Saveta Bogdan a pus capăt relației cu iubitul ei care era cu 20 de ani mai tânăr, dar continuă să rămână optimistă. Ce calități trebuie să aibă viitorul ei partener pentru a o cuceri?

În ultima perioadă, Saveta Bogdan a dezvăluit într-o emisiune TV cum s-a despărțit de iubitul ei mai tânăr. Cântăreața de muzică populară a considerat că este momentul pentru o pauză, cel puțin pentru o perioadă. În acest sens, artista se află acum liniștită în Statele Unite, alături de fiica ei.

La vârsta de 77 de ani, Saveta Bogdan are o pasiune pentru iubire la fel de vie ca și cea a tinerelor de 20 de ani. Timp de mai multe luni, interpreta a trăit o poveste de dragoste cu un ambasador cu două decenii mai tânără decât ea. Însă de câteva luni, ea se bucură de visul american, ceea ce l-a deranjat pe partenerul ei. Distanța nu le-a priit deloc, așa că au decis să ia o pauză, cel puțin pentru o perioadă. Artista nu este supărată, ci dimpotrivă, se distrează de minune în SUA, alături de fiica ei.

„Am hotărât să luăm o pauză pentru că, uneori, este necesar să faci și astfel de pauze cu partenerii aceștia. Sunt atât de multe lucruri de făcut aici! Particip la cursuri de salsa, am fost la o paradă militară unde au fost veterani de război, este atât de minunat. Nu am timp să mă plictisesc, pentru că mereu fac ceva. Da, am renunțat la relație pentru că mi-am dorit să vin la fiica mea, că nu am mai fost de doi ani. Anul trecut, a fost ea în țară, iar acum, am venit eu și stau câteva luni. El a fost foarte deranjat de faptul că am venit aici și stau atâta timp. Dar asta este, fiecare are grijă de copiii săi”, a spus Saveta Bogdan la Antena Stars.

Criteriile pentru viitorul iubit al Savetei Bogdan
Saveta Bogdan nu a plecat în Statele Unite cu gândul de a-și găsi un nou partener, ci pentru a petrece timp alături de fiica ei, Cătălina. Cu toate acestea, artista a dezvăluit ce anume ar trebui să îndeplinească cel care ar putea să-i captureze inima, chiar dacă nu își caută în mod activ o relație:

„Nu vorbesc engleză. Nu am venit aici pentru a cunoaște vreun milionar sau miliardar, ci pentru fiica mea. În timpul liber, merg chiar și la plajă cu ea. Cătălina este ocupată la muncă, iar eu profit de timpul petrecut împreună. Dacă apare un american pe drum, nu ar fi o problemă, atât timp cât este unul cu vreo 3 vile, cu conturi băncare bine umplute. Aici este o atmosferă relaxată, oamenii nu sunt stresați. Noi suntem cu 80 de ani în urma lor”, a mai adăugat cântăreața de muzică populară.

Leave a Comment

Camelia Patrascanu, horoscop până la Paște. Se anunță zile minunate pentru câteva zodii

Berbecii se pot sustrage de la anumite decizii deoarece necesită o analiză mai profundă a lucrurilor pe care doresc să le întreprindă. Conform astrologiei, este chiar recomandat să amâne anumite etape ale planului lor.

Taurii sunt îndemnați să abordeze totul în mod constructiv și să lase în urmă aspectele negative. În zilele rămase din luna aprilie, aceștia se află într-un moment excelent pentru a se împăca cu cei din jur. Este perioada potrivită pentru a acorda iertare.

Gemenii sunt epuizați de situațiile în care trebuie să își riște reputația pentru chestiuni care nu sunt generate de ei sau nu depind în totalitate de eforturile lor. Persoanele născute sub semnul aerului pot obține multe beneficii dacă adoptă o perspectivă mai largă și privesc lucrurile de sus, ca și cum ar privi un tablou.

Racii pot rezolva unele dintre problemele lor, cu condiția să depășească teama de a vorbi despre ele. Nu există rușine în a cere ajutorul celor din jur dacă simt că nu pot face față singuri unor situații dificile din viața lor.

Leii pot realiza că puterea lor de a ajuta nu este atât de mare pe cât credeau. Sunt în situația de a refuza anumite solicitări venite din partea celor din jur. Mai mult decât atât, se pare că unii Leii vor avea nevoie și ei de sprijin.

Fecioarele trebuie să fie mai blânde atunci când vine vorba de critici, chiar și atunci când se autoanalizează. Persoanele născute sub semnul pământului sunt cunoscute pentru rigiditatea cu care tratează anumite aspecte, în special atunci când pot identifica precis ce nu funcționează.

Balantele revin cu picioarele pe pământ, iar configurațiile astrologice favorabile până la sfârșitul lui aprilie le ajută în acest sens. Sunt ancorate în realitate și renunță treptat la ideile fanteziste.

Scorpionii sunt mai liberi în exprimarea propriilor sentimente. Devin mai prezenți în viața celor din jur prin tact, diplomatie și bunătate. Pot fi o sursă de alinare pentru sufletele altora.

Sagetatorii își refac legăturile cu cei din jur și restabilesc conexiuni fragile. Este o perioadă de actualizare și vindecare, atât spirituală, cât și fizică. Cu răbdare, vor găsi echilibrul dorit.

Capricornii nu sunt foarte loquaci în săptămânile următoare. Aleg să fie discreți, deoarece doar astfel pot înțelege anumite aspecte. Cei din jur nu ar trebui să se îngrijoreze. Starea lor este foarte bună, doar că nu au nici timp, nici chef de prea multe discuții.

Configurația astrală favorabilă aduce o serie de oportunități financiare semnificative pentru Vărsători, care vor contribui la o creștere substanțială a veniturilor lor. Aceste câștiguri se materializează surprinzător și fără a necesita eforturi suplimentare din partea lor, aducându-le astfel un flux de prosperitate și stabilitate financiară remarcabilă în această perioadă. Vărsătorii sunt, deci, favorizații sorții până la sfârșitul lunii aprilie!

Pestii se redescoperă și sunt mai curajoși în a-și recunoaște propriile calități și potențial. Este o trezire la realitate și se privesc în oglindă cu mai multă îngăduință.

Leave a Comment