A ajuns la un acord! Unde a fost angajată Teo Trandafir după ce a fost eliberată de Kanal D

Teo Trandafir, celebra prezentatoare TV, a pășit pe un alt drum după ce producția emisiunii Teo Show s-a încheiat, lăsând o lacună în grila de programe a postului TV Kanal D. Schimbările majore planificate de șefii trustului turcesc au condus la o decizie surprinzătoare pentru telespectatori, iar echipa de producție a show-ului, împreună cu Teo Trandafir, au fost afectați de această modificare. Totuși, unde și-a găsit Teo Trandafir un nou angajament după această schimbare bruscă?

După încheierea emisiunii Teo Show, Teo Trandafir nu a plecat de la Kanal D, ci și-a schimbat poziția în cadrul postului TV. Ea s-a mutat la Radio Impuls, unde va co-prezenta o emisiune alături de Mihai Hînda. Cei doi vor fi gazdele emisiunii “Bară la bară”, difuzată de luni până vineri, între orele 16:00 și 19:00. Teo și Mihai au o relație de prietenie de lungă durată, iar acum sunt entuziasmați să colaboreze împreună. Această schimbare a fost anunțată de CANCAN.RO la sfârșitul lunii august, iar acum Teo Trandafir a confirmat că va fi prezentă la Radio Impuls.

“Este o bucurie să fac o emisiune la radio alături de Mihai Hînda! Ne cunoaștem de mult timp, suntem prieteni, iar chimia dintre noi este esențială pentru a transmite sentimentul de bine și relaxare și ascultătorilor noștri. Abia așteptăm să începem această călătorie frumoasă împreună, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Radio Impuls”, a declarat Teo Trandafir.

Începând din săptămâna viitoare, Teo Trandafir va fi prezentă zilnic la radio. “Să facem emisie în fiecare zi, de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00, alături de Teo Trandafir, va fi cu siguranță unul dintre cele mai frumoase proiecte realizate în cei 10 ani de radio. Vom avea invitați, premii, hituri și multe alte lucruri frumoase pentru ascultătorii noștri! Suntem nerăbdători”, a transmis și Mihai Hînda.

Leave a Comment

S-a ales câștigătorul Asia Express! Filmările s-au încheiat!

Încheierea filmărilor pentru Asia Express 2024 a stârnit interesul fanilor, iar Cătălin Vișănescu, soțul lui Betty, a fost printre primii care au făcut declarații despre experiența lor în cadrul acestui reality show.

Reality show-ul Asia Express, ajuns acum la al șaptelea sezon, și-a schimbat locația, iar nouă perechi de vedete au traversat Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Provocările au fost numeroase, de la obiceiuri ciudate la temperaturi ridicate și diferențe lingvistice, totul aducând o experiență inedită pentru concurenți.

Cătălin Vișănescu, soțul lui Betty, a făcut primele declarații despre experiența Asia Express. Pe rețelele de socializare, el s-a deschis în fața fanilor și a împărtășit gândurile și trăirile din timpul filmărilor.

„Aceasta a fost o parte din familia mea la @americaexpressromania! Am trăit niște sentimente și experiențe pe care nu le voi uita niciodată. Filmările @americaexpressromania au luat sfârșit, așa că așteptați cu nerăbdare să apară noul sezon pe tv, eu doar atât vă zic, o să fie incediar! Vă pup și vă îmbrățișez! AsiaExpress continuaaaa!!!❤️❤️❤️”, a scris Cătălin pe contul său de Instagram.

De asemenea, Betty Salam a postat recent pe propriul ei cont de Instagram o serie de videoclipuri cu soțul său, de la aeroport, anunțându-și astfel fanii că se întorc acasă.

Cătălin Vișănescu și Betty, fiica lui Florin Salam, au avut parte de o experiență cu totul aparte la Asia Express.

Alături de cei doi, au participat și alte opt perechi de concurenți:

– Anca Țurcașiu și Andreea Samson
– Mihai Găinușă și Oana Paraschiv
– Nicolai Tand și Sorin Brotnei
– Ioana State și Mane Voicu
– Carmen Negoiță și sora ei, Andreea
– Victor Slav și iubita lui Selina
– Adi Nartea și Cosmin Vîjeu
– Andrei Ursu și Vlad Condurache

Filmările pentru cel de-al șaptelea sezon s-au încheiat, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să urmărească aventurile la care au fost supuși participanții.

Leave a Comment