Gabriela Cristea este însărcinată?! Vedeta a făcut anunțul

Recent, Gabriela Cristea a fost întrebată dacă își dorește să mai aibă copii și a dezvăluit că, deși nu, a avut emoții puternice deoarece a crezut că este însărcinată. Cu bucuria ei, testul de sarcină a ieșit negativ.

„Un băiețel, poate… Dar, nu, nu mai este cazul. Parcă s-a închis robinetul sau poate nu suficient de bine, dar nu, nu este momentul. Cu toate acestea, am făcut un test de sarcină, iar rezultatul a fost negativ”, i-a comunicat Gabriela Cristea moderatoarei Cristina Șișcanu, referindu-se la posibilitatea de a deveni din nou mamă.

Gabriela Cristea a dezvăluit fără ocolișuri dificultățile prin care a trecut în cei cinci ani de căsnicie cu Marcel Toader, numindu-le un veritabil coșmar. Aceste amintiri dureroase au marcat-o profund în acea perioadă.

Într-o încercare de a face față situației, Gabriela Cristea a cerut ajutorul unui psiholog. A fost o perioadă dificilă, iar depășirea acestor momente a necesitat timp și efort din partea ei.

Într-un alt context, Gabriela Cristea a povestit cum muncea asiduu, câștigând lunar o sumă considerabilă. Cu toate acestea, epuizarea a început să își facă simțită prezența, iar vedeta a simțit nevoia unei pauze pentru a-și recăpăta forțele. Marcel Toader nu a fost de acord cu această decizie, iar situația s-a complicat.

Gabriela Cristea începea programul la ora 7 dimineața și se întorcea acasă după miezul nopții, trăind sub presiunea stresului. Singura ei zi de odihnă era duminica, când încerca să se relaxeze. Din acea perioadă au apărut și problemele de sănătate legate de tiroidă.

„Am spus că vreau să fac o pauză, să îmi iau un an în care să nu fac nimic și să îmi refac sănătatea și să mă odihnesc efectiv. El nu a fost de acord”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Leave a Comment

Ea are 30 de ani și este de origine română! El este un milionar american în vârstă de 63 de ani. Cei doi s-au căsătorit din dragoste, conform afirmațiilor femeii blonde din România și au împreună un copil. Iată anunțul pe care l-au făcut recent.

Iasmina Hill, soția milionarului Bradford Aaron Hill, urmează să devină mamă pentru a doua oară, un anunț ce a captat atenția publicului. Această veste a adus bucurie în familia lor, mai ales că cei doi deja au un băiețel în vârstă de doi ani. Iasmina, originară din Timișoara, a devenit cunoscută în urmă cu trei ani și jumătate, odată cu povestea ei de dragoste cu Bradford, omul care deține unul dintre cele mai emblematice simboluri ale Statelor Unite ale Americii – Statuia Libertății.

Anunțul recent privind a doua sarcină a Iasminei Hill a venit după ce aceasta a ținut-o ascunsă pentru câteva luni. Primele imagini cu burtica de gravidă a acesteia au stârnit interesul publicului și au adus și mai multă luminozitate acestei povești de iubire.

Cu toate că a trecut prin momente delicate în primele luni de sarcină, cu grețuri și dureri de spate, Iasmina a împărtășit că este fericită și recunoscătoare pentru această binecuvântare. Ea a mărturisit că este o sarcină mai dificilă decât prima, însă psihic se simte mai liniștită.

„Sunt însărcinată. Suntem foarte fericiți, încercăm de aproape un an. Este o binecuvântare, doamne ajută! A fost aproape din greșeală, când am zis că gata, o lăsăm bală, m-am apucat de sport și brusc au apărut două linii. El a rămas cu gura căscată când a văzut testul. Este un miracol. Știu sexul, dar nu vreau să-l zic pentru că am o superstiție, dar este exact ce mi-am dorit. M-am gândit și la nume, dar nu vă spun”, a mărturisit Iasmina cu emoție.

În ciuda faptului că este la un pas să-și țină copilul în brațe, Iasmina a păstrat misterul cu privire la sexul acestuia. Ea a preferat să păstreze această informație doar pentru familia sa și pentru cei apropiați.

Mai mult decât atât, anunțul despre cea de-a doua sarcină a fost făcut într-un cadru special, în timpul unei vacanțe a familiei în resortul Beaver Creek din apropiere de Avon, Colorado. Acest moment a adăugat un sentiment de magie și de bucurie în atmosfera deja relaxată și plină de frumusețe a vacanței lor.

Astfel, această poveste de dragoste dintre Iasmina și Bradford continuă să inspire și să aducă zâmbete în viețile celor din jurul lor. Cu fiecare nouă etapă a vieții lor, ei demonstrează că iubirea și familia sunt cele mai importante lucruri în lumea aceasta, iar vestea despre așteptarea unui nou membru în familia lor aduce o rază de lumină și speranță în inimile celor care îi urmăresc și îi admiră.

Leave a Comment