Un nou scandal cutremură scena muzicii populare românești? Angela Rusu nu a mai putut să se abțină

Un nou scandal a izbucnit în lumea muzicii populare din România, aducând la suprafață conflicte și dezvăluiri incendiare. Angela Rusu, o cunoscută interpretă de muzică populară, a fost invitată în emisiunea lui Măruță, unde a fost supusă testului “sosurile picante”. În această rubrică, vedetele sunt provocate să răspundă sincer la întrebări incomode, iar dacă refuză să răspundă, sunt nevoite să consume un sos extrem de iute.

Fără ezitare, Angela Rusu a dat răspunsuri directe, care, după spusele ei, ar putea avea consecințe legale.

Angela Rusu dezvăluie despre cântărețele din industrie
Într-o atmosferă mai degrabă jovială, dar plină de seriozitate, Angela Rusu și-a exprimat dezamăgirea față de anumite figuri marcante din showbiz-ul românesc. Întrebată cine crede că este cel mai ipocrit artist din muzica populară, ea nu s-a ferit să își exprime opinia, menționând direct numele Laurei Lavric, pe care a descris-o ulterior ca fiind “perversă, rea și invidioasă”.

“Am avut parte de vorbe urâte din partea ei, vorbește cu răutate despre toți artiștii, nu doar despre mine. Este extrem de ipocrită, atât timp cât îți zâmbește în față și te bârfește când nu ești prezent. Nu mi se pare corect să ai două fețe (…).

„Perversă, rea și invidioasă (…). S-a supărat din cauza unor afișe, pentru că eu apăream mai mare decât ea pe ele. A sunat pe toată lumea, s-a plâns că nu este corect că eu sunt mai promovată decât ea.

Vreau să îi transmit ceva. ”Doamna cântecului românesc, ce hit aveți dumneavoastră?” De ce sunt invitată în emisiunea lui Măruță de ani de zile? Că nu știe nimeni cine este Angela Rusu? Aveți experiență, dar vă rog să vă documentați puțin”, a punctat artista, în cadrul emisiunii televizate.

În continuare, a fost întrebată despre o altă artistă pe care o consideră lipsită de talent în această industrie.

„E opinia mea personală, doamna Elena Merișoreanu, de exemplu, nu mi se pare că este atât de talentată”, a fost replica directă a Angelei Rusu.

Leave a Comment

Ai recunoaște femeia din această imagine fără să te uiți la răspuns? Astăzi, este una dintre cele mai apreciate vedete TV.

O fotografie din trecut a stârnit interesul fanilor unei cunoscute vedete autohtone, dezvăluind un aspect mai puțin cunoscut din primele sale zile în industria televiziunii, când încă nu bănuia că va deveni una dintre cele mai renumite și îndrăgite personalități din România. Cu o carieră impresionantă în spate, tânăra de atunci emana încredere și speranță. Trecerea anilor a adus schimbări, dar a lăsat neschimbate trăsăturile sale distinctive.

Vedeta care a surprins fanii cu o fotografie din tinerețe
Aspectul său actual este departe de cel din trecut, însă chipul i-a păstrat aceeași esență. Zâmbetul, deși modificat de timp, rămâne recunoscutor, iar personalitatea sa caldă și carismatică a rămas neschimbată. Dacă privitorul nu a recunoscut-o din prima, ar fi surprins să afle că protagonista este chiar Teo Trandafir.

Vedeta a împărtășit cu fanii o amintire din tinerețea sa, însoțită de următorul text: „Azi am discutat atât de mult despre Valeriu Sterian, încât am simțit nevoia ca această fotografie, în care îmi punea întrebări inteligente, să ajungă la voi. Da, fata din poză sunt eu, dar asta nu este despre mine”.

Această postare a reprezentat și un omagiu adus artistului care a trecut în neființă acum mai bine de două decenii. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, exprimându-și aprecierea pentru una dintre cele mai iubite prezentatoare din România.

„Uau, Teo, ce diferită erai, foarte frumoasă atunci și acum, Doamne, dacă nu scriai că ești tu în această poză, nici nu m-aș fi gândit că este”, a remarcat un fan.

„Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui! Îmi plăcea muzica lui! Te urmăream încă din tinerețe. La Tele 7 ABC, Pro TV, Antena 1, Romantica și Kanal D”, a transmis altul.

„Ce tânără erai! Dar trăsăturile tale sunt la fel de distinctive, iar zâmbetul la fel de frumos”, a remarcat un alt fan.

Acestea sunt doar câteva dintre reacțiile pe care le-a stârnit fotografia cu Teo și Valeriu Sterian.

Valeriu Sterian, un pilon al muzicii folk românești
Valeriu Sterian, care ar fi împlinit 48 de ani în anii 2000, a trecut în neființă înainte de această dată, după o luptă îndelungată cu cancerul.

Născut pe 21 septembrie 1952 în Buzău, Sterian a fost un artist profund îndrăgit în România.

Una dintre cele mai cunoscute piese ale sale este „Amintire cu haiduci”, iar Sterian a fost recunoscut pentru implicarea sa în evenimentele de la Piața Universității din 1990.

În 1999, a fost implicat într-un accident rutier și a fost acuzat de ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului. A fost arestat, apoi eliberat și cercetat în stare de libertate.

Sterian a murit pe 16 septembrie, la scurt timp înainte de aniversarea sa. Era căsătorit cu Lucia Sterian și avea un fiu, Oliver, care a devenit bateristul trupei Voltaj, continuând astfel pasiunea pentru muzică transmisă de tatăl său.

Leave a Comment