Pierce Brosnan își exprimă dragostea pentru fiecare formă a corpului soției sale…A crescut 5 copii alături de faimosul James Bond

Pierce Brosnan a reacționat hotărât pentru a-și apăra soția, care a fost din nou ținta unor insulte online legate de aspectul ei fizic. Cei doi s-au întâlnit acum trei decenii și s-au căsătorit în 2001, fiind binecunoscuți pentru relația lor solidă și pentru cei doi copii pe care îi au împreună.

Actorul, celebru pentru interpretarea sa în seria James Bond, a fost adesea admirat pentru atracția sa fizică, dar reacția sa recentă demonstrează că este și un partener devotat și un susținător al soției sale.

Pierce Brosnan și-a consolidat legătura cu Keely Shaye Smith, o jurnalistă pe care o cunoaște de trei decenii și cu care împărtășește o relație de încredere și respect reciproc.

Deși nu este un subiect intens mediatizat, relația lor solidă este o sursă de inspirație pentru mulți. Brosnan și-a găsit fericirea din nou alături de Keely după pierderea tragică a primei sale soții, Cassandra Harris, și au crescut împreună cinci copii, doi dintre aceștia fiind ai lor.

În ciuda discreției lor, viața personală a cuplului a fost recent subiect de discuție în presă. Speculațiile privind intervențiile chirurgicale sugerate pentru a scăpa de câteva kilograme în plus au adus subiectul în atenția publicului. Cu toate acestea, răspunsul hotărât al lui Brosnan la aceste zvonuri a impresionat mulți.

Declarația categorică a lui Pierce Brosnan este o lecție de dragoste autentică și respect pentru partenerul său de viață:

“Îmi iubesc enorm soția, în fiecare formă a corpului ei. Ea este cea mai frumoasă femeie, în ochii mei, și asta pentru că ea mi-a dăruit copiii noștri.”

“De-a lungul timpului, m-am îndrăgostit de ea ca persoană, nu doar de frumusețea ei exterioară, iar acum, că este mama copiilor mei, o iubesc chiar mai mult. Sunt extrem de mândru de ea și voi încerca mereu să fiu vrednic de dragostea și încrederea pe care mi le oferă.”

Cei doi s-au întâlnit în 1994 și s-au căsătorit 7 ani mai târziu, demonstrând că dragostea lor este profundă și solidă, chiar și în fața provocărilor și a criticilor din mediul online.

Leave a Comment

Cum este Mircea ca tată la 50 de ani: “Ma panichez ușor când vine vorba de el, sunt foarte protector. Atât el, cât și Carmen Bruma sunt fascinați de copilul lor: “Este extrem de inteligent, nu are niciun strop de răutate…”

Mircea Badea a fost întotdeauna cunoscut pentru discreția sa atunci când vine vorba despre fiul său, însă atunci când își deschide inima, exprimă sentimente adânci și universale pe care le împărtășesc mulți părinți. Recent, prezentatorul de la Antena 3 a fost invitat în emisiunea iThink, moderată de Iusti Fudulu, unde a vorbit despre fiul său, Vlăduț, și despre cum paternitatea i-a schimbat viața.

Deși se aștepta ca Mircea să evite subiectul, acesta a vorbit deschis și cu generozitate despre experiența sa ca tată, oferind detalii despre micuțul său, Vlad, care va împlini 9 ani luna viitoare.

“Cat de mult crezi ca te-a schimbat copilul tau?” l-a întrebat moderatorul pe Mircea Badea.

“Mult. Mult, în sensul în care pot spune că și învăț multe de la el, pentru că este foarte deștept. Clar nu seamănă cu mine. Este foarte, foarte inteligent, nu are nicio moleculă de răutate. Este bine intenționat, este solar, așa, pe sistemul să fie bine ca să nu fie rău, cum spune regele nostru, Gică Hagi”, a răspuns Mircea Badea.

Mircea Badea, în rarele sale dezvăluiri despre fiul său și despre relația cu Carmen Brumă

“Păi și asta nu spune, de fapt, ceva despre tine? Că nu copiază bunătatea dacă nu o vede undeva”, a intervenit moderatorul. “Să știi că eu nu cred asta. Adică, sigur, contează și cum sunt părinții, contează educația, contează ce vede în casă, dar eu cred că oamenii se și nasc într-un fel, iar acel fel e independent de părinții care l-au conceput, de cum sunt ei și de eventuala educație și formare. Eu cred că oamenii se și nasc într-un fel. Sunt, în profunzimea lor, cum s-au născut.”

“Te-a responsabilizat?” “Vai de mine, responsabilitate vecină cu panica. Intru foarte ușor în panică. Și pe persoană fizică, adică în legătură cu mine, nu am panică. Adică se poate întâmpla orice, nu am o problemă cu asta. În legătură cu el mă panichez foarte ușor.”

“Sunt overprotective, supraprotector adică, la modul în care sunt deranjant pentru persoanele din jur și uneori chiar și pentru el. Îi zic, «băi, tată, tu îți dai seama cât te iubește tata?» Întreb și eu așa, ca să mă bag în seamă. Și el zice: «da, cam prea mult». Am fost non-stop pe vârfuri, și la propriu, și la figurat. Într-o stare de-asta, de alertă, care la un moment dat te epuizează.”

“Evaluez acum orice, în primul rând prin prisma lui. Pe persoană strict fizică mi-am încheiat socotelile. Adică sunt… mi-a ajuns, orice mi-a ajuns. Și atunci sunt împăcat cu orice fel de deznodământ în orice fel de situație. Orice ar fi. Dar orice deznodământ nu cred că e în regulă pentru el. Dar asta e vina mea. El e perfect, e absolut minunat. Eu sunt un moș nebun”, a mai declarat Mircea Badea.

La fel ca multe alte cupluri celebre, Mircea Badea și Carmen Brumă au decis să-și protejeze fiul de ochii publicului și de expunerea excesivă pe rețelele sociale, chiar dacă în trecut au făcut acest lucru. Atunci când postează imagini din vacanțe sau momente de familie, Vlăduț apare doar cu spatele, pentru a-i asigura intimitatea și siguranța. Fiul lor va sărbători 9 ani luna viitoare.

Leave a Comment