Care este salariul pe care Leonard Doroftei îl primește acum în Canada. Nu beneficiază de nicio zi liberă.

Leonard Doroftei a dezvăluit public suma pe care o câștigă în Canada, după ce a decis să plece din România din cauza unor probleme întâmpinate cu proprietarul pubului din Ploiești. Fostul campion de box, care a fost chiar numit „cerșetor” într-un anumit moment, acum lucrează ca antrenor de box și primește lunar o sumă de până la 4.000 de euro. În plus, beneficiază de o rentă viageră în valoare de 9232 de lei, conform informațiilor oferite de Agenția Națională pentru Sport.

Leonard Doroftei a explicat că muncește neîntrerupt de la începutul săptămânii până la sfârșitul ei și că venitul său lunar se situează în jurul sumei de 5.000-6.000 de dolari canadieni (echivalentul a aproximativ 3400-4000 de euro). Motivul pentru care a decis să plece din România a fost faptul că nu se mai regăsea și că simțea că tot ceea ce făcea era împotriva sa. Mai mult, a explicat că presa l-a denumit „cerșetor” sau „impostor”, ceea ce a dus la un mare deranj în viața sa.

El a mărturisit că viața sa în țară l-a copleșit și că nu mai găsea nicio legătură între el și mediul în care se afla. Decizia de a pleca a fost una dificilă, mai ales că a implicat și schimbarea vieții copiilor săi. Cu toate acestea, susține că familia sa a înțeles și că au acceptat schimbarea, cel puțin pentru o anumită perioadă.

Leonard Doroftei este recunoscut drept unul dintre sportivii de excepție ai României, care a adus glorie țării sale prin realizările sale în box. A devenit campion mondial și a câștigat două medalii olimpice de bronz, una în 1992 la Barcelona și cealaltă în 1996 la Atlanta.

În plus, fiul său, Adrian, care a devenit milionar la vârsta de 25 de ani, a ales să rămână alături de părinți, chiar dacă și-a făcut cariera în domeniul imobiliar în Canada. Adrian, absolvent al Facultății de Drept, a dezvăluit că a preferat independența și că s-a implicat în lumea investițiilor imobiliare, reușind să acumuleze un capital care îi permite să nu se limiteze în proiectele în care investește.

El a subliniat că a devenit conștient de privilegiile sale și că nu își permite să se lăfăie în luxuri inutile, preferând să rămână simplu și alături de familie. De asemenea, a menționat că și frații săi își urmează pasiunile și că își construiesc propriile cariere în domeniile pe care le iubesc.

Leave a Comment

Un polițist a descoperit acest mesaj pe parbrizul unei mașini. Nu vei putea să crezi ce s-a întâmplat după.

Într-o dimineață cu aerul plin de melancolie toamneană, într-un colț pitoresc și liniștit al orașului, un agent de poliție prietenos și binevoitor a descoperit un bilet ascuns sub ștergătoarele autovehiculului său oficial. Cuvintele scrise pe acea hârtie l-au făcut să zâmbească și să fie în același timp intrigat, așa că a decis să-l recitească.

Pe bilet scria: “Sper că nu aveți de gând să mă amendați. Dispozitivul dumneavoastră este defect. Nu pot obține un bilet de parcare. Așa că vă ofer 6 lei pentru trei ore de staționare.”

Ofițerul, pe numele său Alex, a fost profund mișcat de umorul și buna intenție exprimate în acel mesaj. În loc să aplice imediat o amendă, Alex a decis să exploreze zona în speranța de a-l găsi pe autorul biletului. Vroia să ofere persoanei respective șansa de a evita sancțiunile și sentimentul de nedreptate.

După o scurtă investigație, Alex l-a găsit pe proprietarul vehiculului, un tânăr numit Andrei, care se relaxa la o terasă din apropiere, savurând o băutură rece. În loc să se concentreze pe aplicarea amenzii, Alex a inițiat o conversație prietenoasă.

Andrei i-a mărturisit lui Alex că a încercat să achiziționeze un tichet de parcare, dar aparatul părea a fi defect. Chiar dacă dorea să respecte legea, nu avea suficienți bani la el pentru a plăti taxa de parcare, așa că a lăsat suma pe care o avea ca gest de onestitate.

Înțelegând sinceritatea și intențiile bune ale lui Andrei, Alex i-a promis că va remedia problema dispozitivului de bilete. Andrei și-a putut continua ziua cu mai multă liniște, știind că există și polițiști cu inimă mare și empatie.

În cele din urmă, Alex a reușit să remedieze problema cu aparatul de bilete, demonstrând astfel că, în cadrul comunității, gesturile de bunăvoință și compasiune pot face adesea diferența dintre o sancțiune și un moment cald de umanitate.

Alte episoade de umor și bună-dispoziție

Pentru un șofer grăbit, puține lucruri sunt mai frustrante decât o parcare aglomerată. Dar nivelul de iritare poate atinge cote maxime când observă că un alt șofer a ocupat două locuri de parcare simultan.

Într-o astfel de situație, un șofer indignat i-a lăsat un mesaj pe parbriz “neabătutului”, exprimându-și clar nemulțumirea.

“Mulțumesc pentru modul ‘exemplar’ în care ai parcat. Îți sugerez să nu ai copii”, a notat pe bilet, iar pentru a se asigura că mesajul său a fost înțeles corect, a atașat chiar și un prezervativ.

Leave a Comment