Toată lumea o cunoaște pe Andreea Marin, dar puțini sunt cei care știu cum arată sora ei. Cristina este de o frumusețe care taie răsuflarea.

Andreea Marin, cunoscută personalitate din media românească, se bucură de o familie solidă, iar relația cu sora sa mai mică, Cristina Chiser, reprezintă un aspect mai puțin cunoscut publicului larg. Cu toate că Andreea Marin este în centrul atenției pentru cariera sa de succes în televiziune, familia ei joacă un rol esențial în viața sa.

Cristina Chiser, sora mai mică a celebrei Andreea Marin, este o femeie în vârstă de 41 de ani, cu o personalitate fermecătoare și o frumusețe răpitoare. Deși este mai mică cu 5 ani decât sora sa celebră, Cristina are propria ei poveste de viață și a ales o altă direcție profesională decât cea a Andreei.

Spre deosebire de sora sa, care a strălucit în lumea televiziunii, Cristina Chiser a preferat să își dedice cariera domeniului afacerilor. Cu toate că ar fi putut urma o carieră în televiziune datorită aspectului său atrăgător, Cristina a optat pentru o cale diferită, concentrându-se pe dezvoltarea sa profesională într-un alt domeniu.

Deși Andreea Marin este recunoscută mai ales pentru prestația sa în televiziune, puțini știu că în tinerețe ea a făcut handbal de performanță. Experiența în sportul de echipă i-a oferit disciplinei și perseverenței calități care i-au fost de folos în viața de adult. Despre această experiență, Andreea Marin a vorbit cu sinceritate și deschidere în mai multe interviuri.

Chiar dacă a cunoscut succesul în cariera sa și a avut acces la resurse financiare considerabile, Andreea Marin rămâne o persoană modestă și echilibrată în ceea ce privește bunurile materiale. Nu este genul de persoană care să facă exces de investiții în articole de lux sau să caute să epateze prin avere.

Pentru Andreea Marin, bogăția adevărată constă în lucruri simple și esențiale, precum o casă confortabilă, o mașină utilă și posibilitatea de a-și oferi copilului un viitor stabil și luminos. Ea preferă să adopte o abordare pragmatică în gestionarea finanțelor sale și să evite extravagantele sau cheltuielile inutile.

„Nu sunt genul de persoană care să facă exces de investiții în articole vestimentare sau accesorii de lux. Prefer să fiu mai cumpătată și să investesc în lucruri care contează cu adevărat pentru mine și familia mea”, a declarat Andreea Marin în mai multe interviuri.

Această atitudine echilibrată și rațională se reflectă și în alegerile sale legate de mașină și locuință. Andreea Marin preferă să facă achiziții responsabile, bazate pe nevoile sale reale, evitând să se lase influențată de presiunea de a urma trendurile sau de a impresiona prin bunurile materiale. Pentru ea, calitatea și utilitatea sunt prioritare în fața aparențelor sau a statutului social.

Leave a Comment

Statul roman l-a tratat cu dispret pe Ivan Patzaichin! Ce pensie a ajuns să primească marele campion: “Nu mi-am imaginat că voi fi umilit!”

Ivan Patzaichin, una dintre figurile de referință ale sportului românesc, a părăsit această lume la vârsta de 71 de ani, după o luptă grea cu o boală incurabilă. În urma sa, lasă în urmă amintiri vii și momente memorabile din lumea sportului, dar și nedreptățile la care a fost supus, nedreptăți care i-au fost făcute “Amiralului”, așa cum era cunoscut în mediul sportiv.

Legendă a canotajului românesc, Ivan Patzaichin a fost medaliat de mai multe ori la Jocurile Olimpice și la Campionatele Mondiale, fiind considerat unul dintre cei mai mari sportivi din istoria României la acest sport.

Originar dintr-un sat din Delta Dunării, Ivan Patzaichin a adus României șapte medalii (patru de aur și trei de argint) la cele cinci ediții ale Jocurilor Olimpice la care a participat. Una dintre cele mai memorabile performanțe a fost cea de la Munchen 1972, când a câștigat aurul chiar și după ce a fost nevoit să concureze în serii cu pagaia ruptă!

În ciuda succesului său sportiv și a contribuției deosebite aduse imaginii sportului românesc în întreaga lume, Ivan Patzaichin a fost marcat și de nedreptățile la care a fost supus de către statul român. Una dintre aceste nedreptăți a fost reducerea pensiei sale la jumătate în anul 2011, în contextul crizei economice globale care a determinat guvernul să recurgă la măsuri de austeritate.

“Mi s-a redus pensia la jumătate. Obișnuiam să primesc 27 de milioane, iar acum am primit doar 17, brut. Am făcut o școală, o facultate, o a doua facultate, am urcat toate gradele de profesor de sport, am fost antrenor emerit, de la sergent major până la general”, a declarat Ivan Patzaichin în acea perioadă.

“La pensie, am ieșit colonel, iar în rezervă am fost promovat general. Nu m-am gândit că vom fi umiliți în acest fel. Aceasta este situația. Nu cer o creștere a pensiei, ci doar ceea ce merit”, a adăugat el în același context.

Pe lângă pensia sa, Ivan Patzaichin a continuat să primească, până în ultima clipă a vieții sale, o pensie viageră pentru medaliile obținute în cariera sa sportivă, în valoare de 16.635 de lei pe lună. Această sumă reprezintă un gest de recunoaștere a contribuției sale deosebite la gloria sportului românesc.

Alături de Ivan Patzaichin, și alte legende ale sportului românesc, precum Doina Melinte, Gabriela Szabo, Georgeta Andrunache, Elisabeta Lipa, Nadia Comăneci și mulți alții, au fost recunoscute și recompensate pentru performanțele lor remarcabile în diversele lor domenii sportive.

Leave a Comment