Gabriela Cristea, replică aspră pentru cei care au criticat-o că vinde cozonaci și zacuscă

Gabriela Cristea a devenit subiect de interes intens în mediul online, odată ce celebra prezentatoare TV și-a extins sfera de activitate în lumea afacerilor online, lansându-și propria linie de cozonaci.

Povestea impresionantă a carierei Gabrielei Cristea în televiziune a câștigat aprecierea și afecțiunea multor români, construindu-și succesul cu perseverență și sacrificii de-a lungul anilor.

Reușita sa profesională notabilă este unul dintre factorii principali care au contribuit la formarea unei baze vaste de fani. Fiind activă pe platformele de socializare, Gabriela Cristea a dorit să atragă atenția asupra unor comentarii ostile pe care le-a primit recent.

Toate acestea au avut loc în timp ce soția lui Tavi Clonda a pășit în lumea antreprenoriatului, lansându-și propria afacere cu cozonaci, ceea ce a stârnit și mai multă atenție negativă asupra sa.

Cu toate acestea, Gabriela Cristea poate privi spre o viață împlinită, având o carieră de succes, un soț iubitor și două fiice minunate. Aceste realizări, însă, nu au venit ușor, ci au necesitat eforturi considerabile din partea ei și a familiei sale.

Gabriela Cristea a fost întotdeauna deschisă și sinceră cu urmăritorii săi online, împărtășind atât momentele fericite, cât și cele mai dificile din viața sa. Cu toate acestea, ea a devenit ținta unor comentarii negative, în special după ce a anunțat că își extinde afacerea cu cozonaci.

Răspunsul Gabrielei Cristea la aceste critici a fost prompt, exprimându-și frustrarea față de judecățile aduse muncii sale și dorinței sale de a asigura bunăstarea familiei. Ea a subliniat că situația financiară actuală nu a apărut peste noapte, ci este rezultatul multor ani de muncă și eforturi susținute.

„Dragilor, am senzația că trăim într-o țară cu susul în jos. Vreau să vorbesc despre un subiect care mi-a atras atenția în mod deosebit în ultima perioadă, pentru că sunt foarte multe comentarii care mă blamează pe mine pentru că muncesc. Mi se pare incredibil să faci asta. Adică să-i spui unui om: «Nu te mai saturi de bani, ce muncești atât? Ești călca, ești zgârcită», și să mă faci în toate felurile doar pentru că muncesc. Să-i spui unui om care de dimineață, de când se trezește și până seara, când pune capul pe pernă, nu face altceva decât să alerge pentru familia lui, să-l blamezi și să arunci cu noroi în el. «Nu îți mai ajunge», cam acestea sunt cuvintele.

În țara asta, fiecare este liber să muncească atât cât consideră de cuviință. Ce credeți? Nu de mine care muncesc ar trebui să vă luați, ci de trânțorii care așteaptă și întind mâna să li se dea, dar nu, aia sunt buni (…).
Eu m-am născut în perioada în care chiar trebuia să muncești ca să câștigi un ban. Primul meu salariu, asta se întâmpla prin 1994, am avut 100 de dolari, era un salariu bunicel la vremea respectivă, evident că acum nu ne-ar ajunge nici de utilități. De atunci, de la 100 de dolari și până în prezent, am făcut eforturi foarte mari (…)”, a spus Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Leave a Comment

Florin Piersic a fost operat de urgență. Care este starea actuală a faimosului actor…

Florin Piersic, unul dintre cei mai venerați actori din România, a fost supus unei operații de urgență, semnalând momente delicate în sănătatea sa. La vârsta de 88 de ani, actorul continuă să urce pe scenă, dar recent, evenimentele au luat o întorsătură neașteptată.

În timpul unui spectacol recent susținut la Teatrul din Cluj, starea de sănătate a lui Florin Piersic s-a deteriorat rapid, ceea ce a determinat internarea de urgență la spital, conform publicației locale foaiatransilvania.ro.

Ulterior, actorul a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență, iar medicii au identificat o infecție care a necesitat o intervenție imediată. Operația a fost efectuată la nivelul unuia dintre genunchi, locul unde a fost localizată infecția, la Spitalul Militar din Cluj Napoca.

Starea actuală a lui Florin Piersic după operație pare să fie stabilă, iar intervenția chirurgicală ar fi decurs bine, conform sursei citate. Mai mult, un medic ortoped renumit din generația tânără s-ar fi ocupat de cazul său.

Deși actorul nu a făcut declarații specifice cu privire la starea sa de sănătate, într-un interviu recent a vorbit despre pasiunile sale și vizitele sale la Ierusalim, unde a ajuns de 45 de ori și intenționează să continue să viziteze acest loc special care îi este atât de drag inimii sale.

“M-am dus la Ierusalim prima dată în viața mea, cu mulți ani în urmă, cu aproape 50 de ani în urmă. Toate cele 45 de sosiri ale mele în Israel, au fost cu gândul că mă voi întoarce mereu, ceea ce am și făcut ulterior,” a dezvăluit recent marele actor pentru viva.ro.

Leave a Comment