Horoscop de Florii 2024: Zodiile care vor trăi o zi de vis

În această zi, cei care au încredere deplină în abilitățile lor sunt avantajați. Este momentul propice pentru implementarea celor mai îndrăznețe planuri. Nu uitați: sunteți o forță de care trebuie să țineți cont!

Berbec

Chiar dacă simțiți o puternică dorință de a pleca într-o călătorie chiar acum, poate fi dificil să găsiți oportunitatea potrivită. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că trebuie să abandonați complet aventura. Puteți să vă îndreptați către cel mai apropiat obiectiv turistic și să vă faceți timp pentru a visa. Lăsați-vă imaginația să vă ducă spre ceea ce doriți să realizați în realitate. Sfat: Începeți să vă imaginați călătoria perfectă – Universul vă va ajuta să ajungeți acolo.

Taur

Taurule, ești o persoană cu mai multe talente decât poți număra pe degete. Ieșiți din închisoarea plictiselii și descurajării în care v-ați închis. Oferiți-vă șansa de a explora numeroasele aspecte ale personalității voastre. Astrele sugerează că urmează o perioadă în care veți descoperi talente ascunse în viața voastră. Unii dintre voi ar putea chiar să ia în considerare investiții într-un proiect chiar acum. Ia o decizie! Sfat: Este momentul să descoperiți comorile ascunse în voi.

Gemeni

Lucrurile mari nu se întâmplă peste noapte, Gemeni. Trebuie să lucrați constant pentru ele. Trebuie să fiți pregătiți să depuneți efortul necesar pentru a le realiza. Este important să vă apropiați tot mai mult de destinația dorită în fiecare zi. Totuși, nu vă blocați într-un singur drum către succes. Universul știe ce este mai bine pentru voi și creează activ condițiile necesare pentru progresul vostru. Sfat: Totul se va aranja în favoarea voastră dacă sunteți perseverenți.

Rac

A fost o vreme când căutați validarea celor din jur pentru abilitățile voastre. A fost o vreme când doreați ca lumea să vă recunoască realizările. Dar acele zile au trecut. Acum aveți încredere în voi și știți că sunteți capabili să realizați lucruri mărețe. Rămâneți pe drumul vostru, angajați-vă în auto-dezvoltare și pregătiți-vă să vă atingeți întregul potențial.

Leu

Schimbările au început în viața voastră, Leu. Acestea sunt schimbările de care aveți nevoie. Totuși, pentru a trece la o nouă realitate, trebuie să vă eliberați de cea veche. Lăsați în urmă judecățile și grijiile din trecut. În primul rând, renunțați la ideile învechite despre cine sunteți și cine ar trebui să fiți. Stelele vă amintesc că Universul este de partea voastră. Fii curajos în fața necunoscutului. Sfat: Nu toate lucrurile din trecutul vostru trebuie să fie transportate în viitor.

Fecioară

Este momentul să încetați să rămâneți blocați în suferință sau să repetați povești despre limitările voastre. Lăsați această povară în urmă. Ieșiți la plimbare în parc, vorbiți cu veverițele, simțiți vântul în păr, priviți formele norilor. Făcând acest lucru, amintiți-vă cuvintele lui Abraham Hicks: “Ești o bucurie care caută o modalitate de a se exprima”. Sfat: Ieșiți la o plimbare – departe de problemele opresive.

Balanță

Aveți planuri mari, Balanță. Doriți să cuceriți lumea. Stelele sugerează că, mai târziu, veți privi această perioadă din viața voastră ca pe cea mai binecuvântată. Unii dintre voi s-ar putea gândi chiar să înceapă propriul lor business – un proiect în care credeți din toată inima. Acum este momentul potrivit pentru asta. Sfat: Acum este momentul ideal pentru a începe ceva nou!

Scorpion

Astăzi, sunteți în conflict cu voi înșivă. Doriți să vă puneți pe primul loc, dar nu știți cum să o faceți. Începeți prin a renunța la vinovăție și rușine. Amintiți-vă că, dacă nu aveți grijă de voi înșivă, nimeni altcineva nu o va face. Unii dintre voi s-ar putea să vă îndoiți de intuiția voastră astăzi. Dar aceasta nu v-a dezamăgit până acum. Aveți încredere în semnele care vin de sus. Sfat: Aveți încredere în abilitățile voastre intuitive.

