lui Țiriac este dotată cu cele mai moderne și sofisticate echipamente electronice, iar sistemul de încălzire prin pardoseală oferă un confort de neegalat în zilele reci de iarnă.

Cu fiecare detaliu impresionant și fiecare aspect de lux, casa lui Ion Țiriac demonstrează fără echivoc statutul său ca unul dintre cei mai de seamă oameni de afaceri din România și unul dintre cei mai prosperi miliardari ai țării.

Leave a Comment