Lavinia Pârva, primele cuvinte după anunțul divorțului de Ștefan Bănică Jr:

Speculațiile despre presupusul divorț dintre Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. au apărut din nou, chiar când se potoliseră vocile care vehiculau această ipoteză. Cu toate acestea, Lavinia a venit rapid cu declarații pentru a clarifica situația și a pune capăt zvonurilor.

Cuplul format din Lavinia Pârva și Ștefan Bănică s-a căsătorit în anul 2017, în Bulgaria, după o relație de câțiva ani. Au împreună un băiețel, Alexandru, în vârstă de doi ani și patru luni. Recent, s-au răspândit din nou zvonurile despre o posibilă despărțire, însă Lavinia a negat ferm aceste speculații.

Într-o mărturisire pentru impact.ro, Lavinia a explicat că nu există nicio urmă de adevăr în aceste zvonuri și că se distrează chiar de astfel de presupuneri. Ea a subliniat că se concentrează pe creșterea fiului lor și că nu acordă atenție zvonurilor nefondate.

“Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. E o aberație, ferească Dumnezeu. Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului. Le cam fac pe toate. Petrec majoritatea timpului cu Alexandru. Nu am vrut bonă, ne-am dorit să ne creștem singuri copilul și am reușit să mă descurc. Sunt mândră de mine. M-a mai ajutat și mama, dar ea merge la Timișoara, nu poate sta tot timpul cu noi”, a declarat Lavinia Pârva.

În trecut, au existat și alte momente când au circulat zvonuri despre posibilul divorț al cuplului. Lavinia a reacționat vehement, evidențiind că pur și simplu nu există baza pentru aceste speculații și că sunt concentrați asupra vieții lor de familie și a creșterii fiului lor.

Adevărul este că Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. continuă să formeze un cuplu fericit și solid, iar speculațiile despre o posibilă despărțire sunt pur și simplu lipsite de temei.

Leave a Comment

Cât de mult cheltuiește Mihai Morar lunar pentru școlarizarea gemenelor sale.

Mihai Morar este recunoscut pentru succesul său atât în carieră, cât și în viața personală, având o familie admirabilă pe care mulți și-ar dori-o.

De aproape 15 ani, Mihai Morar trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gabriela, partenera sa de viață, cu care are trei copii minunați.

Când vine vorba de educația copiilor, Morar nu se sfiește să investească în ce este mai bun pentru ei. În prima zi de școală, el a însoțit fiicele sale la școala privată unde acestea învață. Nu doar că le-a condus personal, dar a împărtășit și pe rețelele de socializare bucuria și mândria pentru alegerea școlii.

“Sunt fericit că Mara și Cezara își încep educația la cea mai frumoasă școală din România. Drumul lor continuă la @olgagudynnintlschool, un campus conceput ca școala viitorului. Și viitorul începe acum. Mi-aș dori o țară care să reflecte valorile acestei școli. Sunt mândru de munca, pasiunea și devotamentul @olgagudynn și @gudynn. Cei doi ani de muncă neîntreruptă vor influența vieți pentru totdeauna. Olga și Cătălin, sunteți modele pentru mine și pentru copiii mei. Nu există investiție mai valoroasă decât cea în educație. Visez la o țară ca această școală”, a scris Mihai Morar pe Instagram.

Cu toate acestea, educația la o școală privată nu vine fără costuri. Tarifele pentru școala menționată sunt considerabile, variind între 760 și 930 de euro pe lună. Aceste taxe acoperă o serie de servicii educaționale, precum activități extracurriculare, studiu intensiv al limbii engleze și consiliere școlară. În plus, pentru sume suplimentare, copiii beneficiază de masă la școală, programe educaționale diverse și facilități precum bazin de înot și dotări moderne pentru învățământ.

Morar și Gabriela demonstrează că investiția în educația copiilor lor este prioritară, oferindu-le astfel cele mai bune șanse pentru un viitor strălucit.

Leave a Comment