Săgetător

Nu există partener sau iubire perfectă! Aceasta nu ar trebui să vă împiedice să v

ă bucurați de ele. Din experiența că totul poate merge prost, nimeni nu va deveni mai bun. Așa că lăsați-vă să plutiți în nori, Săgetători. Luați un bilet spre țara fanteziei. Și, de asemenea, acordați atenție ideilor care vă vizitează în acest moment. Ar putea fi geniale.

Capricorn

Sunteți obosiți, Capricorn. Obosiți de subminarea constantă a încrederii în propria voastră potențial. Obosiți să stați în calea propriului progres. Obosiți să repetați istoria eșecurilor. Este timpul pentru o schimbare hotărâtă! Agitați lucrurile ca și cum nu ați mai făcut-o până acum. Încercați să repetați următoarea afirmație pentru a vă spori încrederea: “Sunt o forță de care trebuie să țin cont”. Sfat: Este momentul să scrieți un nou scenariu pentru viața voastră.

Vărsător

Nu este nimic în neregulă în a dori să vă întoarceți în timp, Vărsător. Mai ales dacă doriți să recreați o situație care să vă aducă bucurie și pasiune. Dar realizarea acestei dorințe va aduce ceva bun pe termen lung? Uneori, trebuie să vă desprindeți de ceva pentru a face loc ceva mai bun. Sfat: Chiar și oamenii care sunt indiferenți față de voi trebuie să fie lăsați în urmă la momentul potrivit.

Pești

Ați observat că deveniți mai iritabili în ultimele zile, Pești? Lista lungă de lucruri de făcut vă face să simțiți că ardeți lumânări? Este posibil să fiți doar obosiți. Poate ați luat mai mult decât puteți duce. Relaxarea nu este suficientă. Trebuie să recunoașteți cu sinceritate față de voi înșivă ce puteți și ce nu puteți face. Dar acest lucru vă va ajuta în viitor. Pentru problemele actuale, vă recomandăm să solicitați ajutor. Sfat: Nu luați mai mult decât puteți duce.

Leave a Comment

Eva Maruța strălucește pe scenă! Tânăra vedetă a obținut primul premiu pentru cariera sa cinematografică. Vestimentația aleasă de familia lui Cătălin Măruță pentru eveniment: ” .

Eva Maruta strălucește pe scena cinematografiei! Fiica celebrei perechi Andrei și Cătălin Maruță a obținut primul său premiu pentru contribuția la industria filmului. La doar 8 ani, tânăra și-a făcut debutul în actorie în pelicula „Tati Part-Time”. Recent, a fost onorată în cadrul primei ediții a Premiilor Unica, câștigând trofeul „Young Star”. Filmul în care interpretează a fost distins cu titlul de „Cel mai bun film”.

Eva Maruta a obținut primul său premiu cinematografic
Premiul pentru performanța sa în filmul „Tati Part-Time” marchează un moment semnificativ în cariera timpurie a tinerei Eva Maruta. Această comedie, regizată de Letiția Roșculeț, explorează relația dintre personajul Iustin, interpretat de Alex Bogdan, și fiica sa Maya, jucată cu talent de Eva Maruta.

La Gala Unica, Eva Maruta a fost însoțită de întreaga sa familie, strălucind într-o rochie verde din dantelă. Părinții ei, Andra și Cătălin, au ales și ei ținute elegante, cu Andra optând pentru un outfit negru, în timp ce tatăl și fratele său au purtat ținute similare.

„A pornit totul ca o joacă: «ce-ar fi dacă?» și iată că filmul «Tati Part-Time» a ajuns la sufletele voastre! Am fost invitată la Gala Unica și am primit acest premiu, «Young Star». Și filmul a fost premiat, «Best Movie». Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în acest proiect, am format o echipă grozavă! Nu știu cum să vă spun cât de fericită sunt!”, a scris Eva Maruta pe pagina ei de Instagram.

Pe rețelele de socializare, Cătălin Maruță a fost mândru să-și arate copiii înainte de eveniment. David și Eva și-au prezentat ținutele, iar fratele mai mare al micuței a ținut să sublinieze că el este cel mai bine îmbrăcat: „Eu sunt mai frumos!”

Leave a Comment