Ea are 30 de ani și este de origine română! El este un milionar american în vârstă de 63 de ani. Cei doi s-au căsătorit din dragoste, conform afirmațiilor femeii blonde din România și au împreună un copil. Iată anunțul pe care l-au făcut recent.

Iasmina Hill, soția milionarului Bradford Aaron Hill, urmează să devină mamă pentru a doua oară, un anunț ce a captat atenția publicului. Această veste a adus bucurie în familia lor, mai ales că cei doi deja au un băiețel în vârstă de doi ani. Iasmina, originară din Timișoara, a devenit cunoscută în urmă cu trei ani și jumătate, odată cu povestea ei de dragoste cu Bradford, omul care deține unul dintre cele mai emblematice simboluri ale Statelor Unite ale Americii – Statuia Libertății.

Anunțul recent privind a doua sarcină a Iasminei Hill a venit după ce aceasta a ținut-o ascunsă pentru câteva luni. Primele imagini cu burtica de gravidă a acesteia au stârnit interesul publicului și au adus și mai multă luminozitate acestei povești de iubire.

Cu toate că a trecut prin momente delicate în primele luni de sarcină, cu grețuri și dureri de spate, Iasmina a împărtășit că este fericită și recunoscătoare pentru această binecuvântare. Ea a mărturisit că este o sarcină mai dificilă decât prima, însă psihic se simte mai liniștită.

„Sunt însărcinată. Suntem foarte fericiți, încercăm de aproape un an. Este o binecuvântare, doamne ajută! A fost aproape din greșeală, când am zis că gata, o lăsăm bală, m-am apucat de sport și brusc au apărut două linii. El a rămas cu gura căscată când a văzut testul. Este un miracol. Știu sexul, dar nu vreau să-l zic pentru că am o superstiție, dar este exact ce mi-am dorit. M-am gândit și la nume, dar nu vă spun”, a mărturisit Iasmina cu emoție.

În ciuda faptului că este la un pas să-și țină copilul în brațe, Iasmina a păstrat misterul cu privire la sexul acestuia. Ea a preferat să păstreze această informație doar pentru familia sa și pentru cei apropiați.

Mai mult decât atât, anunțul despre cea de-a doua sarcină a fost făcut într-un cadru special, în timpul unei vacanțe a familiei în resortul Beaver Creek din apropiere de Avon, Colorado. Acest moment a adăugat un sentiment de magie și de bucurie în atmosfera deja relaxată și plină de frumusețe a vacanței lor.

Astfel, această poveste de dragoste dintre Iasmina și Bradford continuă să inspire și să aducă zâmbete în viețile celor din jurul lor. Cu fiecare nouă etapă a vieții lor, ei demonstrează că iubirea și familia sunt cele mai importante lucruri în lumea aceasta, iar vestea despre așteptarea unui nou membru în familia lor aduce o rază de lumină și speranță în inimile celor care îi urmăresc și îi admiră.

Leave a Comment

Carmen Șerban, mărturii surprinzatoare : „Medicii m-au îndrumat spre biserică. Nu au dorit să mă trateze.” Cum a reușit să se vindece?

Carmen Șerban a dezvăluit într-un interviu acordat la Antena Stars că s-a vindecat de o boală gravă datorită credinței sale în Dumnezeu. Povestea sa este una impresionantă, în care puterea credinței și determinarea au fost cheia vindecării ei miraculoase.

În urmă cu ceva timp, Carmen Șerban a primit diagnosticul de cancer. Artista a împărtășit că medicii care i-au descoperit boala nu au optat pentru tratament medical, ci au îndrumat-o către biserica. La început, această decizie a surprins-o pe Carmen, care se întreba de ce aceștia nu doreau să își ia banii pentru a o trata. Cu toate acestea, în timp, a înțeles că medicii erau conștienți că vindecarea ei era dincolo de puterea lor și că Dumnezeu avea un rol esențial în acest proces.

„Acum mulți ani am fost diagnosticată cu cancer. Medicii care m-au diagnosticat m-au trimis la biserică. Inițial, m-am simțit derutată și am gândit: ‘De ce mă trimit la biserică când ar putea să îmi ia banii și să mă vindece?’. Dar ei știau că lucrarea cea mare este a lui Dumnezeu. Ei doar m-au monitorizat și m-au îndrumat. Și rezultatele au fost uluitoare: tumoarea mea a regresat de la 12 mm la 0 prin credință”, a mărturisit Carmen Serban.

Solista a continuat să povestească că, după ce tumoarea a crescut de la 5 mm la 12 mm în doar jumătate de an, ea a simțit nevoia să acționeze în mod decisiv. A ajuns în final pe mâna unui medic terapeut care i-a spus că, dacă nu urmează indicațiile acestuia, prin credință, anul viitor nu va mai fi în viață.

„Nu am vrut să îi ascult la început. Tumoarea mea avea 5mm și în 6 luni s-a mărit la 12mm. Dar apoi am realizat că trebuie să acționez. Și într-un an și jumătate, am reușit să aduc tumoarea la 0. Nimic nu se întâmplă întâmplător. După acea experiență, au urmat și alte momente grele. Aceea a fost încă o lecție și am învățat să îmi canalizez energia către credință”, a adăugat Carmen Serban.

Povestea sa de luptă împotriva bolii și de vindecare prin credință este una care inspiră și demonstrează puterea extraordinară pe care o poate avea credința în viața unei persoane. Carmen Serban a trecut prin momente dificile, dar a rămas puternică și hotărâtă să își urmeze credința în Dumnezeu, iar rezultatele au fost remarcabile. Această poveste este un exemplu elocvent al importanței credinței și determinării în fața provocărilor vieții.

Leave a Comment