Zanni, aproape eliminat de la Survivor All Stars. Turnură neașteptată în show-ul de la Pro TV.

În episodul cu numărul 45 din show-ul Survivor, urmează să avem parte de surprize de proporții, iar tensiunea este la cote maxime. Favoritul All Stars, Zannidache, se află într-o situație critică, fiind pe punctul de a fi eliminat din competiție.

Cu toate că imunitatea a fost câștigată de Ștefania Ștefan în episodul anterior, lucrurile păreau destul de clare pentru o posibilă eliminare a unuia dintre cei patru foști Faimoși rămași în concurs. Având avantajul numeric, cei șase foști Războinici ar fi trebuit să o voteze pe Ștefania Stănilă, în timp ce cealaltă Ștefania, Ștefan, ar fi nominalizat-o pe Ana Porgras.

Cu toate acestea, calculele făcute în baracă nu s-au potrivit cu situația reală din consiliul tribal. Acest lucru se datorează faptului că Zanni a utilizat o amuletă găsită în junglă, care îi permitea să se salveze pe el sau pe un coleg. El a decis să o folosească pentru a o proteja pe Ștefania Stănilă, astfel încât toate cele șase voturi ale fostelor Războinice au devenit nule. Aici a început „nebunia”!

Ca urmare, s-au luat în considerare doar cele patru voturi ale foștilor Faimoși. Surprinzător, toate aceste voturi au fost diferite, fără a exista un criteriu de departajare clar. Astfel, în urma votului general, au fost nominalizați pentru eliminare nu unul, ci PATRU concurenți. Este important de menționat că toți acești concurenți au fost din echipa Faimoșilor: Sorin Pușcașu, Andrei Ciobanu, Robert Moscalu și Alex Delea.

Cu toate acestea, adevărata surpriză a venit odată cu nominalizarea făcută deținătoarei colanului de imunitate. Într-o mișcare aparent de răzbunare pentru cele întâmplate, Ștefania Ștefan l-a ales pe Zanni, câștigătorul sezonului al doilea al show-ului Survivor, pentru a se dueleza cu cei patru foști Războinici într-un duel pentru a rămâne în competiție. Există șanse destul de mari ca Zanni să fie cel eliminat, într-o întorsătură surprinzătoare a evenimentelor.

Leave a Comment

Fostul sot al Ancăi Țurcașiu s-a reinventat alături de noua lui iubită mai tânără: a avut vacanțe în Hong Kong, Coreea, Japonia, a participat la petreceri, a trăit iubire și adrenalină, iar fotografiile spun totul.

Au trecut deja patru ani de la divorțul foarte mediatizat al Ancăi Țurcașiu și al medicului Cristian Georgescu. În acest interval de timp, parcurs rapid, el și-a reconstruit deja viața și trăiește acum ca un tânăr în plină formă.

În cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, chiar în ziua aniversării sale, pe domeniul său de la Corbeanca, Cristian Țânțăreanu a dezvăluit mai multe aspecte despre viața sa, având-o alături pe partenera sa, o blondă fermecătoare, care nu seamănă deloc cu fosta sa soție.

Cristian Georgescu și Anca Țurcașiu au decis să meargă pe căi separate în anul 2020, după mai bine de două decenii de căsnicie. La scurt timp după despărțirea de celebritatea TV, medicul și-a refăcut viața sentimentală.

În prima fază, a evitat aparițiile publice alături de noua sa parteneră, dar acum cei doi îndrăgostiți nu mai ascund relația lor.

La brațul femeii care îi va deveni soție, iar care va împlini 43 de ani luna viitoare, medicul a dezvăluit că viața sa este una aventuroasă, călătoriile fiind principala lor pasiune și ocupație în timpul liber.

„Anul acesta am fost în Deltă cu gașca noastră de prieteni, am fost vreo 22 de camere, având mulți prieteni, ca de obicei. Am început cu dreptul, așa să zic. A fost o petrecere minunată și de atunci continuăm în același spirit.

Acum ne pregătim să plecăm într-o mică vacanță: Hong Kong și Coreea, pentru trei săptămâni.

Anul trecut am vizitat Japonia, timp de o lună, și anul acesta, din Asia, asta este ultima destinație rămasă.

Ne-am propus să vizităm în fiecare an câte un stat sau oraș din diferite țări, în special cele situate la distanțe mari. Nu am explorat prea mult Europa până acum.

Am decis să facem aceste călătorii acum, în tinerețe, pentru a explora destinații mai îndepărtate și să vedem ce ne rezervă viitorul.”, a declarat medicul stomatolog Cristian Georgescu pentru Antena Stars, chiar de la petrecerea fostului naș. Anca Țurcașiu nu a participat la eveniment, fiind plecată, după cum a explicat milionarul anterior.

În plus, medicul a dezvăluit cu entuziasm că așteaptă cu nerăbdare să devină bunic. „În iunie voi deveni bunic. (…) Va fi o fetiță și îi dorim mult noroc.”, a mai spus Cristian Georgescu. Este important de menționat că Andreea, nora lui Cristian Georgescu, este însărcinată și urmează să nască în curând.

În jurul aceleiași perioade, la aproximativ un an de la divorțul de Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu declara că, deși a traversat momente dificile după despărțire, a ajuns la concluzia că a devenit mult mai înțeleaptă în urma separării de cel care i-a fost soț timp de peste două decenii.

„Nu pot spune că am trăit drame în viața mea, ci mai degrabă etape care m-au transformat într-o persoană puternică. Atunci când te afli într-o situație nefericită, este important să nu rămâi blocat acolo, ci să te ridici și să mergi mai departe. Pentru mine, această experiență mi-a oferit sentimentul că sunt o persoană extraordinar de puternică.

Chiar dacă am avut de suferit, aceste momente dificile m-au condus spre înțelepciune”, declara Anca Țurcașiu într-un interviu televizat.

Leave a Comment