Fostul sot al Ancăi Țurcașiu s-a reinventat alături de noua lui iubită mai tânără: a avut vacanțe în Hong Kong, Coreea, Japonia, a participat la petreceri, a trăit iubire și adrenalină, iar fotografiile spun totul.

Au trecut deja patru ani de la divorțul foarte mediatizat al Ancăi Țurcașiu și al medicului Cristian Georgescu. În acest interval de timp, parcurs rapid, el și-a reconstruit deja viața și trăiește acum ca un tânăr în plină formă.

În cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, chiar în ziua aniversării sale, pe domeniul său de la Corbeanca, Cristian Țânțăreanu a dezvăluit mai multe aspecte despre viața sa, având-o alături pe partenera sa, o blondă fermecătoare, care nu seamănă deloc cu fosta sa soție.

Cristian Georgescu și Anca Țurcașiu au decis să meargă pe căi separate în anul 2020, după mai bine de două decenii de căsnicie. La scurt timp după despărțirea de celebritatea TV, medicul și-a refăcut viața sentimentală.

În prima fază, a evitat aparițiile publice alături de noua sa parteneră, dar acum cei doi îndrăgostiți nu mai ascund relația lor.

La brațul femeii care îi va deveni soție, iar care va împlini 43 de ani luna viitoare, medicul a dezvăluit că viața sa este una aventuroasă, călătoriile fiind principala lor pasiune și ocupație în timpul liber.

„Anul acesta am fost în Deltă cu gașca noastră de prieteni, am fost vreo 22 de camere, având mulți prieteni, ca de obicei. Am început cu dreptul, așa să zic. A fost o petrecere minunată și de atunci continuăm în același spirit.

Acum ne pregătim să plecăm într-o mică vacanță: Hong Kong și Coreea, pentru trei săptămâni.

Anul trecut am vizitat Japonia, timp de o lună, și anul acesta, din Asia, asta este ultima destinație rămasă.

Ne-am propus să vizităm în fiecare an câte un stat sau oraș din diferite țări, în special cele situate la distanțe mari. Nu am explorat prea mult Europa până acum.

Am decis să facem aceste călătorii acum, în tinerețe, pentru a explora destinații mai îndepărtate și să vedem ce ne rezervă viitorul.”, a declarat medicul stomatolog Cristian Georgescu pentru Antena Stars, chiar de la petrecerea fostului naș. Anca Țurcașiu nu a participat la eveniment, fiind plecată, după cum a explicat milionarul anterior.

În plus, medicul a dezvăluit cu entuziasm că așteaptă cu nerăbdare să devină bunic. „În iunie voi deveni bunic. (…) Va fi o fetiță și îi dorim mult noroc.”, a mai spus Cristian Georgescu. Este important de menționat că Andreea, nora lui Cristian Georgescu, este însărcinată și urmează să nască în curând.

În jurul aceleiași perioade, la aproximativ un an de la divorțul de Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu declara că, deși a traversat momente dificile după despărțire, a ajuns la concluzia că a devenit mult mai înțeleaptă în urma separării de cel care i-a fost soț timp de peste două decenii.

„Nu pot spune că am trăit drame în viața mea, ci mai degrabă etape care m-au transformat într-o persoană puternică. Atunci când te afli într-o situație nefericită, este important să nu rămâi blocat acolo, ci să te ridici și să mergi mai departe. Pentru mine, această experiență mi-a oferit sentimentul că sunt o persoană extraordinar de puternică.

Chiar dacă am avut de suferit, aceste momente dificile m-au condus spre înțelepciune”, declara Anca Țurcașiu într-un interviu televizat.

Leave a Comment

Actrița Eugenia Șerban a pierdut bătălia cu crudul cancer

Eugenia Șerban – o luptătoare neînfricată împotriva cancerului
Eugenia Șerban, o actriță talentată și apreciată în industria cinematografică, a fost lovită de o veste devastatoare acum câteva luni. Într-o singură zi, a primit diagnosticul a două tipuri diferite de cancer – unul la sân și altul la nivel ginecologic. Această veste a fost cutremurătoare nu doar pentru ea, ci și pentru cei din jurul ei. Cu toate acestea, Eugenia a găsit puterea de a merge înainte și de a lupta împotriva acestei boli necruțătoare.

Totul a început anul trecut, în luna aprilie, când Eugenia a mers la controlul ginecologic anual. Acolo, medicii au descoperit că ceva nu este în regulă, iar astfel au început investigațiile amănunțite. În luna iunie, diagnosticul a fost confirmat – cancer la nivel ginecologic. Șocul a fost imens pentru ea și pentru familia ei, dar au hotărât să facă tot ce le stă în putință pentru a face față acestei provocări.

În aceeași zi, a fost programată și o ecografie la sân, iar vestea primită a fost una devastatoare – cancer și la sân. Eugenia nu a putut să-și înțeleagă ghinionul, dar a avut curajul de a se confrunta cu această realitate dureroasă. A început investigațiile suplimentare, cum ar fi RMN-uri, CT-uri, PET CT-uri și biopsii, iar timpul de așteptare pentru rezultate a fost extrem de dificil pentru ea.

În ciuda diagnosticului dur și a întrebărilor care-i bântuiau gândurile, Eugenia nu a cedat în fața disperării. A avut alături de ea oameni dragi și prieteni minunați, care i-au fost alături în aceste momente critice. A fost o luptă grea, dar actrița și-a găsit puterea interioară și curajul de a se ridica și de a înfrunta această boală necruțătoare.

Pe parcursul investigațiilor, Eugenia a fost nevoită să plece la Timișoara pentru a susține un spectacol monolog. A profitat de această oportunitate pentru a face RMN-uri și CT-uri, astfel încât să nu piardă timp prețios. A fost o perioadă extrem de dificilă pentru ea, dar a dovedit că este o adevărată luptătoare și nu s-a lăsat învinsă.

Eugenia Șerban a trecut prin cele mai grele momente din viața ei, dar în cele din urmă a ieșit învingătoare. Cu determinare și curaj, a învins cancerul și a revenit la viața ei normală. Este un exemplu de încurajare pentru toți cei care se confruntă cu momente dificile în viața lor. Prin povestea ei de luptă și victorie, ne arată că putem învinge împreună și că nu trebuie să ne lăsăm doborâți de provocări.

Eugenia Șerban este o femeie puternică și un exemplu de inspirație pentru întreaga societate. Ne arată că, indiferent de circumstanțe, este important să rămânem încrezători și să luptăm cu curaj pentru ceea ce ne dorim. Prin determinarea ei și voința de fier, Eugenia a învins cancerul și a demonstrat că viața merită trăită cu intensitate și bucurie. Împreună, putem învinge orice obstacol și să ne bucurăm de frumusețea vieții.

Leave a Comment