Florin Piersic a fost operat de urgență. Care este starea actuală a faimosului actor…

Florin Piersic, unul dintre cei mai venerați actori din România, a fost supus unei operații de urgență, semnalând momente delicate în sănătatea sa. La vârsta de 88 de ani, actorul continuă să urce pe scenă, dar recent, evenimentele au luat o întorsătură neașteptată.

În timpul unui spectacol recent susținut la Teatrul din Cluj, starea de sănătate a lui Florin Piersic s-a deteriorat rapid, ceea ce a determinat internarea de urgență la spital, conform publicației locale foaiatransilvania.ro.

Ulterior, actorul a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență, iar medicii au identificat o infecție care a necesitat o intervenție imediată. Operația a fost efectuată la nivelul unuia dintre genunchi, locul unde a fost localizată infecția, la Spitalul Militar din Cluj Napoca.

Starea actuală a lui Florin Piersic după operație pare să fie stabilă, iar intervenția chirurgicală ar fi decurs bine, conform sursei citate. Mai mult, un medic ortoped renumit din generația tânără s-ar fi ocupat de cazul său.

Deși actorul nu a făcut declarații specifice cu privire la starea sa de sănătate, într-un interviu recent a vorbit despre pasiunile sale și vizitele sale la Ierusalim, unde a ajuns de 45 de ori și intenționează să continue să viziteze acest loc special care îi este atât de drag inimii sale.

“M-am dus la Ierusalim prima dată în viața mea, cu mulți ani în urmă, cu aproape 50 de ani în urmă. Toate cele 45 de sosiri ale mele în Israel, au fost cu gândul că mă voi întoarce mereu, ceea ce am și făcut ulterior,” a dezvăluit recent marele actor pentru viva.ro.

Leave a Comment

Cum s-ar fi comportat Ducesa de Sussex cu angajații de la Casa Regală: „Nu puteam să stăpânesc tremuratul”

În anul 2021, scandalul care a implicat pe Meghan Markle, Ducesa de Sussex, și comportamentul său față de angajații Casei Regale a captat atenția întregii lumi. Samantha Cohen, o veterană care a servit Casa Regală timp de 20 de ani, a fost desemnată în 2017 să lucreze cu Meghan Markle. După șase luni de colaborare cu Ducesa, Cohen a ajuns la concluzia că aceasta nu înțelegea și nici nu se străduia să înțeleagă protocolul regal.

Se pare că Meghan Markle a fost acuzată de manifestări de comportament intimidant față de angajați, inclusiv de un ton aspru și o atitudine necorespunzătoare statutului său regal. Cohen a descris comportamentul Ducesei ca fiind mai degrabă adolescentin decât adecvat unui membru al familiei regale.

Potrivit unui secretar pentru comunicare al Ducilor de Sussex, trei femei au acuzat-o pe Meghan de tratament dur și comportament intimidant. Unul dintre acești angajați a fost deranjat de tonul neplăcut al conversațiilor cu Meghan Markle.

În fața acestor acuzații, Meghan Markle și Prințul Harry au negat vehement orice comportament inadecvat raportat de angajați. Meghan a catalogat acuzațiile drept încercări de a-i distrage imaginea publică și de a o discredita.

Raportul întocmit de Samantha Cohen a evidențiat nivelul major de stres pe care l-a resimțit în relația cu Meghan Markle. Angajații au vorbit deschis despre experiențele lor dificile, unul dintre ei menționând că întâlnirea cu Ducesa de Sussex a fost terifiantă. “Nu puteam opri tremuratul, întâlnirea cu ea a fost terifiantă”, a declarat unul dintre angajații Casei Regale.

În ciuda controversei, Meghan Markle a continuat să se apere, respingând acuzațiile și susținând că acestea au fost motivate politic pentru a-i afecta imaginea publică. Această situație a generat o serie de dezbateri și controverse în cadrul Casei Regale și în media internațională. De la detaliile acuzațiilor la replicile și apărările publice, scandalul a alimentat speculațiile și a generat întrebări cu privire la relația dintre Meghan Markle și Casa Regală.

Leave a Comment