Se simte rău, este slăbit, este epuizat. Drama unui mare actor. Copiii se bat pe moștenire în timp ce el a devenit de nerecunoscut

Problemele tumultuoase care bântuie familia lui Alain Delon par să se adâncească odată cu apariția unor noi dispute. Celebrul actor intenționează acum să depună o plângere împotriva propriului său fiu, Anthony Delon.

Avocatul lui Alain Delon, Christophe Ayela, afirmă că acesta este deranjat de declarațiile făcute de fiul său, care, în viziunea sa, îi “dăunează” lui și fiicei lor, Anouchka. Pe de altă parte, fiul cel mare al lui Alain Delon a depus și el o plângere la poliție împotriva surorii sale, susținând că aceasta ar fi fost complice la abuzurile și violențele trăite de celebrul lor tată.

Conflictul dintre Anthony Delon și sora sa

Anthony Delon, în vârstă de 59 de ani, a acuzat-o pe sora sa, Anouchka Delon, în vârstă de 33 de ani, la poliția franceză, pe motiv că nu i-a informat nici pe el, nici pe fratele lor, Alain-Fabien, în vârstă de 29 de ani, că tatăl lor a eșuat în cinci teste cognitive efectuate la o clinică privată din Elveția.

Aceste teste sunt deosebit de importante în contextul unei dispute familiale cu privire la averea lui Delon, evaluată la 250 de milioane de lire sterline. Alain Delon, cunoscut pentru rolurile sale din filme precum “Leoparul” și “Piscina”, se confruntă acum cu o serie de provocări legate de sănătate și de patrimoniul său.

Motivul acuzațiilor lui Anthony Delon împotriva surorii sale

Confirmând plângerea adresată poliției, Anthony Delon a explicat, într-un interviu pentru Paris Match, că Anouchka nu i-a acordat nicio informație cu privire la faptul că tatăl lor a eșuat în cele cinci teste cognitive efectuate între 2019 și 2022 la clinica din Elveția. Potrivit lui, aceste teste arată o deteriorare cognitivă care îl pune pe Alain Delon într-o poziție de vulnerabilitate.

Frații Delon o acuză pe Hiromi Rollin, îngrijitoarea actorului

În luna iulie, frații Delon au decis să o evacueze pe Hiromi Rollin, îngrijitoarea actorului, de pe proprietatea lor din Douchy-Montcorbon, la sud de Paris. Această decizie a fost luată după ce Alain Delon a suferit un accident vascular cerebral în 2019, iar fiica și fiii săi au acuzat-o pe Rollin de tratament crud atât față de tatăl lor, cât și față de câinele său, și de furtul de bani.

Există suspiciuni că Rollin ar fi avut intenții legate de averea lui Delon, ceea ce a condus la o escaladare a tensiunilor în familia celebrului actor.

Afirmațiile lui Anthony Delon despre starea de sănătate a tatălui său

Întrebat despre starea de sănătate a tatălui său, Anthony Delon a declarat că acesta nu se simte bine și că resimte tot stresul generat de tensiunile din jurul său. El a dezvăluit că Alain Delon i-a spus Sofiei Clerico, mama fiicelor sale, cu ocazia Crăciunului, că se află în pragul morții.

În prezent, Alain Delon locuiește la moșia sa din Douchy, împreună cu fiul său mai mic, Alain-Fabien Delon. Toți copiii lui Delon sunt implicați în industria filmului, continuând astfel tradiția artistică a familiei.

Leave a Comment

Ioan Gură de Aur: Când nu ești în biserică, repetă în tăcere aceste 3 cuvinte…

În momentele de încercare, se spune că cerem ajutor tainic de la Dumnezeu. El este mereu prezent lângă noi, iar rugăciunea nu trebuie să urmeze un protocol strict, precum întâlnirile cu oamenii. Putem să-I adresăm gândurile noastre în taină, fără să rostim cuvinte cu voce tare.

Chiar și când nu ne aflăm într-o biserică, putem să ne rugăm în inima noastră: „Doamne, ai milă de mine!”. Rugăciunea nu este legată de un anumit loc sau moment al zilei. Putem să ne rugăm oriunde ne-am afla, căci întreaga creație este templul lui Dumnezeu, iar noi înșine facem parte din această biserică vie.

Gândurile noastre către Dumnezeu sunt auzite, chiar și atunci când nu le rostim cu voce tare. Așa cum Moise a cerut ajutor divin în liniștea inimii sale, și noi putem apela la Dumnezeu în momentele grele.

Dumnezeu este atent la chemarea noastră și va răspunde, fiind mereu prezent în viața noastră. Nu este nevoie de formalități complicate sau de cuvinte elaborate în rugăciunea noastră. Important este să ne deschidem inima sincer în fața Lui.

Asemenea rugăciunii simple și sincere a vameșului din Evanghelie, „Doamne, fii milostiv cu mine, păcătosul”, și noi ne putem adresa lui Dumnezeu cu aceeași smerenie și sinceritate.

Prin Rugăciunea lui Iisus, ne apropiem mai mult de Dumnezeu și ne dezvoltăm în cunoașterea Lui. Chiar și atunci când folosim cuvinte, ele sunt mijloace pentru a ne centra mintea și pentru a ne deschide inima în fața lui Dumnezeu.

În esență, rugăciunea este o comuniune a sufletului cu Dumnezeu, iar cuvintele sunt doar un mijloc de a ne concentra atenția asupra acestei comuniuni. Duhul Sfânt ne învață să ne rugăm și ne ajută să exprimăm adâncimile inimii noastre, chiar și atunci când nu putem găsi cuvinte potrivite.

Rugăciunea autentică constă în a sta cu inima deschisă în fața lui Dumnezeu, recunoscându-ne păcatele și cerându-I ajutorul cu smerenie și încredere. Este o modalitate de a ne apropia de El și de a simți prezența și puterea Sa în viața noastră.

Așadar, fie că folosim cuvinte simple sau stăm în tăcere în fața lui Dumnezeu, important este să ne rugăm cu inima deschisă și cu o sinceritate profundă. Rugăciunea este un act de întâlnire cu Divinul, o expresie a relației noastre personale cu Creatorul nostru.

Leave a Comment